- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 47.951
-
- Konu Sahibi AyPerisiniKaybetti
O azgın tekeye farketmez nefes alsan yeterAkşama çağırdım geliyor şimdihanımlar sizce nasıl ayartabilirim gecelik falan mı giyeyim napıyım jsjv
Yoksa sence de opusmek aldatmak degil mi??? Manipule ediliyorsun bosa bu adami derhal!@!!!Canım ben bikere hiç ilişki yaşamadım yanlış anlaşılmasın
Aynen. Ben evliyim. 6 yaşında da oğlum var ben de yaşamadım o yüzden anlıyorum sizi.Canım ben bikere hiç ilişki yaşamadım yanlış anlaşılmasın
Canim sonuçta aldatıldı kadın ama bu köylü varoş her türlü kabul eder kocasını
B. K ayrılır.Neyse sizin gibilere laf yetişmez ben sadece akıl istedim ama bir tane akıl veren olmadı ancak linç ben ayrıl desem ayrılır ama ben istemiyorum çünkü mutlu olmam yuva yıkıp diyorum siz hala beni lencliyorsunuz ayıp yaptığınız
Hahhhhhhahahha kesinlikleeeeee hadi o sadece öpüşmüşken kabul ediyor sen başkasıyla sevişmiş adamı kabul ediyorsun.
E yazik kafasina oyleyse ne cok vakti varmis buyuk ihtimalle ergendir. En iyi ihtimalle o da ogretmendir tatildedir egleniyodur kendince. Ya da issizdir ki bu igrenc otesi. Yani her turlu igrenc ya öğğ off erkekler neden bu kadar kirocasinizBence konu sahibi erkek
Böyle erkeklerde bence gay korkusu var. nerden biliyorsun demeyin. eminim ama kanıtlayamamE yazik kafasina oyleyse ne cok vakti varmis buyuk ihtimalle ergendir. En iyi ihtimalle o da ogretmendir tatildedir egleniyodur kendince. Ya da issizdir ki bu igrenc otesi. Yani her turlu igrenc ya öğğ off erkekler neden bu kadar kirocasiniz
Hahhhhhhahahha kesinlikleeeeeama gider adama inanır
Sizin gibi kadınlar ne yaşasa az,tabi tek suçlu diğer kadın .Evli adamı ayağına çağıran ,öpen,istemem yan cebime koy diyen sizde hiç suç yok .......Hanımlar selam bana lütfen akıl verin çok büyük sıkıntılarım var hemen anlatmak istiyorum.
Benim 4 senelik ilişkim vardı 5 ay önce ayrıldık ben kendi yolumdaydım ama o beni hep arardı senden vaz geçmiyorum sadece arkadaş kalalım derdi ben yüz vermiyordum çünkü gerçekten hayatımı emanet edeceğim birisi değildi güven sorunlarimdan dolayı ve ailesi yüzünden ayrılmıştık ama ilk askimdi ve her şeyin ilkini onunla yaşadığım için içimizde kalmıştık birbirimizin
olay şu ki EVLENMİŞ hemde üç ay içinde ve ben bunu aradığımda öğrendim ilk inanmadım sonra tekrar aradım karısıyla konuştuk benim kocam o senin yüzünden kaç aydır neler çekiyorum falan dedi kiz her şeyi bilerek evlenmiş sevilmedigini de biliyor. Sonra ben hayırlı olsun dedim kapattım ama içim alev alev yanıyordu kaldıramadım sabah eski sevgilim aradı uzun uzun konuştu babam zorla evlendirdi sevmiyorum seni seviyorum hâlâ dedi yaşayan bı ölü gibiyim diyor sanki kafasına silah dayadılar geri zekalının. Gel konuşalım dedim tabi ağlıyorum bunları duyarken iki gün sonra geldi akşamında ağladı zırladi napicam falan dedi bende sevmeye çalış artık evlenmişsin dedim ama içim acıyordu çünkü hala ona aşıktım. Sonra sarıldık biraz öptü beni bende karşılık verdim midem bulandı ama dayanamadım. Resmen bir haftalık karısını aldattı öpücük aldatma sayılmaz diyor bide şerefsiz.
