o zaman arkadaşınız,erkek boşanmadan asla görüşmesin..
adam boşansın bakalım,boşandıktan sora görüşmeye devam ederler..
boşanırsa tabİİ..
ARKADAŞIMA ŞU AŞAMADA SÖYLEYECEĞİM ŞEY BU OLACAK GALİBA.BELKİDE ADAMIN BU GÖRÜŞMEME SÜRESİ İÇİNDE HEVESİ KAÇAR,ARKADAŞIMDA KURTULMUŞ OLUR İNŞALLAH.TEŞEKKÜRLER YORUMUNUZ İÇİN
ilk önce şunu söyleyim ben bu olayı kesinlikle tasvip ediyorum demiyorum.bişeyleri anlamaya çalışıyorum arkadaşım için. Peki karısına olan sevgisi o veya şu sebepten dolayı bitmiş olamazmı, ve başka birini sevmiş olamazmı,illaki o imzayı attı diye ömür boyu sevmediği biriyle evli olmak zorunda mı?
Selam bayanlar, sizce evli bir erkek ilişki yaşadığı bayana eşimden boşanacam diyorsa kısacası ona evlilik vaadediyosa bu ne kadar inandırıcı olabilir. Yani doğru mu söylüyodur yoksa bu bir oyalama taktiğimidir. Cevaplarınızı bekliyorum.
birincisi; arakadaşım o adamı tehtid falan etmiyo,yanımda nasıl acı çektiğini ben biliyorum.
Ikincisi; tanımadığınız insanlar hakkında bence daha temkinli ve saygılı söylemlerde bulunun,bütün bayan veya erkekler kafanızda yarattığınız türk filmlerinde ki klişe kötü kadınlar veya erkekler değildir.hiçkimse kimsenin ne yaşadığını tam olarak bilemez.ben onun yaşadıklarına yakinen tanık olan biri olarak bile onun acısını tam olarak bilemem
birincisi; arakadaşım o adamı tehtid falan etmiyo,yanımda nasıl acı çektiğini ben biliyorum.
Ikincisi; tanımadığınız insanlar hakkında bence daha temkinli ve saygılı söylemlerde bulunun,bütün bayan veya erkekler kafanızda yarattığınız türk filmlerinde ki klişe kötü kadınlar veya erkekler değildir.hiçkimse kimsenin ne yaşadığını tam olarak bilemez.ben onun yaşadıklarına yakinen tanık olan biri olarak bile onun acısını tam olarak bilemem
ilk önce şunu söyleyim ben bu olayı kesinlikle tasvip ediyorum demiyorum.bişeyleri anlamaya çalışıyorum arkadaşım için. Peki karısına olan sevgisi o veya şu sebepten dolayı bitmiş olamazmı, ve başka birini sevmiş olamazmı,illaki o imzayı attı diye ömür boyu sevmediği biriyle evli olmak zorunda mı?
Arkadaşım sonları olmadığını düşünüp çok kararlı bi şekilde ayrılmak istediğini söyledi ama adam illaki boşanacam dedi ve barıştılar. Ben de arkadaşıma söylüyorum ondan hayır gelmez sana diye ama çok sevdiğini söylüyo
Şu arkadaşlarının derdiyle dertlenen fedakar arkadaşlardan benim hiç olmadı nedense.
Kızcağız üşenmemiş arkadaşının gayrimeşru ilişkisi için başlık açmış, bi de takip ediyor.
Valla gözlerim yaşardı.
Sen söyle o arkadaşın olacak ****** ya evli barklı adamların peşinde koşmasın.
O şahsiyetsiz adam hani diyor ya karımla mutsuzum, yok işte beni anlamıyor, beni mutlu edemiyor, İŞTE ŞU KADAR ZAMANDIR ONA ELİMİ BİLE SÜRMÜYORUM falan filan.....
İşte senin arkadaşın evinde o herifle gelecek hayalleri kurarken, o karısının kollarında zevkten dört köşe keyif yapıyor olabilir büyüüüüük ihtimalle.
Arkadaşına bunları böööylece söyle.
arkadaşıma yardım etmek için farklı kişilerden görüş almak istedim,belki benim düşünemediğim bir ayrıntı vardır diye ama İş hakaret boyutlarına vardı.bu konuda ne çok dolu olan insan varmış.eleştrilebilir ki ben arkadaşımı herzaman eleştriyorum. Özde ben de sizlerle aynı şeyi düşünüyorum,ama eleştri hakarete varırsa haddimizi aşmış oluruz.
arkadaşın olacak .........'ya diye bi ifade kullanmış alıntısını yaptığım arkadaş..bir kişiyi eleştirirken kendisi en basit bir nezaket kuralına uymayarak eleştrilecek bir söz sarfediyo. hakaret etmeden de eleştri yapılabilir. Siz de bunu bi zahmet söyleyiverin KENDİNİZE..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?