- 19 Mayıs 2020
- 46.087
- 205.786
-
- Konu Sahibi AyPerisiniKaybetti
Ahahah canım iki eşe izin iyi ki verilmiyor, adam ikisini de alırdı, bunlar da kendini avutsun istesem ayırırım diye.Nedense onunla değil de konu açan üyeyle evlenseydi, düğün arabasının arkasına “sizinle eylendiii benimle evlendiii” yazıp kapak fotoğrafı yapacak bir ışık gördüm. Siz de gördünüz mü kızlar o potansiyeli? Ayrıl desem ayrılır demiş bir de, erkekleri hiç tanımıyor; ayrılmaz. Keyfini yapabilirse yapar; eninde sonunda nikâhlı karısının koynuna döner.
Aynen. Her gece babasının zoruyla sevişiyordur karısının kuyrugundan ayrılamıyordur zaten karısıda çok kötü sevişip kadınlık yapmıyordur ama talihe bak hepsi babasının zoruyla...........Tamam ozaman bosansin. Erkekse boşansin eminim karisi annesinin zoruyla hamiledir bile
Ya ikisini birden aynı anda seviyorsam kıyamam ponçik adamAhahah canım iki eşe izin iyi ki verilmiyor, adam ikisini de alırdı, bunlar da kendini avutsun istesem ayırırım diye.
Evli adamla opus koklas,akil iste..bide yazmissin 'istersem bosatirim'..opusurken 'yuva' aklina gelmedimi? Bide arasam mi yazmis..herkesin acik acik diyemedigini ben sana acik acik soyleyeyim..tam bir 'kalitesizlik,basiretsizlik' örnegisin.insani insan yapan zeka ve NEFSİDİR..sen o kadinin tirnagi olamazsin...bunlari yazarken linc disinda ne bekliyorsun ki.algidada dusukluk var belli ki...afferim kiz sevis mi diyelim, 'metreslige giris ders 1' ariyor arkadas..ama yanlis sitedesin..
Sanırım ağlaşmak bu tür ilişkilerin doğasında var. Sonuçta ağlamayana meme yokYa klasik metres lafları
Birbirimize çok aşığız
Bir araya gelince cinsel çekime karşı koyamiyoruz
O çok ağlıyor bende çok ağlıyorum
Ayrılmayi düşünüyor ama ben yuvasını bozdurmuyorum
İstisnasız her metres konusunda bu cümleler vardır. Bunların aşkı ,fanfinifinfonlari falan bir ayrıdır o çekim , tutku kimsede olmaz ama kavuşamayan aşıklardir
Ne kalicam ya istesem yarın evlenirim benimde sevgilim var aptal misinizKalmış öyle ciğercinin kedisi gibi
Ne kadar sevgi dolu abiler var İbrahim Tatlıs*s gibi, kıymetini bilemiyoruz.Ya ikisini birden aynı anda seviyorsam kıyamam ponçik adam
Prensipleri olan birisiniz, sevdim bunuBosansın istemiyorum zaten ben onunla evlenmem çünkü mutlu olamayız yuva ustune yuva mi kuracağım
Kız birak ayirsin , kendini aldatan adamdan kurtulmus olur.Ben size diyim hırs yaptırdınız simdi o ayırmaya çalışacak olan kadına oldu.
Kadın zaten kendisini sevmeyen bir adamla birlikteyken cehennemi yaşıyordur, çok üzüldüm kadıncağıza. Umarım ayrıldıktan sonra çabuk toparlanır kendi ayakları üzerinde durabilirBen size diyim hırs yaptırdınız simdi o ayırmaya çalışacak olan kadına oldu.
