Evli eski sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam bunun ne olduğunu bildiği icin nikahina almıyor ama takılmak istiyor işte gecelik baksın oda daha seviyo agliyo diye burda show yapiyo kiskancazzz bizzz beybisi 🤣
Kesinlikle katılıyorum aman neyini kıskanacaz alsın tepe tepe kullansın eski sevgilisini bize ne gııı 🤣🤣

Hanımlar selam bana lütfen akıl verin çok büyük sıkıntılarım var hemen anlatmak istiyorum.
Benim 4 senelik ilişkim vardı 5 ay önce ayrıldık ben kendi yolumdaydım ama o beni hep arardı senden vaz geçmiyorum sadece arkadaş kalalım derdi ben yüz vermiyordum çünkü gerçekten hayatımı emanet edeceğim birisi değildi güven sorunlarimdan dolayı ve ailesi yüzünden ayrılmıştık ama ilk askimdi ve her şeyin ilkini onunla yaşadığım için içimizde kalmıştık birbirimizin
olay şu ki EVLENMİŞ hemde üç ay içinde ve ben bunu aradığımda öğrendim ilk inanmadım sonra tekrar aradım karısıyla konuştuk benim kocam o senin yüzünden kaç aydır neler çekiyorum falan dedi kiz her şeyi bilerek evlenmiş sevilmedigini de biliyor. Sonra ben hayırlı olsun dedim kapattım ama içim alev alev yanıyordu kaldıramadım sabah eski sevgilim aradı uzun uzun konuştu babam zorla evlendirdi sevmiyorum seni seviyorum hâlâ dedi yaşayan bı ölü gibiyim diyor sanki kafasına silah dayadılar geri zekalının. Gel konuşalım dedim tabi ağlıyorum bunları duyarken iki gün sonra geldi akşamında ağladı zırladi napicam falan dedi bende sevmeye çalış artık evlenmişsin dedim ama içim acıyordu çünkü hala ona aşıktım. Sonra sarıldık biraz öptü beni bende karşılık verdim midem bulandı ama dayanamadım. Resmen bir haftalık karısını aldattı öpücük aldatma sayılmaz diyor bide şerefsiz.
Ben napicam kızlar kendi yoluma mı gideyim yoksa arayayım mi napıyım unutamıyorum karısına da sinir oldum ama onun yeri de de olmak istemem. Akıl verin lütfen 😭🥴🙏
Hangi cagda yasiyoruz? Zorla evlilikmi olur. Kucuk kucuk kizlar bile zorla evlendiriliyorum diye devlete siginabiliyor polise siginabiliyorken koskoca adam, babam zorla evlendirdi diyor. Zorla evlendyse de kadina zorla dokun diyen oldu mu? Siz de gercekten aşk ile hevesi karistiriyorsunuz saniyorum

Hanımlar selam bana lütfen akıl verin çok büyük sıkıntılarım var hemen anlatmak istiyorum.
Benim 4 senelik ilişkim vardı 5 ay önce ayrıldık ben kendi yolumdaydım ama o beni hep arardı senden vaz geçmiyorum sadece arkadaş kalalım derdi ben yüz vermiyordum çünkü gerçekten hayatımı emanet edeceğim birisi değildi güven sorunlarimdan dolayı ve ailesi yüzünden ayrılmıştık ama ilk askimdi ve her şeyin ilkini onunla yaşadığım için içimizde kalmıştık birbirimizin
olay şu ki EVLENMİŞ hemde üç ay içinde ve ben bunu aradığımda öğrendim ilk inanmadım sonra tekrar aradım karısıyla konuştuk benim kocam o senin yüzünden kaç aydır neler çekiyorum falan dedi kiz her şeyi bilerek evlenmiş sevilmedigini de biliyor. Sonra ben hayırlı olsun dedim kapattım ama içim alev alev yanıyordu kaldıramadım sabah eski sevgilim aradı uzun uzun konuştu babam zorla evlendirdi sevmiyorum seni seviyorum hâlâ dedi yaşayan bı ölü gibiyim diyor sanki kafasına silah dayadılar geri zekalının. Gel konuşalım dedim tabi ağlıyorum bunları duyarken iki gün sonra geldi akşamında ağladı zırladi napicam falan dedi bende sevmeye çalış artık evlenmişsin dedim ama içim acıyordu çünkü hala ona aşıktım. Sonra sarıldık biraz öptü beni bende karşılık verdim midem bulandı ama dayanamadım. Resmen bir haftalık karısını aldattı öpücük aldatma sayılmaz diyor bide şerefsiz.
Ben napicam kızlar kendi yoluma mı gideyim yoksa arayayım mi napıyım unutamıyorum karısına da sinir oldum ama onun yeri de de olmak istemem. Akıl verin lütfen 😭🥴🙏
Şaka mı bu konu
Sen birde adama mı hskaret ediyorsun 👏🏻👏🏻 Bravo vallaha

Madem o kadar seviyordunuz ne diye ayrıldınız? 5 aydır ayrı durabildiniz madem bundan sonrada duracaksınız. Hiçbir erkeği zorla evlendiremezsiniz bu hayatta. 5 yaşında çocuk değil. Her yerden engelleyin elalemin yuvasındanda uzak durun.

