• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli erkeklerin aldatmaları

şurayı eksik söyledim belki; adama boşan öyle gel falan da demedi.
Direk ilişkimizin sonu yok,benim sana boşan demeye hakkım yok senin de bana hep böyle evlilik dışı ilişki yaşayalım demeye hakkın yok ben bitiriyorum dedi. Adam geldi gitti,aradı sordu boşanacam dedi,kızın aklını çeldi

o zaman arkadaşınız,erkek boşanmadan asla görüşmesin..
adam boşansın bakalım,boşandıktan sora görüşmeye devam ederler..
boşanırsa tabİİ..

ARKADAŞIMA ŞU AŞAMADA SÖYLEYECEĞİM ŞEY BU OLACAK GALİBA.BELKİDE ADAMIN BU GÖRÜŞMEME SÜRESİ İÇİNDE HEVESİ KAÇAR,ARKADAŞIMDA KURTULMUŞ OLUR İNŞALLAH.TEŞEKKÜRLER YORUMUNUZ İÇİN

ilk önce şunu söyleyim ben bu olayı kesinlikle tasvip ediyorum demiyorum.bişeyleri anlamaya çalışıyorum arkadaşım için. Peki karısına olan sevgisi o veya şu sebepten dolayı bitmiş olamazmı, ve başka birini sevmiş olamazmı,illaki o imzayı attı diye ömür boyu sevmediği biriyle evli olmak zorunda mı?

Kesinlikle değil ama eşiyle hala birlikteyken başka birini hayatına alması, eşine ve hatta kendine saygısı olmadığını gösterir. Buradan da adamda zaten kişilik bozukluğu olduğunu çıkarabiliriz. Kimse hayatı boyunca sevmediği biriyle birlikte olmak zorunda değil. Fakat aldatma farklı bir olay... Bugün eşini aldatan, gururunu kıran, yarın birlikte olduğu kişiye de aynısını yapar. Çünkü daha önce yapmış ve bu onun için doğal... Ayrıca arkadaşınızın da özür dileyerek söylüyorum ama ne tür bir mideye sahip olduğunu anlayamadım. Adam evli. Bu da demek oluyor ki, akşamları karısının yanında. Başka bir kadının yanında yani. ONUNLA DA belki aynı yatakta yatıyor. Belki öpüşüyor. Belki sarılıyor. Belki kavga ediyor. Yani bir şeyler paylaşıyor. Bilmem anlatabildim mi?

Selam bayanlar, sizce evli bir erkek ilişki yaşadığı bayana eşimden boşanacam diyorsa kısacası ona evlilik vaadediyosa bu ne kadar inandırıcı olabilir. Yani doğru mu söylüyodur yoksa bu bir oyalama taktiğimidir. Cevaplarınızı bekliyorum.

nihayetinde ilşkisi olan bir insan başka bir ilşkide bulunuyosa bunun adı ihanetten öte olamaz ve birine ihanet eden kişi yeni tanıdığı insana hayda hayda ihanet eder bu yüzden ne söylerse sölesin güvenmemk gerekir

birincisi; arakadaşım o adamı tehtid falan etmiyo,yanımda nasıl acı çektiğini ben biliyorum.
Ikincisi; tanımadığınız insanlar hakkında bence daha temkinli ve saygılı söylemlerde bulunun,bütün bayan veya erkekler kafanızda yarattığınız türk filmlerinde ki klişe kötü kadınlar veya erkekler değildir.hiçkimse kimsenin ne yaşadığını tam olarak bilemez.ben onun yaşadıklarına yakinen tanık olan biri olarak bile onun acısını tam olarak bilemem

kusura bakma ama eşini aldatan bir adama yada evli erkeklerle sevgili olan bir bayana saygılı olamam onların kendilerine saygısı yokken benden nasıl saygı beklersiniz onlar önce o hiçbir şeyden haberi olmayan adamın eşine saygı gösterip bu ilişkiyi sonlandırsınlar sonra saygı beklesinler

