EVLİ ERKEKLERDE AŞIK OLABİLİR Mİ?

Yıllar önce evli olduğu halde sevgilisi de olan iş arkadaşıma, niye ayrılmıyorsun eşinden demiştim.
Aldığım yanıt. ''Bir daha dünyaya gelsem ikisinin de hayatımda olmasını isterim.'' olmuştu.
Telefon konuşmalarına, heyecanlarına şahit oluyordum.
Ailesine de, sevgilisine de fazlasıyla değer veriyordu.
Karısı bilmediği için mutluydu. Peki ya bilseydi?.. Kimbilir belki de üç maymunu oynuyordu.

Konuyu okuyup cikmistim , yorum yapmayacaktim taki baska bir konu gordum ve bu konu aklima geldi , demin baska bir konuda bir bayan arkadasimiz 6 aylik bebegiyle aldatilmis o cok sevdigi esi canina sigdiramadigi esi tarafindan aldatilmis neden mi ? Halla evli erkeklerin asik olabilecegini dusunen bayanlar yuzunden...

Evli erkek asik olamaz , sevemez!!
Bunu kabul edin once , evde gül gibi esleri dururken sokaktaki cilve yapan kizlarla gecirdigi bir kac saati kizlar ask saniyor, ama malesefmi o kizlar yuzunden cani yanan yine mahsum esleri oluyor.

Kardesim disarda okadar bekar varken , nedir bu evli erkek meraki ? Neyleri fazlada biz goremiyoruz ?? Nedir bunlari okadar ozel kilan biri cikipta anlatsin ...
Sabahtan beri bir evli.erkek konusudur almis basini gidiyor.
Baskasinin malina göz dikmek haramdir gunahtir ogretmedilermi size yahuu dilerimki ömrunuz boyunca aldatilirsiniz ...
O kadinlari belki ozaman anlarsiniz biraz...

Ah benim güzelim, profilindeki yaşın doğruysa ve açtığın diğer konuya bakılırsa ve bunu yaşayan sensen, çok pişman olacaksın.. Allah yolunu aydınlık etsin, seni kötülüklerden korusun.. Sana gerçek sevgiyi tattırsın Allahım..

Lisedeyken arkadasim evli bir adamla cikti.Adam arkadasimin uzerine ev araba yapti.Pahali hediyeler vs alirdi. Arkadasimi Istanbul da ozel universiteye yazdirdi.Bu arada arkadasim hamile kaldi ve adam cok baski yapmis aldirmasi icin.O vazgecmedi..Arkadasim universiteyi bitirdi,is bulamadi,adamin zamanla hevesi gecti.Simdi arkadasim babaevinde,kiziyla yasiyor. Adam degil konusmak,yuzunu bile gormek istemiyor.

bu durumu yaşayan kişinin sen olduğu çok belli
eğer o kişi sensen içinde bulunduğun iğrenç durumu bi düşün
yaşın daha 18 ve şu girdiğin durumlara bir bak
sizin gibilere acımıyorum
yaptığın şeyin gayet te bilincindesin ve umrunda bile değil
tek düşündüğün beni mi seviyo karısını mı sorusu heralde
seni sevse karısından boşanırdı zaten

kusura bakma senin gibi kullanabileceği birini bulmuş sıkılana kadar takılır
önceki açtığın konuya bakılırsa cinsellik te yaşıyorsunuz adama göre hava hoş tabi
seni kullanıp atacak yenisini bulana kadar

sen de diğer kadının vebalini aldığınla kalacaksın
ömür boyu da bu durum peşini bırakmayacak
belki ailen bile duyacak
umarım o kadına yaşattıklarının bin beterini yaşarsın
.Allah sizin gibi ahlaksızlarla vicdansızlarla karşılaştırmasın

Uzun soluklu aşk ilişkileri yaşayan bir erkek karısını sevmiyor mudur? Sevgilisi varsa ve onu seviyorsa zamanının çoğunu onla geçiriyorsa bir erkeğin yapabileceği herşeyi yapıyorsa onu eşi gibi davranıp sahiplenip kıskanıyorsa böyle bir ilişkisi varsa neden yinede karısından ayrılmaz? Karısını sevse aldatırmıydı?
Aldatmanın sevgi eksikliğiyle değil karakter eksikliğiyle alakası var. Hiç bir erkek kolay kolay kurulu düzeninden, vazgeçmez heyecan peşinde koşar ama risk almaya cesaret edemez herşeyden önce karısını aldatırken beraber olduğu bayana güveni olmaz malum evli bir erkekle beraber olan sonrasında onu da aldatacaktır mantığı doğar.

