Evli eski sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizinle 5 sene sevgili olmuş , gitmiş kızla 3 ayda evlenmiş sanırım sizi evlilik amaçlı görmüyordu, kimse zorla evlendirmemiştir emin olun.. had oldu diyelim koskoca adam babasının sözünü dinliyosa zaten bırakm hala çağırıp konuşuyomusunuz cidden ..

Aynısını siz yapssanız beyfendi kabul edemriydi bunu acabaaa ..
bundna sonra konuşursanız adınız eski sevgili değil metres olur

E yazik kafasina oyleyse ne cok vakti varmis buyuk ihtimalle ergendir. En iyi ihtimalle o da ogretmendir tatildedir egleniyodur kendince. Ya da issizdir ki bu igrenc otesi. Yani her turlu igrenc ya öğğ off erkekler neden bu kadar kirocasiniz
Böyle erkeklerde bence gay korkusu var. nerden biliyorsun demeyin. eminim ama kanıtlayamam

Sizin gibi kadınlar ne yaşasa az,tabi tek suçlu diğer kadın .Evli adamı ayağına çağıran ,öpen,istemem yan cebime koy diyen sizde hiç suç yok .......

Şer...z diyor bir de sen baya şerefliymişsin

hanımefendi karısının herşeyi biliyor olması sizin onu çağırıp öpüşüp koklaşamanız anlamına mı geliyor nasıl bir düşüncedir bu ? aynı durumda siz de olabilirdiniz ki zaten durumunuz da bir o kadar acınacak durumda.

Eski sevgilin de melek degil ama sen cok basitsin. Evlenmis iste ne olursa olsun utanmadin mi baskasinin kocasini öpmeye ?

Evli birini görüşmeniz yanlış olmuş, bu yanlışı devam ettirmeyin engelleyin bence. Ne kadar muhabbet uzarsa işin içinden çıkmak o kadar zor olur. Eşi yerinde sizde olabilirdiniz.

Aynen. Ben evliyim. 6 yaşında da oğlum var ben de yaşamadım o yüzden anlıyorum sizi.
Şeye benzedi 3 cocugum var ama bakireyim gagaggshs vardi ya hani sahan gokbakarin dişi yakarış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…