birincisi; arakadaşım o adamı tehtid falan etmiyo,yanımda nasıl acı çektiğini ben biliyorum.
Ikincisi; tanımadığınız insanlar hakkında bence daha temkinli ve saygılı söylemlerde bulunun,bütün bayan veya erkekler kafanızda yarattığınız türk filmlerinde ki klişe kötü kadınlar veya erkekler değildir.hiçkimse kimsenin ne yaşadığını tam olarak bilemez.ben onun yaşadıklarına yakinen tanık olan biri olarak bile onun acısını tam olarak bilemem

ayrıca arkadaşım kimseyi tehtid etmiyor demişsiniz ben boşanması konusunda tehtid etmekten bahsetmişdim ve söylediğiminde arkasındayım arkadaşınız adama evli olduğu için ayrılalım demiş ve ayrılmışlar ama adamın eşimden boşanıcam demesiyle ona geri dönmüş demekki ayrılması gerçek değilmiş boşanmaya ikna etmek içinmiş arkadaşınızın yapması gereken adama kesinlikle boşanırsan senle birlikte olurum gibi bir ümit vermemeli hemen ilişkisini sonlandırmalı ve o insanla görüşmemeli o aradan çekildikten sonra adam eşinden boşanırsa o zaman onunla birlikte olmayı düşünsün

ilk önce şunu söyleyim ben bu olayı kesinlikle tasvip ediyorum demiyorum.bişeyleri anlamaya çalışıyorum arkadaşım için. Peki karısına olan sevgisi o veya şu sebepten dolayı bitmiş olamazmı, ve başka birini sevmiş olamazmı,illaki o imzayı attı diye ömür boyu sevmediği biriyle evli olmak zorunda mı?

Çoğu ilk başta çapkınlık diye başlar sonra hoşlarına gider .Aslında iyi değiliz sorunlarımız var dedikleri diğer kadınlar hayatlarına girdikten sonra başlar.Asıl kadın şüphelenip üstüne gittiğinde biz zaten birbirimiz sevmiyoruz bana kadınlık görevlerini yapmıyor derler.İkinci kadın bunları aslında öyle olmadığını bildiği halde öyleymiş gibi kabul eder çünkü karşıdaki erkeğe kendini kabul ettirme derdindedir.Böyle böyle asıl eş suçlanarak sona gelinir ikinci kadınla mutlu olacaklarını sanarak yuva yıkılır.Ama Allahın adaleti bu dünya da vardır Yuva yıkanın yuvası olmaz.

Nerdenmi biliyorum kendi babamdan.Şimdi mutlumu hayır süreklii bizle bir barışma çabası içinde ama giden yıllar yaşanan acılar silinmiyor.
O yüzden arkadışınıza söyleyin evli erkeklerden uzak dursun.Arkadaşınız evli sevgilisini gerçekte ailesinin yanında bir görsün eşiyle nasıl ilgilendiğini sonra anlarsın zaten.

bir adaam eşini aldatıyorsa,birlikte olduğu kadınıda aldatır,ondan sonra gelenide bu böyle sürüp gider.mutsuzum boşanıcam diyen adamada fazla güven olmaz.yapacağını yapar, evdeki zavallı eşide herşeyden habersiz tabi.adamda uckur peşinde koşar birz kaba oldu kusura bakmayın.

Arkadaşım sonları olmadığını düşünüp çok kararlı bi şekilde ayrılmak istediğini söyledi ama adam illaki boşanacam dedi ve barıştılar. Ben de arkadaşıma söylüyorum ondan hayır gelmez sana diye ama çok sevdiğini söylüyo

Şu arkadaşlarının derdiyle dertlenen fedakar arkadaşlardan benim hiç olmadı nedense.

Kızcağız üşenmemiş arkadaşının gayrimeşru ilişkisi için başlık açmış, bi de takip ediyor.

