EVLİ ERKEKLERDE AŞIK OLABİLİR Mİ?

RiriLover

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
38
7
88
29
Uzun soluklu aşk ilişkileri yaşayan bir erkek karısını sevmiyor mudur? Sevgilisi varsa ve onu seviyorsa zamanının çoğunu onla geçiriyorsa bir erkeğin yapabileceği herşeyi yapıyorsa onu eşi gibi davranıp sahiplenip kıskanıyorsa böyle bir ilişkisi varsa neden yinede karısından ayrılmaz? Karısını sevse aldatırmıydı?

evli erkek aşık olur elbet, ama aynı anda 2 kişiye aşık olamaz. O zaten karısına aşıktır ve emin ol monotonluktan sıkıldığı için diğer tüm erkekler gibi macera aramak amacıyla başkasıyla birliktedir... Yalanlar konuşur, hatta çoğu zaman evli olduğunu bile gizler... çevremde çok olay gördüm buna benzer.. Evli erkek, bi bayana nasıl yaklaşması gerektiğini çok iyi bilir, bu yüzden evli bir erkeğe aşık olmak diğer aşklardan çok başkadır.. daha tutkuludur.. bağımlılık yapar.. insanı bir uçuruma götürür... ama sadece bayanı yıpratır... O evli olan, aşık olduğunu, size her güzelliği yaptığını düşündüğünüz adam, macera yaşama isteği geçince, evine geri dönecektir... hiç bir erkek, 2.kadın için evini çoluğunu çocuğunu bırakmaz.. toplumdaki statüsünü, gururunu iki paralık etmez... hadi etti diyelim, boşandı geldi, hayatıda sana zindan eder.. milletten laf yer, senden çıkarır sinirini... ve tekrar karısına tıpış tıpış geri döner.. kısacası.. evli erkek, belki aşık olduğunu sanır, ama karısından başka istikameti yoktur onun.. sizde kendinizi 2.kadın statüsüne sokup, onurunuzu iki paralık etmeyin, sonra çok pişman olursunuz.. çoook örneğini gördüm... ne tutkulu kaçamak aşklar gördüm ben.. hepsi hüsranla bitti.. erkeklerin hepside evlerine döndü... çok zordur ayrılması, ama en kısa yoldan bitsin bence... en az zararla... şimdi beni anlayamazsınız ama ileride cidden çok hak vereceksiniz... bu arada siz yaşıyormuş gibi konuştum, siz yaşıyorsanız, utanmayın, herkesin zaafları vardır, öyle yada böyle %85 her bayanın hayatında olmuştur böyle bir olay, siz yaşamıyorsanızda üzerinize alınmayın.. Allah gönlünüze rahatlık versin... hayırlısını versin size...

Dediklerine harfiyen katılıyorum.. Ve o erkekler genellikle mana olarak, sevmiorum, ailem zorla evlendirdi, boşanacam ama çocuğun biraz büyümesini bekliyorum der en son metresine tekmeyi vurur.. Hatta karısına o kadar aşık olur o kadar güzel davranırki kadın aldatıldığını bile fark etmez çoğu zaman..

Bi zamanlar, gençlik çağlarımda yani lise son üniversite başlangıçta, neredeyse düşecektim ben o duruma.. Allahın sevgili kuluymuşum ki, aklım erkenden çalıştı.. En basitinden düşünsene, her gece başka bir kadının koynuna giriyor.. Her yerde ona eşim diyor, herkes onu, o kadının biliyor... O kadın onun helali.. Herşeyi onun.. Bilirim, cidden çok zordur ayrılması.. kör kütük aşık olursun, hele birde yaşın küçükse, offf daha beter... çünkü bu adamlar sevilmeyi doruklarına kadar yaşatırlar... prensesmişsin gibi hissedersin.. el üstünde tutarlar.. ama sonra heves geçer... olan sana olur... Eğer sensen yaşayan, inşallah cinsel bir birliktelik olmamıştır, ki uzun bir süreyse kesin olmuştur, asla boş bırakmazlar çünkü, amaç farklı.. Sen değilsen, yaşayan inşallah kendini teslim etmemiştir.. çok yazık olur çünkü, çok...

