- 30 Haziran 2022
- 2.596
- 4.134
- Konu Sahibi AyPerisiniKaybetti
valla her gün izliyorum ,konu mügeye düşerse hemen anlarım burdan yazar sizi çağırırım :)))Tahmini ne zaman Muge Anliya konu olurlar acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla her gün izliyorum ,konu mügeye düşerse hemen anlarım burdan yazar sizi çağırırım :)))Tahmini ne zaman Muge Anliya konu olurlar acaba
Sevgilini de çağır buluşun hatta aramak yetmez, eyleme geçmek gerek. Hiç öylesine, şenlik olsun, mis gibi geyik festivali.Size inat gecenin üçünde arayasim geldi kızlar çok teşekkür
Bi tane daha vardı ya babası herifi 17 yaşında evlendirmiş 2 çocuğu olmuş, boşanacakmış, peki peki ne zaman, üniversiteden mezun olunca, şaak koyacakmış diplomayı babasının önüne fjjfjfj sevgilisi olacak zavallıyı böyle avutuyordu.
burdaki meme gerçek tabiSanırım ağlaşmak bu tür ilişkilerin doğasında var. Sonuçta ağlamayana meme yok
memeye yazık ayol :))burdaki meme gerçek tabi
Tespit muazzamAyrıl dediğin an aile mahkemesinde soluğu alır karısını boşayıp metresiyle evlenenen adam milyonda birdir o da sana denk gelmez. Bu erkolar aynı yurt dışında yaşayanlar gibidir, orası cennet derler ama kurulu düzenlerini bozmazlar.
ara da adamın KARISI gecenin bi yarısı KOCAMI niye arıyorsun o.uspu diye düz gitsinSize inat gecenin üçünde arayasim geldi kızlar çok teşekkür
sevgilim sevgilini severse, sevgilin de sevgilimi sevebilir..bu kadarı saflıktan fazlası..
konu sahibesi okuya okuya geliyorumda sizinde sevgiliniz varmış bu durumda eski sevgilinizde yeni sevgilinizin metresi oluyor bence durumunuz eşitlenmiş iki metres takılın işte mis gibi.
Ayperisinin kendisi yaşayıp görsün bakalımTespit muazzam
Tespitin dibi olmuş bro.Ayrıl dediğin an aile mahkemesinde soluğu alır karısını boşayıp metresiyle evlenenen adam milyonda birdir o da sana denk gelmez. Bu erkolar aynı yurt dışında yaşayanlar gibidir, orası cennet derler ama kurulu düzenlerini bozmazlar.
Dur daha çocuk patlatıp vatandaşlık da alacak karısından.Tespitin dibi olmuş bro.
Şeytan diyor seninle eğlenmiş onunla evlenmiş deyip gaza getir de gitsin evli adamın kucağına atlasın.Pardon da ben mi söz verdim o kıza hemen 2 ay içinde evlenmeseymiş kocaman kadın
Bize değil kendinize inat olur. Siz arayınca menü çeşitlendi diye sevinmiş, niye anlamıyorsunuz? Hayat sizin hayatınız. Gencecik kadınsınız, ne işiniz var böyle haysiyetsiz onursuz adamlarla? İster alın ister almayın ama ben tavsiyeyi yine de vereyim. Öyle kuru sıkı atıp tuttuğuna inanmayın. Anasının babasının zorla evlendirdiği adam sizin bir lafınızla hareket etmez. Kendini size affettirir, düzeltir ve sizi evliliğe ikna ederdi. O şimdi ailesinin onayladığı bir kadınla evli, yakında da çocuk pırtlatır aile babası olur. Bu statüyü de metresi için bozmaz.Size inat gecenin üçünde arayasim geldi kızlar çok teşekkür
Kimsenin kocasını, kimseye yedirtmeyiz.O kaaa.Kk kadınları bir tek şu metres konularında tek bilek tek yürek oluyor diğer topiklerde saç baş girişenler bile burda kalpli emojiler bırakıyor metres konuları bizi birbirimize yaklaştırıyor farkında mısınız
Bir o bir de çocuğu olan adamla evlenip, sonradan çocuğu eve sığdırmayan üvey analar.Kk kadınları bir tek şu metres konularında tek bilek tek yürek oluyor diğer topiklerde saç baş girişenler bile burda kalpli emojiler bırakıyor metres konuları bizi birbirimize yaklaştırıyor farkında mısınız
Metresler kapatilsin djxjKk kadınları bir tek şu metres konularında tek bilek tek yürek oluyor diğer topiklerde saç baş girişenler bile burda kalpli emojiler bırakıyor metres konuları bizi birbirimize yaklaştırıyor farkında mısınız
HahahahaAra kız hatta giy geceliklerini git merhaba ben geldim de
insan kendi başına gelmiş gibi hissediyor da ondan.Kk kadınları bir tek şu metres konularında tek bilek tek yürek oluyor diğer topiklerde saç baş girişenler bile burda kalpli emojiler bırakıyor metres konuları bizi birbirimize yaklaştırıyor farkında mısınız