- 9 Temmuz 2007
- 17.040
- 11.252
Bu kadın eşimi cok sevmis
Kocan da cok sevmis onu anlasilan
10 sene aradan sonra ilk mesaji atan kocan hatirlatirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadın eşimi cok sevmis
Bence sakin ol daha yeni evlisiniz evlilikte eşin daha olgunlaşmamış. Mesajları okuduğunu eşine söyle neler hissettiğini anlat arayı fazla soğutma konuyu çözün eşin saçmalamış daha ileriye gitmesine izin verme..Duruyorum işte belli etmiyorum, hastayım kırgınım biraz dedim. Baktım teline wc deyken, kadından mesaj yok ama olan mesajlar da silinmiş.....
Kadinla konusmak mi?Kadın mesaj atmıs olursa yeni konuşmalar olacak. Gerçi canım daha ne kadar yanabilir ki... Sizce kadın yeşil ışık yakar mı kızlar? Kadınla mi konuşsam!?
Katılıyorum. Kızıyoruz burda biz ama içinde tutup kafanda kurup çığ oluşturacağına sıcağı sıcağına konuş. Sakin bi dille. Ben dili ile. Sonuca göre süründür bi de bence.Bence sakin ol daha yeni evlisiniz evlilikte eşin daha olgunlaşmamış. Mesajları okuduğunu eşine söyle neler hissettiğini anlat arayı fazla soğutma konuyu çözün eşin saçmalamış daha ileriye gitmesine izin verme..
Kesinlikle, kocan evli olduğunu umursamayıp yazıyorsa kadın niye umursasın ki.Kadinla konusmak mi?
Ilk once esinin agzina etmen gerekmiyor mu?
Kadini rahatsiz eden ilk mesaji atan kocan...
Yani..Kesinlikle, kocan evli olduğunu umursamayıp yazıyorsa kadın niye umursasın ki.
Kadın sadece suça ortaklık ediyor. Asıl suçlu koca yani.Yani..
Konu sahibi kocasiyle yuzlesmeyi bile dusunmuyor
Inkar edecek ya da kabul edip ozurler dileyecek ben se affedicem vs diyor
Ama kadina ulasip konussam mi diyor
Hayretlik bir sey
Kadin hatali yani
Ona ayar cekmek lazim
Kocaya degil
Benim de evli baş belası bir eski sevgili var 10 yılı da geçti iki çocuğu var adamın hala engellediğim halde başka başka hesaplar alıp yazıyor en son evlendiğimi söyledim inanmadı yurtdışına taşınıyorum dedim 6 aydır sesi çıkmıyor ama hortlar yine kesin yani o eşinizin eski sevgilisinin bıkkınlığını çok iyi anlayabiliyorum ben eşinizin derdi de şu ayrıldığı eski sevgilisine aşık hala emin olun bu böyle sizle evlenmeden öncede yoklamıştır sürekli reddedilmiştir ve sizle evlenmiştir bana çok aşık diyerek kendinizi kandırırsınız sadece adam unutamamış konu cinsellikse sizle yaşamıyormu cinsellik 1 yıllık evli bu adam daha bence her iki durumda da çok küçük düşürücü yol yakınken ayrılmak en mantıklısı ama siz sanırım ama beni seviyor diye kendinizi buna inandıracaksınız
10 yıl sonra mesaj atıyor kadına senin yerin ayrı diye. Pek geçici gelmedi bana.Konuşcam ama inkar edecek biliyorum. Oyuzden sessiz kalıp izlemeyi düşünüyorum. Bi daha olursa kanıt olarak fotosunu cekicem. İçim içimi yiyor ama iler
Belki sadece beğenidir yani geçici birşeydir belki, ozaman neden onunla evlenmedi? Yeni bir sayfa açamadı onunla sonra benimle mi evlendi yani.. İçim içimi yiyor ama konuşmaya cesaretim yok henüz. Boşanmak istemiyorum ama bu şekilde de nasıl yaşanır bilmiyorum.
Haklısınız ama kolay olmuyor bunu kabullenmek
É işte geçici olmadığının da bir kanıtı.Ben 10 senedir mesajlaşmayip ilk defa şimdi mesajlastiklarini sanmıyorum. Konuşmaları sanki eşim ara ara hep konuşmayı denemiş gibiydi
Daha kötü o zamanBen 10 senedir mesajlaşmayip ilk defa şimdi mesajlastiklarini sanmıyorum. Konuşmaları sanki eşim ara ara hep konuşmayı denemiş gibiydi
cevap mesajlarda değil mi ? anlayın işte kadın hala onu affetmemiş ki her kadın öyle iki özüre bir evlilik teklifine kanmazBelki sadece beğenidir yani geçici birşeydir belki, ozaman neden onunla evlenmedi? Yeni bir sayfa açamadı onunl
Böyle göz kırpınca çok mu güzel laf sokmuş oluyosunuz??Kocan da cok sevmis onu anlasilan
Evt..bir mahsuru mu vardi senin icin?Böyle göz kırpınca çok mu güzel laf sokmuş oluyosunuz??
Benim için mahsuru yok, karakteriniz hakkındaki tahminlerimden emin olmak istedim. Teşekkürler.Evt..bir mahsuru mu vardi senin icin?
Rica ederim ne demekBenim için mahsuru yok, karakteriniz hakkındaki tahminlerimden emin olmak istedim. Teşekkürler.