Alıntıyı yanlış yaptın galiba.. Konu sahibi ben deilim :)
Benim komşumun başına geldi bu olay o yüzden iyi gözlemledim.. Komşuma kızarsım bu kocasının aldattığını fark etmiomu die çünkü öbür kızı el üstünde taşır heryere götürürdü, çekinmezdi ulu orta bizde görürdük.. Bir akşam komşuma gittik eşimle, artık çıtlatayım diye, allahımmm kocası kadını yere göğe sığdıramıo.. Aşkım sen otur aşkım ben yaparım , güzel sözler iltifatlar diz boyu.. Adamlar kahveye gittiler, komşuma dedim hepmi böyle gerçekten, kadın kocası hakkında konuşurken aşktan gözleri parlıo.. Düşünsene evde buket buket çiçekler, türlü türlü parfümler.. Her hafta sonu yemekteler, karısıyla vakit geçirmek istiomuş.. Baş ucuna koyduğu güzel notlar.. Bildiğin deli aşık.. Ben sustum artık.. Hayır seni aldatıyo desem kadın iftira attığımı söyliyecek.. Haklıda, adamın davranışlarını görsen kimse inanmaz.. Yani evli adamlarla beraber olurken dikkat edin öyle karımı sevmiorum lar falanlar filanlar hikaye.. En son ortada kız kalıo üstünde koca bir lekeyle

Ayy kız yanlış yapmışım :) Bak çok doğru söylüyorsun. Benim tanıdıklarımda öyleydi.. Hepsi maşallah karısının elini sıcak sudan soğuk suya sokmazdı.. hatta teyzem var şuan, onun kocasıda aynı böyle.. adam o kadar iyi davranıyor ki karısına, annem söyleyince gerçeği, iftira attığını söyledi. gözümle görmedikçe inanmam ben diyor başka birşey demiyor... Çok seviyorsa eğer, eminsen, git karısıyla konuş. Bak bakalım ne olur, kim ortada kalır :) Adamın diyeceği şey şu : kız bana yanaştı, paramı yemeye çalıştı, yüz vermeyince intikam alıyor... en basiti bu.. dahada ileri bile gidebilir...

Çünkü hem karnım doysun hem de pastam dursun isterler.
Bu tip erkekler karaktersizdir uzun lafın kısası.
Eğer ortada gerçek bi'aşk varsa karısını gayet rahat boşayabilir. Bknz: dünya boşanmış yüzlerce insanla dolu.
Ama ne hikmetse bu tip erkekler hep boşanamaz, hep isteksiz evlendirilmişlerdir, hep bi'sorun çıkar boşanmamaları için.
Hoş bunlar aşık da olmaz bugün senledir, yarın başka bi'kız bulurlar. Maksat çeşit olsun.

Benim merak ettiğim bu iğrenç sorunda sen nerdesin eş mi, sevgili mi?

Ayy ben bişi demem valla kıskanç olurum fesat olurum.. Aana yemin ederim adamı sevgilisiyle sokakta el ele gördüm öpüştüklerini gördüm ona rağmen şüpeye düştüm, acaba yanlışmı anladım die.. Hani o pozisyon ne kadar yanlış anlaşılabilirse artık.. Sonra dedim demekki bıdaktı kızı karısına sıkı sıkı bağlandı.. İkigün sonra öbürüyle yine el ele.. Sonunda ne oldu biliomusun? Adam hala aynı, karısının gözlerinin içine bakıyor, bir dediği iki olmuyor, tüya gibi aşk yaşıolar, adam valla tam sayısını bilemicem ama en az abartısız en az 10.cu sevgiliyle beraber şu anda

doğrudur inanırım ben vallahi.. olan kıza oluyor hep, lekeleyip bırakıyorlar... bi tanışım vardı yine, oda 18 yaşında bi kızla birlikteydi, kız hamile kaldı. Mecbur eve kuma olarak getirdi kızı, bu arada kızın ailesi hamileliği öğrendi ve reddettiler onu. Çocuk doğuncaya kadar kavgalı felan idare ettiler, hatta adam eve getirirken gelinlik bile giydirmişti kıza. Çocuk doğdu, kızıda çocuğuda attı kapının önüne.. geçenlerde duydum, o kız 5 kez evlenmiş, 5ininde kocası aldatmış kızı, bırakmış gitmiş yada kapı önüne konulmuş... eden bulur hesabı.. olan yine ona ve günahsız bebeğine oldu.. bu olayları duydukça erkeklerden iğreniyorum yeminle ya...

