Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam bayanlar, sizce evli bir erkek ilişki yaşadığı bayana eşimden boşanacam diyorsa kısacası ona evlilik vaadediyosa bu ne kadar inandırıcı olabilir. Yani doğru mu söylüyodur yoksa bu bir oyalama taktiğimidir. Cevaplarınızı bekliyorum.
bilemeyiz ne zamandır söyledigine bağlı.
eğer bir erkek eşini bırakıp başka biriyle ilişkiye yeltenmişse , karaktersizdir. Karakter sahibi olmayan biri de laflarını ister oyalamak için sarfetsin, isterse kafasına göre takılsın, hiç önemli değildir. Nokta.
tabikide olabilir evliliğinde bir takım sorunlar yüzünden aşk bitmişdir sevgi saygı kalmamıştır böyle bir evlilikte ömür boyu evli kalmak sözkonusu olamaz ama erkek madem evliliği bu denli sorunlu neden önce evliliğini sonlandırıp daha sonra yeni arayışlar içine girmiyor evliyken sebep ne olursa olsun eşini alddatmış olur ve bu karaktersiz insandanda ne arkadaşınıza nede bir başkasına hayır gelmez ayrıca bir erkeğin mutlu yada mutsuz bir evliliği olduğunu bile bile onunla ilişkisini sürdüren bayanada diyecek laf bulamıyorum belki o erkeğin evliliğinde sorunlar olduğu için kendini günahsız görebilir ama bir yuvanın yıkılmasına sebep olduğu için büyük ahlaksızlık ve günaha girmiş olurilk önce şunu söyleyim ben bu olayı kesinlikle tasvip ediyorum demiyorum.bişeyleri anlamaya çalışıyorum arkadaşım için. Peki karısına olan sevgisi o veya şu sebepten dolayı bitmiş olamazmı, ve başka birini sevmiş olamazmı,illaki o imzayı attı diye ömür boyu sevmediği biriyle evli olmak zorunda mı?
herşey bitmiş olabilir ama evlilikleri bitmemişse hala umut vardır...ilk önce şunu söyleyim ben bu olayı kesinlikle tasvip ediyorum demiyorum.bişeyleri anlamaya çalışıyorum arkadaşım için. Peki karısına olan sevgisi o veya şu sebepten dolayı bitmiş olamazmı, ve başka birini sevmiş olamazmı,illaki o imzayı attı diye ömür boyu sevmediği biriyle evli olmak zorunda mı?
Arkadaşım sonları olmadığını düşünüp çok kararlı bi şekilde ayrılmak istediğini söyledi ama adam illaki boşanacam dedi ve barıştılar. Ben de arkadaşıma söylüyorum ondan hayır gelmez sana diye ama çok sevdiğini söylüyo
sadece zaman kazanmak ve azda olsa güven telkin etme için söylenilen safsatalardır...
Istisnalr yok değil ama genel izlenilen yolları budur...
peki istisna olup olmadığını nasıl anlayabilir , arkadaşım için çok üzülüyorum,yardım etmeye vazgeçirmeye çalışıyorum,bana hak veriyo.ama sonra bi bakmışsın yine barışmışlar.kaç defa ayrılmak istedi. Arkadaşım gerçekten yuva yıkmaya çalışan kötü bi insan değildir,duyguları ve mantığı arasında çelişkiler yaşıyo
herşey bitmiş olabilir ama evlilikleri bitmemişse hala umut vardır...
boşanma aşamasında olabilir,boşanma kararı alınmış mahkemeye konumunda ve ayrı yaşanıyor olabilir ama evlilik hala yukarıdakilerdeki gibi sekteye uğramışsa henüz,erkeğin bu söylemi innadırıcı değildir...
bu durumu ciddiye alan ve gerçekleştirmek isteyen erkek,düşünmez ,söylemz, icraata geçer zaman kaybını ne kendi nede karşısındakine yaşatma k ister,bunun etik olmadığının farkında olmalıdır bilinçli bir adam..bilinçli kadın ise,bu söylemlere innaıp hiçbirşey yokmuş gibi yoluna devam etmemeli o adamla ,peki madem öyle ,bu süreçte beraber olmamız görüşmemiz doğru değil deyip kendisini çekmeli ve karşıdan olacakları erkeğin vereceği çabayı görmeyi beklemelidir..
arkadaşınız şimdi o adamı ayrılmakla tehtid ederek ayrılmasını söyleyip kenara çekilip bekleyerek sütten çıkmış ak kaşıkmı olacağını zannediyor a bak ben aralarına girmedim onlar boşandı öyle ilişkimize devam ettik diyerek içi rahatmı edecek aralarında her ne sorun olursa olsun bu zmana dek boşanmamışlar demekki ilişkilerinde bir ihtimal var ama arkadaşınız onun hayatından ebediyyen çıkmadığı sürece o evliliğin bitmesindeki birinci sebep olacak ve emin olki oda ilerde aldatılacak
Arkadaşım sonları olmadığını düşünüp çok kararlı bi şekilde ayrılmak istediğini söyledi ama adam illaki boşanacam dedi ve barıştılar. Ben de arkadaşıma söylüyorum ondan hayır gelmez sana diye ama çok sevdiğini söylüyo