Ben napicam kızlar kendi yoluma mı gideyim yoksa arayayım mi napıyım unutamıyorum karısına da sinir oldum ama onun yeri de de olmak istemem. Akıl verin lütfen
Boyle erkekler bence gay djsj tanga giyiyolardir iclerine bu nasil bi fantazi cunku gel kk da konu ac kadin gibi enteresanBöyle erkeklerde bence gay korkusu var. nerden biliyorsun demeyin. eminim ama kanıtlayamam
Şer...z diyor bir de sen baya şerefliymişsinHanımlar selam bana lütfen akıl verin çok büyük sıkıntılarım var hemen anlatmak istiyorum.
Benim 4 senelik ilişkim vardı 5 ay önce ayrıldık ben kendi yolumdaydım ama o beni hep arardı senden vaz geçmiyorum sadece arkadaş kalalım derdi ben yüz vermiyordum çünkü gerçekten hayatımı emanet edeceğim birisi değildi güven sorunlarimdan dolayı ve ailesi yüzünden ayrılmıştık ama ilk askimdi ve her şeyin ilkini onunla yaşadığım için içimizde kalmıştık birbirimizin
olay şu ki EVLENMİŞ hemde üç ay içinde ve ben bunu aradığımda öğrendim ilk inanmadım sonra tekrar aradım karısıyla konuştuk benim kocam o senin yüzünden kaç aydır neler çekiyorum falan dedi kiz her şeyi bilerek evlenmiş sevilmedigini de biliyor. Sonra ben hayırlı olsun dedim kapattım ama içim alev alev yanıyordu kaldıramadım sabah eski sevgilim aradı uzun uzun konuştu babam zorla evlendirdi sevmiyorum seni seviyorum hâlâ dedi yaşayan bı ölü gibiyim diyor sanki kafasına silah dayadılar geri zekalının. Gel konuşalım dedim tabi ağlıyorum bunları duyarken iki gün sonra geldi akşamında ağladı zırladi napicam falan dedi bende sevmeye çalış artık evlenmişsin dedim ama içim acıyordu çünkü hala ona aşıktım. Sonra sarıldık biraz öptü beni bende karşılık verdim midem bulandı ama dayanamadım. Resmen bir haftalık karısını aldattı öpücük aldatma sayılmaz diyor bide şerefsiz.
Ben napicam kızlar kendi yoluma mı gideyim yoksa arayayım mi napıyım unutamıyorum karısına da sinir oldum ama onun yeri de de olmak istemem. Akıl verin lütfen
hanımefendi karısının herşeyi biliyor olması sizin onu çağırıp öpüşüp koklaşamanız anlamına mı geliyor nasıl bir düşüncedir bu ? aynı durumda siz de olabilirdiniz ki zaten durumunuz da bir o kadar acınacak durumda.Hanımlar selam bana lütfen akıl verin çok büyük sıkıntılarım var hemen anlatmak istiyorum.
Eski sevgilin de melek degil ama sen cok basitsin. Evlenmis iste ne olursa olsun utanmadin mi baskasinin kocasini öpmeye ?Hanımefendi ben zaten engelledim o akşamdan sonra bana neden bunlari söylüyorsun ya birdaha aramadım ama içimde kaldı neyini anlamıyorsunuz ben size soruyorum ne yapmalıyım diye ettiğiniz laflara bak eski sevgilimi melek yaptınız başıma
Aynen ya yıl olmuş 2023 bir de erkek olucak sözde , utanmadan babam zorladı demiş aynen aynen biz de yedikKesin zorla evlendirilmiştir .
Şeye benzedi 3 cocugum var ama bakireyim gagaggshs vardi ya hani sahan gokbakarin dişi yakarışAynen. Ben evliyim. 6 yaşında da oğlum var ben de yaşamadım o yüzden anlıyorum sizi.