Evli eski sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanane ya ne hakla soruyorsun
Aa ilk defa sinirlendin? Senin de aldatan tarafta olduğun gerçeğiyle yüzleşmek mi zor geldi.

Hayır acaba bizle kafa mı buluyosun diye düşünüyorum. Sevgilin alkol aldı diye cinnet geçirip konu açmışsın, muhafazakar olduğundan falan bahsetmişsin. Sonra açtığın konular o konunla çok çelişkili.

Canim sonuçta aldatıldı kadın ama bu köylü varoş her türlü kabul eder kocasını
Eski mesajlarınızı okudum. Sizin bu adamla acaip toksik bir ilişkiniz var. Söz atmışsınız. Başkası ile olmuşsunuz. Bunu adama söylemişsiniz. Neler neler şiddet, aldatma, aile problemi. Babası da o yüzden iş bozulmadan alelacele basgoz etti adamı.
Tüm mesajlarımda devam etmemeni, seni de mağdur bulduğunu söyledim. Ama görüyorum ki hayatını hırsına kurban edeceksin. O köylü varosun elinde saçların kalacak. Son kez söylüyorum, sonra cikiyorum. Bırak bu adamı. Ne olduysa oldu yol ver gitsin. Uçurumun kenarındasin, kurtar kendini.

Noldu bebişim bi sinir yaptın sen?
bana yazamıyo ama ,sustu kaldı yapıştı ,konularına bakmayacağız sandı haspam
Ortalik mali da degil metreslik bi yerde gizlilik ister. Gizliden gizliden mal olmus yazik kafasina oneri bekliyo bi de. Sumuklu bklu hiyari ev tutsun bari ne diyelim
öyle dğeil ,bir ayda 3 kişi ile sevişmişya,ondan ona ..
yine yzayım herkes görsün....
.......................................
eski konularınza baktım.
sevgilinizi alkol aldı diye ayrılmışsınız.
aileniz dindarmış.
bir ayda 3 kişi ile sevişmişsiniz. bir de duyarsa babam kalp krizi geçirir demişsiniz.
şimdi anlamadığım bu evli olan hangisi?
adam silah da kullanıyormuş.
sen adama evlendi diye kızıyorsun , 3üyle beraber sevişirken sen ne yapmış oluyorsun?
ve sen hala daha burada masum bir genç kızı oynama peşindesin.
pess, midem bulandı.
........................

F*ke mi bu anlamadim ama her turlu korkunc bir beyni var.

Karısının yerinde olmak istemem demişsiniz ama olamazsiniz zaten. O nikahlı karisi siz metresi olma yolunda ilerliyosunuz

O gerizekalıdan izin almasına gerek yok canım her halükarda dibimde biter neyse ben sizin gibi kötü kalpli değilim hiçbir şey yapmayacağım kız da belasını bulmuş zaten

Bu konu da konu açarsa kimse yazmasın kendini rezil ediyorsun buraya yakışmadı bir kadına. Ama görüyorum ki yakıştırıyorsun kendine. Berbat bir karakterin var kalbin ise saf kötü sevgilin yok mu kizim bide millete laf ediyor yaa komik seni almamış diye nikahına diye canım miyavlayip duruyorsun Mart kedisi gibi. Bize ne ayol biz zaten helalimizle takiliyoruz kime ne ispat etceksin keyfimiz yerinde sana da tavsiye ederim

Canim sonuçta aldatıldı kadın ama bu köylü varoş her türlü kabul eder kocasını
Köylü varoşu dediğin kadının resmi kocasıyla neden hâlâ muhatap oluyorsun, öpüştüğün yetmiyor; bir de çağırıyorsun ve bununla gururlanıyorsun o zaman? Seviyenin düşüklüğüne bakar mısın? Adam ellerini ovuşturan sinek gibi tabii ki de atlar gelir iki dirhem et için, sen de kendini nimetten sayıyorsun. Şehirli metreslik daha yüce bir mertebe mi?

Evli pacoz bi herifin s..nin keyfine gelip iki gelgit yapacagi biri olmayi kendine gururuna onuruna yediren kadinlar kulubu isimli siteyi bu aksam aciyorum gel kiz peri
Canım ben bikere hiç ilişki yaşamadım yanlış anlaşılmasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…