Uzun soluklu aşk ilişkileri yaşayan bir erkek karısını sevmiyor mudur? Sevgilisi varsa ve onu seviyorsa zamanının çoğunu onla geçiriyorsa bir erkeğin yapabileceği herşeyi yapıyorsa onu eşi gibi davranıp sahiplenip kıskanıyorsa böyle bir ilişkisi varsa neden yinede karısından ayrılmaz? Karısını sevse aldatırmıydı?
inan bana karısını asla bırakmaz sen istemezmisin seni seven bir koca beraber arkadaslarınıza gittiğiniz cekinmeden el ele tutusmayı.cift olarak gezmeyi saklanmadan.cocuklarınızın olmasını.sakın inanma.istiyosan sevgisini ögrenmek de bakalım esinden ayrıl evlenelim diye ayrılacakmı.bide bi szö var ayrılsa bile yuva yıkanın yuvası olmazmıs.eger karısını sevmeseydi ayrılırdı ve bekar bir sekilde karsına cıkardı.senin yanında öyle karısının yanında baska davranıyor.kendini kullandırtma asla erkeklere...ilerde cok üzülürsün

Bu evli erkek evlenmeden önce de aynı güzel davranışları sahıplenme,kıskanma,aşk,vakıt gecırme,el ustunde tutma vsvs KARISINA yapıyordu ...Sonra senın gıbı bırı cıktı,evlı oldugunu bılse de kabul edebılen genıslıge sahıp..O da onu tavlama asamasında bunları yapıyordur..Sevgılısını sevse karısını boşar,boşamıyorsa da sadece macera arıyordur ve sen de bunun bı parcası olmussundur..Haa dıyelım kı senle evlendı bı 4-5 yıl sonra da ewe gec gelırse anla kı senın gıbı bırı de evlılıgını elınden almak uzere..Bu kısır döngu böyle gıder...Öyle adamdan kımseye bı b.k olmaz...

allah yuvalarımızdan böylelerini uzak tutsun empati yapmak lazım evli erkekle bile bile ilişki kurmak kadar korkunç bir şey karısıyla arası nasıl olursa olsun onun bir karısı ve yuvası var ilerde seninde böyle bir durumda olduğunu düşün kocanla bile bile bir kadının birlikte olduğunu duysan ne yaparsın birde bu erkekler yuvalarını bozmak istemezler evlilik öyle sanıldığı gibi kolay bir şey değil ne meşaketlerle evleniyorsun kimse kolay kolay bir başkası için yuva yıkmaz

Aşık oldum diyerek sadece karşısındaki aptal kızları kandırır:KK12:

Aşk yalanları da hevesini alana kadar, sonra basar tekmeyi.

Ayy gece gece sinirim hopladı bekarken kızıyordumda evlendikten sonra iyice delirtiyorsunuz insanı hangi evli erkek karısını bırakıp metresini almış alanın kaçı mutlu olmuş Evcilik oynamayı bırakın allah aşkına .yada şöyle yapın babanız annenizi aldatıyor empati yapın kocan demiyorum dikkat edersen çok sağlıklı evliliğin olacağını düşünmüyorum bu kadar ahlarla..

Asik olur olmasına da yanina başka sifatlar da eklenir; karaktersiz,kişiliksiz,sereften yoksun.Baskasi için karisini aldatan adam yarin "metresini" de baskasi icin birakir. Evli bi erkek baskasini begenebilir hoş kiz diyerek evli kadinin begenebilecegi gibi ama asik olucak kadar vakit geçirmek onun elindedir bunu da karakteri zayif insanlar yapar,karakteri zayif karsi cins te karsilik verir.

morali bozuluyor insanın okuyunca bile , ciddiyetsiz karaktersiz insanlarla doldu etraf

Evli kalmak için tek neden aşk değil ki.. Ben evli olan hiç kimsenin aşık olduğunu sanmıyorum. Aşkın bile bilimsel kanıtlanmış bir biyolojisi var, en kısa 3 ay en uzun 5 yıl beyinde o hormon mu sıvı mı ne o gözlenebiliyormuş. Aşık olmayan evli erkeklerin evliliklerini devam ettirme nedenleri aşktan başka şeyler, alışkanlık, sevgi, sahiplenme, aile, çocuk....
Evli bir erkek başkasına aşık olur mu*. Bilim insanlarının dediği gibi aşk biyolojik bir şeyse evet pek tabi olur, ancak diğer faktörleri kaybetme korkusu yeni aşık olduğu kişiyle evlenme isteğinden çok daha fazla olduğu için genelde cinsel anlamda ya da duygusal anlamda gizenerek yaşanır.

Öffff beee ne yazdım amaaa

Back
X