Pardon da ben mi söz verdim o kıza hemen 2 ay içinde evlenmeseymiş kocaman kadın
Birde bu çıktı ben mi söz verdim ben mi sadakat bağı kurdum ben mi evlendim, adam sadık kalsın karısına .. bla bla bla …

Yahu tamam sen evli değilsin sen söz vermedin kadına ama sende evli bir erkekle ilişki yaşayacak çatur çutur öpüşecek karakterdesin
Seni hiç bir şey bağlamıyor mu yani bu durumda
Bu pisliğe ortak olan kişisin sonuçta

Canım ben bikere hiç ilişki yaşamadım yanlış anlaşılmasın
Nasıl ya?
E konunuz var "Eski sevgilimle seviştim" diye? 😂

Köylü varoşu dediğin kadının resmi kocasıyla neden hâlâ muhatap oluyorsun, öpüştüğün yetmiyor; bir de çağırıyorsun ve bununla gururlanıyorsun o zaman? Seviyenin düşüklüğüne bakar mısın? Adam ellerini ovuşturan sinek gibi tabii ki de atlar gelir iki dirhem et için, sen de kendini nimetten sayıyorsun. Şehirli metreslik daha yüce bir mertebe mi?
Of ne anlatıyorsun ya böyle kadınlar anlar mı? Normalde kullanmayı hiç sevmem ama bu kadın OBJE. ''Karısını bırakıp yanıma geliyor'' diye gururlanıyor ama oysa adam s***k için geliyor eve gidince de karısının kollarında uyuyor hahahahahahaha

Hanımefendi ben zaten engelledim o akşamdan sonra bana neden bunlari söylüyorsun ya birdaha aramadım ama içimde kaldı neyini anlamıyorsunuz ben size soruyorum ne yapmalıyım diye ettiğiniz laflara bak eski sevgilimi melek yaptınız başıma
Ni ye mi
Sonunda engellemiş olsan bile
Hala aklın orda biz he desek gidecen metres olacan, sadece içini rahatlatmaya ihtiyacın var
Ve evli olduğunu bile bile buluşup öpüşmüşsün

Daha neyi anlayacaz ki

Ha birde ne yapmalıyım diye sürekli şerefsiz ve şeytan dediğin adam için soruyorsun
İçinde kalmış bu harika adam

Nasıl ya?

Bence konu sahibi paronayak hayal çok ama🤣🤣

Nasıl ya?

Eski konusunu da okuyunca net anlaşılıyor ki
Tipik hödük erkeklerden
Kendi her haltı yiyip bekareti bozulmamış biriyle evlenen

Bu kızı da bunun için terketmiş
Beraber olmuşlar önceden seviştiiğini anlamış kavga etmiş ve konu sahibine şiddet uygulamış

Sonra gitmiş bakire kızla evlenmiş
Bunu da fuckbody olarak takılmalık kullanacak

Buda safım halen beni seviyor diyor
😂🤣😂😂
Valla hangi kafayı yaşıyor ne kullanıyorsunuz tertemizmiş

Ni ye mi
Sonunda engellemiş olsan bile
Hala aklın orda biz he desek gidecen metres olacan, sadece içini rahatlatmaya ihtiyacın var
Ve evli olduğunu bile bile buluşup öpüşmüşsün

Daha neyi anlayacaz ki

Ha birde ne yapmalıyım diye sürekli şerefsiz ve şeytan dediğin adam için soruyorsun
İçinde kalmış bu harika adam
Konu sahibi haklı dağılalım🤣🤣

Sevişme hastalığına yakalandığınız sevgiliniz mi bu?

Siz beni anlamıyorsunuz çocuk zorla evlendi hala beni seviyor ama siz burda beni linçleyin ki öpen ben değildim oydu
Kapasiteniz şunu anlamaya yeter mi
Birini anlamak demek hak vermek haklı bulmak demek değildir. Yani biz seni haklı bulsaydık seni anlamış mı olacaktık. Hayır.
Biz seni gayet iyi anladık ki hepimiz hep bir ağızdan sana haksızsın diyoruz. Ve linçliyoruz.

Öpen sen değilsen bile karşılık vermiş öpmüşsün
Ya eğleme bizi allasen
Sen de bal gibi neyin ne olduğunun gayet farkındasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back