- 19 Mayıs 2020
- 46.095
- 205.827
-
- Konu Sahibi AyPerisiniKaybetti
Noldu bebişim bi sinir yaptın sen?Sanane ya ne hakla soruyorsun
Ve uslup has left chat...Sanane ya ne hakla soruyorsun
kimisi ortalık malı olmayı seviyor bacım boşver ..Ve uslup has left chat...
Git kiminle yatiyosan yat ya hala pismis kelle gibi gule gule yanitlar veriyo. Konu gercekse igrenc bi hayatiniz var. Fakese klinige yatin ic dunyaniz korkunc. Pehh les kere les mevzular...
Sevgilini de çağır buluşun hatta aramak yetmez, eyleme geçmek gerek. Hiç öylesine, şenlik olsun, mis gibi geyik festivali.
Akşam arar yanıma çağırırım neler yaptığımı da anlatırım size ahahah tam çıldırmalık bir konu olur sizin için beni iyice sinir ettiniz teşekkürler
Ortalik mali da degil metreslik bi yerde gizlilik ister. Gizliden gizliden mal olmus yazik kafasina oneri bekliyo bi de. Sumuklu bklu hiyari ev tutsun bari ne diyelimkimisi ortalık malı olmayı seviyor bacım boşver ..
Aa ilk defa sinirlendin? Senin de aldatan tarafta olduğun gerçeğiyle yüzleşmek mi zor geldi.Sanane ya ne hakla soruyorsun
Eski mesajlarınızı okudum. Sizin bu adamla acaip toksik bir ilişkiniz var. Söz atmışsınız. Başkası ile olmuşsunuz. Bunu adama söylemişsiniz. Neler neler şiddet, aldatma, aile problemi. Babası da o yüzden iş bozulmadan alelacele basgoz etti adamı.Canim sonuçta aldatıldı kadın ama bu köylü varoş her türlü kabul eder kocasını
bana yazamıyo ama ,sustu kaldı yapıştı ,konularına bakmayacağız sandı haspamNoldu bebişim bi sinir yaptın sen?
öyle dğeil ,bir ayda 3 kişi ile sevişmişya,ondan ona ..Ortalik mali da degil metreslik bi yerde gizlilik ister. Gizliden gizliden mal olmus yazik kafasina oneri bekliyo bi de. Sumuklu bklu hiyari ev tutsun bari ne diyelim
yine yzayım herkes görsün....Aa ilk defa sinirlendin? Senin de aldatan tarafta olduğun gerçeğiyle yüzleşmek mi zor geldi.
Hayır acaba bizle kafa mı buluyosun diye düşünüyorum. Sevgilin alkol aldı diye cinnet geçirip konu açmışsın, muhafazakar olduğundan falan bahsetmişsin. Sonra açtığın konular o konunla çok çelişkili.
F*ke mi bu anlamadim ama her turlu korkunc bir beyni var.bana yazamıyo ama ,sustu kaldı yapıştı ,konularına bakmayacağız sandı haspam
öyle dğeil ,bir ayda 3 kişi ile sevişmişya,ondan ona ..
yine yzayım herkes görsün....
.......................................
eski konularınza baktım.
sevgilinizi alkol aldı diye ayrılmışsınız.
aileniz dindarmış.
bir ayda 3 kişi ile sevişmişsiniz. bir de duyarsa babam kalp krizi geçirir demişsiniz.
şimdi anlamadığım bu evli olan hangisi?
adam silah da kullanıyormuş.
sen adama evlendi diye kızıyorsun , 3üyle beraber sevişirken sen ne yapmış oluyorsun?
ve sen hala daha burada masum bir genç kızı oynama peşindesin.
pess, midem bulandı.
........................
