- 19 Aralık 2007
- 2.059
- 3.385
-
- Konu Sahibi AyPerisiniKaybetti
Buda o sirada elini optu heraldeBir de beni öptü ş. refsiz demiş, adam kendi kendine öpüştü sanki
Pardon da ben mi söz verdim o kıza hemen 2 ay içinde evlenmeseymiş kocaman kadın
Konu git gide daha ilginç bir hal almaya başladı. Şimdi de aldatılan başka bir sevgili çıktı. adam mı metres oldu bu durumda?Ne kalicam ya istesem yarın evlenirim benimde sevgilim var aptal misiniz
Yaaaa hahahahahahaÇok iyi yerden yakaladın yalnız, her an spermleri çalınabilir
Az önceki karaktersiz lafımı geri alıyorum. Artık bu combo karaktersizlik çünkü.Ne kalicam ya istesem yarın evlenirim benimde sevgilim var aptal misiniz
Pardon da o adam söz mü vermiş de 2 ay içinde hemen sevmediği biriyle evlenmiş kocaman adam?Pardon da ben mi söz verdim o kıza hemen 2 ay içinde evlenmeseymiş kocaman kadın
O kadından beklenir baksana birkaç ay içinde evlenmiş. Uyurken çalabilir. Ya da ickisine ilaç atıp bebek sahibi olur. Adam kendinde değildir sahne 12Çok iyi yerden yakaladın yalnız, her an spermleri çalınabilir
Nedense 2-3 tene çocuk pırtlatıp öyle yatak ayırıyor bunlar da hep.Babasının zoruyla bir de çocuk yapar, biraz daha zorlarlar 2. çocuğu yapar, siz de ortalarda bana aşık taammı diye gezer dolaşırsınız. Bir zaman sonra da çocuklarım için katlanıyorum, aynı yatakta bile yatmıyoruz der.
Zamanında uyanmışsınız, adamın karakterini çözmüş basmışsınız tekmeyi. Niye şimdi tekrar çamura pisliğe bulaştırıyorsunuz kendinizi? Adamdan nasıl tiksinmiyorsunuz? Ucuz, onursuz bir barzo canlandı gözümde.
Benim oğlumun da uyku saati, zamanlama çok iyi yalnızVallahi kahve koydum sigara yaktım. Allahtan oğlanın uyku saatine denk geldi konu yoksa aklım kalırdı
Hangi elini ????Buda o sirada elini optu heralde
Mirta Allah aşkına susKonu git gide daha ilginç bir hal almaya başladı. Şimdi de aldatılan başka bir sevgili çıktı. adam mı metres oldu bu durumda?
Bdhdhdhdhdh hzhshs haykırıyorum yeterAz önceki karaktersiz lafımı geri alıyorum. Artık bu combo karaktersizlik çünkü.
Ohh sağlık olsun şifa olsun yavrulara.Benim oğlumun da uyku saati, zamanlama çok iyi yalnızBen de kahve yapayım bari
Adam tam bir büllükspor, ağlıyorlarmış, ah canım kıyamam böyle büyük bir aşk(!) böyle hazin sonla mı bitecekti? Üyenin de sevgilisi varmış, buna rağmen öpüşmüşler, devam etmemişmiş(!) yersen; boynuzlar çarpışmıyordur umarım. Neyse göz yaşlarıyla birbirlerinin boynuzlarını cilalasınlar.Ahahah canım iki eşe izin iyi ki verilmiyor, adam ikisini de alırdı, bunlar da kendini avutsun istesem ayırırım diye.
Ortam temsili.Adam tam bir büllükspor, ağlıyorlarmış, ah canım kıyamam böyle büyük bir aşk(!) böyle hazin sonla mı bitecekti? Üyenin de sevgilisi varmış, buna rağmen öpüşmüşler, devam etmemişmiş(!) yersen; boynuzlar çarpışmıyordur umarım. Neyse göz yaşlarıyla birbirlerinin boynuzlarını cilalasınlar.