Ahahhaha hem mecaz hem gerçek anlamda lönk diye oturdu tebriklerSanırım ağlaşmak bu tür ilişkilerin doğasındavar. Sonuçta ağlamayana meme yok
Bir de beni öptü ş. refsiz demiş, adam kendi kendine öpüştü sankiEvli adamla opus koklas,akil iste..bide yazmissin 'istersem bosatirim'..opusurken 'yuva' aklina gelmedimi? Bide arasam mi yazmis..herkesin acik acik diyemedigini ben sana acik acik soyleyeyim..tam bir 'kalitesizlik,basiretsizlik' örnegisin.insani insan yapan zeka ve NEFSİDİR..sen o kadinin tirnagi olamazsin...bunlari yazarken linc disinda ne bekliyorsun ki.algidada dusukluk var belli ki...afferim kiz sevis mi diyelim, 'metreslige giris ders 1' ariyor arkadas..ama yanlis sitedesin..
Git o adamcağızı zorla tutulduğu, sevisildigi evden kurtar. Resmen seks işçisi gibi karısının peşinde adamcık.Neyse sizin gibilere laf yetişmez ben sadece akıl istedim ama bir tane akıl veren olmadı ancak linç ben ayrıl desem ayrılır ama ben istemiyorum çünkü mutlu olmam yuva yıkıp diyorum siz hala beni lencliyorsunuz ayıp yaptığınız
Kız millete aptal diyeceğine 4 yılda beceremediğini 2 ayda beceren kadından haberinin olmamasına bak önceNe kalicam ya istesem yarın evlenirim benimde sevgilim var aptal misiniz
Gerçekten aşık olsa evlenmezdi hemen o s.erefsiz. sende aşk fln deme resmen kumalık 2.kadinlik basitlik vs.evlenen kızın günahı yok..istersen öpüş bide hamile kal o seviyesiz karaktersiz adamdan.ne mide varmisHanımlar selam bana lütfen akıl verin çok büyük sıkıntılarım var hemen anlatmak istiyorum.
Benim 4 senelik ilişkim vardı 5 ay önce ayrıldık ben kendi yolumdaydım ama o beni hep arardı senden vaz geçmiyorum sadece arkadaş kalalım derdi ben yüz vermiyordum çünkü gerçekten hayatımı emanet edeceğim birisi değildi güven sorunlarimdan dolayı ve ailesi yüzünden ayrılmıştık ama ilk askimdi ve her şeyin ilkini onunla yaşadığım için içimizde kalmıştık birbirimizin
olay şu ki EVLENMİŞ hemde üç ay içinde ve ben bunu aradığımda öğrendim ilk inanmadım sonra tekrar aradım karısıyla konuştuk benim kocam o senin yüzünden kaç aydır neler çekiyorum falan dedi kiz her şeyi bilerek evlenmiş sevilmedigini de biliyor. Sonra ben hayırlı olsun dedim kapattım ama içim alev alev yanıyordu kaldıramadım sabah eski sevgilim aradı uzun uzun konuştu babam zorla evlendirdi sevmiyorum seni seviyorum hâlâ dedi yaşayan bı ölü gibiyim diyor sanki kafasına silah dayadılar geri zekalının. Gel konuşalım dedim tabi ağlıyorum bunları duyarken iki gün sonra geldi akşamında ağladı zırladi napicam falan dedi bende sevmeye çalış artık evlenmişsin dedim ama içim acıyordu çünkü hala ona aşıktım. Sonra sarıldık biraz öptü beni bende karşılık verdim midem bulandı ama dayanamadım. Resmen bir haftalık karısını aldattı öpücük aldatma sayılmaz diyor bide şerefsiz.
Ben napicam kızlar kendi yoluma mı gideyim yoksa arayayım mi napıyım unutamıyorum karısına da sinir oldum ama onun yeri de de olmak istemem. Akıl verin lütfen
Haydaaaa. Bu nereden çıktı?Ne kalicam ya istesem yarın evlenirim benimde sevgilim var aptal misiniz
Ha onu da aldattınız yani. Nasıl insansınız siz böyleNe kalicam ya istesem yarın evlenirim benimde sevgilim var aptal misiniz
Çok iyi yerden yakaladın yalnız, her an spermleri çalınabilirGit o adamcağızı zorla tutulduğu, sevisildigi evden kurtar. Resmen seks işçisi gibi karısının peşinde adamcık.