Sadece şunu düşün..

Ben seninle bir ömür varım diyip bu sözü belgelediği, onca kişinin önünde "hastalıkta sağlıkta, iyi günde kötü günde, bir ömür boyu yanında olacağını hiçbir baskı altında kalmadan karılığa kabul ettiğini" söylediği bi kadının üstüne gül koklayan adamın karakterinden, insanlığından, sevgisinden, SÖZÜNDEN şüphe edilmez mi..

Karısı varken başkasına aşık olacak biri karısını sevmiyodur. Karısını sevmediği halde neden evli kalsın bir erkek..

Sana karımı boşamicam seninle vakit geçirip gönül eğlendirip ona ömür adıycam dese yola devam eder misin? Etmezsin. Elbette ki canımsın teksin karımla zoraki duruyorum falan fistan diyecek..

Allah ıslah etsin öylesini..

Eğer bulaşmadıysan aman diyeyim kardeşim.. Bulaştıysan da daha fazla hak yemeden vebal almadan dön yolundan..

Kendini kadının yerine koy..

Ben bu konuyu kendin için açtığına inanıyorum. Başkası için desen bile değişmeyecek fikrim..

Bak konu açmışsın körü körüne inanmamışsın.. Vicdanının sesini nefsin bastıramamış.. Hala şanslısın hala vicdanlısın taşlaşmamış kalbin.. Sakın kanma.. Kaderinde olsaydı evli olmazdı seninle olurdu..

Bir adam kurulu düzenini bozmak istemez, anca etrafta sevgili gibi oynasabilecegi bir kadın arzular sıkılınca.

gercekten asik olurlarsa 50 yillik evli de olsalar 10 tane cocuklari da olsa karisini terkeder ayrilirlar. bshane uretmezler.
o yuzden beni sahipleniyor diye sevinme bosa seni sadece kullaniyor.

evli erkekler sevgililerini el üstünde tutuyo zaten macera bitene kadar
elinden kaçırmamak için ne gerekiyosa yapıyolar
evli bi erkek bi kadına nasıl davranılacağını da daha iyi bilir o açıdan daha kolay tavlayabilir bence
gizli gizli olunca da daha çok hoşlarına gidiyo tabi
ben şahit oldum doğrusu bizzat arkadaşım kandırıldı bu şekilde
biz adamın evli olduğunu dahi anlamamıştık

işler sarpa sarınca da kapının önüne koyuyolar
bi erkek kör kütük başkasına aşıksa evlilik vs dinlemez zaten boşanır gider
diğerleri de hem karım olsun hem sıkılmıyım macera olsun diyen tipler

böyle erkeklerden iğreniyorum
Allah karşılaştırmasın diyorum

konu sahibi sen de böyle bi ilişki içindeysen hemen ayrıl
bu durmda o kadının vebalini üzerine alırsın ve ömür boyu peşini bırakmayabilir
ki bu duruma düşen hayatı boyunca mutlu olamayan kişiler tanıyorum

karısını seviyor aslındada gözüde dışarda. yani çapkınlığı daha çok seviyor. çeşnicibaşı çünkü.

Adamın mayası bozuktur , metresinde heyecan buluyordur.
Kurulu düzenini bozup metresiyle niye evlensin ki?
Evlenirsede zaten 3 sene geçmeden yine heyecan arayıp onuda aldatacaktır mutlaka

Evli iken aşık olup ben seni istemiyorum deyip boşanan hatta diğer kadın ile evlenen var, bu olayda kim suçlu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…