Valla gözlerim yaşardı.:57:

Sen söyle o arkadaşın olacak ****** ya evli barklı adamların peşinde koşmasın.

O şahsiyetsiz adam hani diyor ya karımla mutsuzum, yok işte beni anlamıyor, beni mutlu edemiyor, İŞTE ŞU KADAR ZAMANDIR ONA ELİMİ BİLE SÜRMÜYORUM falan filan.....

İşte senin arkadaşın evinde o herifle gelecek hayalleri kurarken, o karısının kollarında zevkten dört köşe keyif yapıyor olabilir büyüüüüük ihtimalle.

Arkadaşına bunları böööylece söyle.:49:

Şu arkadaşlarının derdiyle dertlenen fedakar arkadaşlardan benim hiç olmadı nedense.

Kızcağız üşenmemiş arkadaşının gayrimeşru ilişkisi için başlık açmış, bi de takip ediyor.

Valla gözlerim yaşardı.:57:

Sen söyle o arkadaşın olacak ****** ya evli barklı adamların peşinde koşmasın.

O şahsiyetsiz adam hani diyor ya karımla mutsuzum, yok işte beni anlamıyor, beni mutlu edemiyor, İŞTE ŞU KADAR ZAMANDIR ONA ELİMİ BİLE SÜRMÜYORUM falan filan.....

İşte senin arkadaşın evinde o herifle gelecek hayalleri kurarken, o karısının kollarında zevkten dört köşe keyif yapıyor olabilir büyüüüüük ihtimalle.

Arkadaşına bunları böööylece söyle.:49:

arkadaşıma yardım etmek için farklı kişilerden görüş almak istedim,belki benim düşünemediğim bir ayrıntı vardır diye ama İş hakaret boyutlarına vardı.bu konuda ne çok dolu olan insan varmış.eleştrilebilir ki ben arkadaşımı herzaman eleştriyorum. Özde ben de sizlerle aynı şeyi düşünüyorum,ama eleştri hakarete varırsa haddimizi aşmış oluruz.

arkadaşın olacak .........'ya diye bi ifade kullanmış alıntısını yaptığım arkadaş..bir kişiyi eleştirirken kendisi en basit bir nezaket kuralına uymayarak eleştrilecek bir söz sarfediyo. hakaret etmeden de eleştri yapılabilir. Siz de bunu bi zahmet söyleyiverin KENDİNİZE..

ben tabiiki de problemsiz insanla beraber olma görüşündeyim lakin bir şekilde kandıyılmış kanmış ya da kanmakya meğil edilmiş olunsa bile böyle ilişkiler çevremde gördüğüm kadarı ile zamanla olaylardan insanın kendi vicdanından( kadın veya erkek neticede olaya insan olarak bakmak gerekir hepimizin vicdanı ve değerleri var) arkadaşınızıda malesef iyi bir son beklemiyor gibi..yol yakınken yıpranmadan ve de yıpratmadan vazgeçerde herkez kendi hayatına istediği şekilde son verir veya devam eder....

birliktelikleri yeni başlamış ise gerçek olabilir ama yeni değil ise kesinlikle kandırmadır...ama bunun nasıl olduğu insanlardan alınan cevaplara göre değil yaşanılan kişiye göre belirlenir...yani arkadaşınız bunları siz gibi sorguluyor ise karşısındakine güvenmediği için yapıyordur bu da bence karşı tarafın arkadaşınızı kandırmakta olduğunu arkadaşınızın aslında bildiği demektir... :53:

arkadaşıma yardım etmek için farklı kişilerden görüş almak istedim,belki benim düşünemediğim bir ayrıntı vardır diye ama İş hakaret boyutlarına vardı.bu konuda ne çok dolu olan insan varmış.eleştrilebilir ki ben arkadaşımı herzaman eleştriyorum. Özde ben de sizlerle aynı şeyi düşünüyorum,ama eleştri hakarete varırsa haddimizi aşmış oluruz.

arkadaşın olacak .........'ya diye bi ifade kullanmış alıntısını yaptığım arkadaş..bir kişiyi eleştirirken kendisi en basit bir nezaket kuralına uymayarak eleştrilecek bir söz sarfediyo. hakaret etmeden de eleştri yapılabilir. Siz de bunu bi zahmet söyleyiverin KENDİNİZE..