Karısı da bir garipmiş, orası doğru. Fake konu mu acabaBen zaten güvenmedigim için bitirdim ama gidip evlenmiş temizlenmiş mi oldu şimdi bana kızmaya hakkınız yok tamam karısı zaten masum aynen aynen öyledir
Keşke hiç yaşanmamış olsaydıF*ke mi bu anlamadim ama her turlu korkunc bir beyni var.
valla beyni değil heryeri korkunç olsa gerek ,maşallah ayda 3 kişi iyi performans :)))F*ke mi bu anlamadim ama her turlu korkunc bir beyni var.
Karısının yerinde olmak istemem demişsiniz ama olamazsiniz zaten. O nikahlı karisi siz metresi olma yolunda ilerliyosunuzHanımlar selam bana lütfen akıl verin çok büyük sıkıntılarım var hemen anlatmak istiyorum.
Benim 4 senelik ilişkim vardı 5 ay önce ayrıldık ben kendi yolumdaydım ama o beni hep arardı senden vaz geçmiyorum sadece arkadaş kalalım derdi ben yüz vermiyordum çünkü gerçekten hayatımı emanet edeceğim birisi değildi güven sorunlarimdan dolayı ve ailesi yüzünden ayrılmıştık ama ilk askimdi ve her şeyin ilkini onunla yaşadığım için içimizde kalmıştık birbirimizin
olay şu ki EVLENMİŞ hemde üç ay içinde ve ben bunu aradığımda öğrendim ilk inanmadım sonra tekrar aradım karısıyla konuştuk benim kocam o senin yüzünden kaç aydır neler çekiyorum falan dedi kiz her şeyi bilerek evlenmiş sevilmedigini de biliyor. Sonra ben hayırlı olsun dedim kapattım ama içim alev alev yanıyordu kaldıramadım sabah eski sevgilim aradı uzun uzun konuştu babam zorla evlendirdi sevmiyorum seni seviyorum hâlâ dedi yaşayan bı ölü gibiyim diyor sanki kafasına silah dayadılar geri zekalının. Gel konuşalım dedim tabi ağlıyorum bunları duyarken iki gün sonra geldi akşamında ağladı zırladi napicam falan dedi bende sevmeye çalış artık evlenmişsin dedim ama içim acıyordu çünkü hala ona aşıktım. Sonra sarıldık biraz öptü beni bende karşılık verdim midem bulandı ama dayanamadım. Resmen bir haftalık karısını aldattı öpücük aldatma sayılmaz diyor bide şerefsiz.
Ben napicam kızlar kendi yoluma mı gideyim yoksa arayayım mi napıyım unutamıyorum karısına da sinir oldum ama onun yeri de de olmak istemem. Akıl verin lütfen
O gerizekalıdan izin almasına gerek yok canım her halükarda dibimde biterneyse ben sizin gibi kötü kalpli değilim hiçbir şey yapmayacağım kız da belasını bulmuş zaten
Keske ay perisi. Senin gibi bir ay perisine hic yakismadiKeşke hiç yaşanmamış olsaydı
Köylü varoşu dediğin kadının resmi kocasıyla neden hâlâ muhatap oluyorsun, öpüştüğün yetmiyor; bir de çağırıyorsun ve bununla gururlanıyorsun o zaman? Seviyenin düşüklüğüne bakar mısın? Adam ellerini ovuşturan sinek gibi tabii ki de atlar gelir iki dirhem et için, sen de kendini nimetten sayıyorsun. Şehirli metreslik daha yüce bir mertebe mi?Canim sonuçta aldatıldı kadın ama bu köylü varoş her türlü kabul eder kocasını
Akşama çağırdım geliyor şimdihanımlar sizce nasıl ayartabilirim gecelik falan mı giyeyim napıyım jsjv
Canım ben bikere hiç ilişki yaşamadım yanlış anlaşılmasınEvli pacoz bi herifin s..nin keyfine gelip iki gelgit yapacagi biri olmayi kendine gururuna onuruna yediren kadinlar kulubu isimli siteyi bu aksam aciyorum gel kiz peri