Evli eski sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bosansın istemiyorum zaten ben onunla evlenmem çünkü mutlu olamayız yuva ustune yuva mi kuracağım
O yüzden adamı çağırdınız değil mi görüşelim diye. Şaka gibisini cidden.
Şimdiden sonrada peşimde koşuyor diye dert yanarsınız.
Adamı evli olduğunu bile bile çağır, sarılıp,öpüş sonra yuvasını mi yıkacağım de.

Bosansın istemiyorum zaten ben onunla evlenmem çünkü mutlu olamayız yuva ustune yuva mi kuracağım
Adamı niye arayıp sürekli çağırıyorsun karısıyla konuşuyorsun opusuyorsun o zaman . Sen cidden adamın seninle evleneceğini mi dusunuyorsun . Dört yılda istese evlenirdi . Babası zorla evlendirmedi yani onlar istemişte evlenmiş o kızda aynı gerizekali belli ki

Eski sevgiliniz melek değil ama siz de değilsiniz.
Adı üstünde eski size ne isterse ayrıldığınız gün gider evlenir. Siz kimsiniz de evli bir adamdan hesap sorma haddini kendinizde buluyorsunuz? Bir de aklınızca vicdanınızı rahatlatmak için bahaneler üretiyorsunuz.

Karısıyla konuştuğunuz an bitmeliydi. Görüşmek üstüne öpüşmek tamamen sizin hatanız o yüzden burda iyi yorum beklemeyin.

Kafasına silah dayama hangi devirdi

Ben öpmedim ilk o beni öptü diyorum ayrıca ben kimseye söz vermedim benim günahım ne

Çok haklısınız siz olmasaniz başkası olacaktı. Sizin yaptığınızda sıkıntı yok söz mü verdiniz o kadına hastalikta sağlıkta diye? Kocası verdi değil mi? O yüzden üzülmeyin. Doğru olanı yapmissiniz. Hiçbir sıkıntı yok yaptığınızda. Leş adam ve ona bu fırsatı veren karısı suçlu. Belki de kadın biliyor ve susuyor ne malum? Böylelerine müstahak falan filan.... Diye yazan olmamış hayret ben yazayım dedim.

Iyyy tam bir sümsük herif vakası. Benim açımdan bütün duyguların bitişidir böyle zamanlar. Hayatının kararını veremeyecek, masaya yumruk vuramayacakla işin olmasın.

Kusura bakma öğrendikten sonra buluşarak seninde ondan farkın kalmamış.
Sen çok dürüst biriysen neden görüşüp buluştun?
İkinizde birbirinizden iğrençsiniz.
Sen ondan farklı olsan heryerden siler engellersin.

O üç ay içinde olmamıştır, sizi aldatmış. Neye ağlıyorsunuz? Kurtulduğunuz için sadaka verin, tüm iletişim yollarınızı kapatın. Boynuz yemişsiniz, bir de metres olmayın.
Boynuz yediğimi düşünmüyorum yoksa önce ben boynuzlardım hayatım

Siz beni anlamıyorsunuz çocuk zorla evlendi hala beni seviyor ama siz burda beni linçleyin ki öpen ben değildim oydu
Zorla kim kimi evlendirebilir yahu kendinizi kandırın siz hala.
Eşini sevmiyor kesin ama sizi de sevmiyor boşuna kurulup durmayın.
Eşiyle evli kalıp sizinle de sevişip gününü gün etmek istiyor.
Adamı yanınıza çağırırken ne bekliyordunuz tam olarak.
Sarılıp, öpüşmüssünüz işte.
Evliyim ama nu kadin benimle sevişip durur diye de vermişsiniz mesajı.

Siz beni anlamıyorsunuz çocuk zorla evlendi hala beni seviyor ama siz burda beni linçleyin ki öpen ben değildim oydu
eski sevgilinizin ahlaksız olması sizin de bu ahlaksızlığa ortak olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor. ilk iş yaz dizileri izlemeyi bırakın

O üç ay içinde olmamıştır, sizi aldatmış. Neye ağlıyorsunuz? Kurtulduğunuz için sadaka verin, tüm iletişim yollarınızı kapatın. Boynuz yemişsiniz, bir de metres olmayın.
Boynuz yediğimi düşünmüyorum yoksa önce ben boynuzlardım hayatım merak etme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…