Arkadaş markadaş hikayelerine kimse inanmıyor artık biliyorsun değil mi?

Bu yol iyi yol değil ; gel düzelt yolunu:68:

Bu ilişkinin sonunda üzülen taraf kesinlikle arkadaşın olacak,erkek için bu geçici bir heves boşanacak olan gerçekten mutsuz olan bir adam zaman kaybetmeden eşinden boşanırdı kesinlikle arkadaşını oyalıyor, evli bir erkekle ilişki yaşamak nasıl bir mantıktır bunu da anlamıyorum kendini o adamın karısının yerine koyup düşünmüyor mu hiç bugün onun başına gelen yarın kendi başına da gelebilir

evli erkeklerle bu vaatlere inanıp beraber olanları anlayamıyorum yuva yıkanın yuvası olmaz diye boşunamı diyorlar ya herşeyi anlarımda bunu anlamam yani kim ne düşünürse düşünsün ayrıca o adam o kadınıda boşamaz vakti zamanında annemde yaşadı bunları bizim ahımız nasıl çıkmıştır kim bilir

erkekler maymun iştahlıdır. belkide bu adam karısıylada mutlu. macera arıyor olamaz mı?karısını aldattığı kadına söyleyebilecek başka bir mazerette sunamaz zaten.

benim bi arkadaşım vardı bi çocukla çıkıyodu çocuğu bende severdim çok efendiydi ama ortak hiç bir arkadaşımız yoktu ailesinden haber alabileceğimiz işin özü çocuk şurda yaşıyorum der inanırdık.ailesini ne biz tanırdık ne tanıyan biri vardı gel zaman git zaman 1 seneye yaklaştı ilişkileri bi gün arkadaşım aradı erkek arkadaşının evli olduğunu öğrendiğini söyledi tabi ben bi şok yaşadım nasıl becermişti saklamayı ayrı mesele.arkadaşım öğrenince üstüne gitmil bu olayın erkek arkadaşı açıklama yapmış eşimle mutlu değilim eşim çok güzel ama ailem istedi evlenmemizi oda biliyo benim onu sevmediğimi boşanmak istiyorum oda gönüllü artık falan filan diye arkadaşımı sürekli kandırdı.biz diğer arkadaşlardan sakladık bu durumu tabi arkadaşımızın adı çıkmasın diye ama öyle değilmiş meğerse.arkadaşımın arkasından bir sürü sallayıp tutmuş.yok oraya götürdüm şunu yaptık bunu patık falan..biraz argo oldu ama madem bişey anlatıyorum tam olsun demi.her neyse eşini yıllar sonra gördük gerçekten şahane bi kadındı ve eşimle yatmıyorum dedikten 3 ay sonra eşnin hamile olduğunuda öğrendik.arkadaşım o kadar çok seviyoduki çok bağlanmıştı nasıl teselli verecğimi şaşırmıştım.ona sürekli böyle birşeyin asla sevgisi olmaz adam evli vazgeç dedim bu yüzden arkadaşımla aramız bozuldu benimlede konuşmadı.yani sadece bu arkadaşımın erkek arkadaşı değil.bi arkadaşımın eşide başka bir arkadaşıma eşim hamile bana birini ayarlasana diyo.ama bu tipler hiç ayrılmıyo eşlerinden.benim eski iş yerinde çalışan bir amiirim vardı kızım kafana iyi yerleştir aldatmayan erkek yoktur hepsi aldatır aldatmıyosa ya Allah yolundadır ya fırsatı yoktur yada beceremiyodur derdi.ama geneli eşinden ayrılmıyor benim gördüğüm kadarıyla.

Back