• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli erkek meselesi

Bir de 4 5 ay önce 4000 liraya telefon almıştı baya sıkıştırdım nasıl aldın diye eve giren para belli hatta alsa bilirim kenarda param vardı dedi daha ne hediyeler altınlar saat vs karısını da gördüm halini eve doğru düzgün para vermiyormus babam bana para gönderiyor sesi kadın
Yazıklar olsun annenize.milletin çolugunun çocugunun rızkını yiyor ,alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste, benim öyle annem olsa yüzüne bakmam.(buna benzer bir akrabam var görüşmüyorum yüzünede söyledim aynen )

Söyledim benim basıma böyle bir şey gelse üzülmez misin dedim o da evlendiğinde kocanı elinde tutamazsan tabii başkasını bulur en büyük suç o kadının aldatılmalı hakediyor diyor anlayamıyorum hiçbirsey

Bir kadın nasıl böyle bir zihniyette olabilir.
Böyle düşünen insanlar olduğu sürece aldatmalar bitmez.
Kusura bakmayın o sizin anneniz ama çok cahilce bir düşünce yapısına sahip.

Bir de 4 5 ay önce 4000 liraya telefon almıştı baya sıkıştırdım nasıl aldın diye eve giren para belli hatta alsa bilirim kenarda param vardı dedi daha ne hediyeler altınlar saat vs karısını da gördüm halini eve doğru düzgün para vermiyormus babam bana para gönderiyor sesi kadın

Vay be bir de adam evine bakmıyor annenize yediriyor paraları.
Ne denir ki böyle bir durumda.
Allah böyle adamların belasını verir elbet.

Bir kadın nasıl böyle bir zihniyette olabilir.
Böyle düşünen insanlar olduğu sürece aldatmalar bitmez.
Kusura bakmayın o sizin anneniz ama çok cahilce bir düşünce yapısına sahip.

Vay be bir de adam evine bakmıyor annenize yediriyor paraları.
Ne denir ki böyle bir durumda.
Allah böyle adamların belasını verir elbet.
Yiyende, yedirende zıkkımın dibini yesim Akşam akşam sinir oldum, zavallı çocukların halini düşününce.. Allah ikisinide bildiği gibi yapsın..

Yiyende, yedirende zıkkımın dibini yesim Akşam akşam sinir oldum, zavallı çocukların halini düşününce.. Allah ikisinide bildiği gibi yapsın..

Yani madem böyle bir durum var boşan eşinden sonra ne halt yiyorsan ye.
Ama şimdi boşanmak adama masraflı geliyordur.
Nafaka vs. vermek zorunda olduğu için.

Anne kardeş çocuk atılır mı hiç diyelim anneniz değil kızınız ya da kız kardeşiniz yaptı düştüğü hatadan dolayı hayatınız boyunca silecek misiniz ben yapamam
Anneniz kaç yaşında hanımefendi çoluk, çocukmu ,annenizin yaptıgı hata değil herşeyi bile isteyerek yapıyor kötülük ruhunda var yani

Yani madem böyle bir durum var boşan eşinden sonra ne halt yiyorsan ye.
Ama şimdi boşanmak adama masraflı geliyordur.
Nafaka vs. vermek zorunda olduğu için.
Evdeki karısını niye boşasınki, zaten metres olmayı kabul etmiş bile isteye yaşıyor, genelde erkekler biraz cinsellik adına kullanıp atıyor, metres olan kadınlarda maddi olarak sögüşlüyor ,adam evdeki karısına çoluguna çocuguna bakamıyor metresine yediriyormuş çok sinirlendim, bari metres tuttun çocuklarını madur etme insafsız .

Ben annemi atamam yanlıs da yapsa atamam tek istediğim yanlışından dönsün yeter
Senin annen yanlışından dönmez zihniyeti bozuk ,yaptıgından pişmanlık bile duymuyor neymiş karısı tutamazsaymış utanmada yok ,oldu kocaları zinciremi baglayalım, adam ahlaksız, annen ahlaksız suçlu kim adamın zavallı karısı çünkü kocasını tutamıyor elinde hahaha

Senin annen yanlışından dönmez zihniyeti bozuk ,yaptıgından pişmanlık bile duymuyor neymiş karısı tutamazsaymış utanmada yok ,oldu kocaları zinciremi baglayalım, adam ahlaksız, annen ahlaksız suçlu kim adamın zavallı karısı çünkü kocasını tutamıyor elinde hahaha
Lütfen zehrinizi bana kusmayın ne olursa olsun sonuçta annem ben onu doğru yola sokmak istiyorum konu hadi annemi aşagılayın değil ne yapayım şu an bana yaptığınız yanlış değil mi şu an beni rencide ediyorsunuz

Söyledim benim basıma böyle bir şey gelse üzülmez misin dedim o da evlendiğinde kocanı elinde tutamazsan tabii başkasını bulur en büyük suç o kadının aldatılmalı hakediyor diyor anlayamıyorum hiçbirsey
Tam cahil insan sözleri:işsiz: böyle düşünen birine ne anlatsan boş. Allah yardımcın olsun.

Lütfen zehrinizi bana kusmayın ne olursa olsun sonuçta annem ben onu doğru yola sokmak istiyorum konu hadi annemi aşagılayın değil ne yapayım şu an bana yaptığınız yanlış değil mi şu an beni rencide ediyorsunuz
Benim zehrim felan yok sadece adamın karısı ve çocuklarının düştüğü hale üzüldüm ve annenizin adamın karısını aşagılamasına sinir oldum ,anneniz metres oldugu vasfının farkında değil heralde de adamın karısının kocasını elinde tutması gerektiğinden bahsediyor komedi gibi.sizin adınıza üzüldüm ..

Valla olan bana olur onun korkusu yok ben ondan daha çok üZülürüm onun kızı olduğum için bana da beddua ediyorsunuz
Seni annen bile düşünmüyorsa benmi düşüneyim, eninde sonunda duyulacak hiç birşey gizli kalmaz ,en iyi ihtimal karısı birgün gelir dayanır kapıya.. Yani demem o kendini hazırla bu fikre ..Tekrar söylüyorum senin adına üzüldüm ,annene söyle seviyorsa karısını boşasın evlensinler ,boşamıyorsa ilişkisini bitirsin baskı kur üstünde ilerde sende çok üzülürsün..

Seni annen bile düşünmüyorsa benmi düşüneyim, eninde sonunda duyulacak hiç birşey gizli kalmaz ,en iyi ihtimal karısı birgün gelir dayanır kapıya.. Yani demem o kendini hazırla bu fikre ..Tekrar söylüyorum senin adına üzüldüm ,annene söyle seviyorsa karısını boşasın evlensinler ,boşamıyorsa ilişkisini bitirsin baskı kur üstünde ilerde sende çok üzülürsün..
Benim Allahtan baska kimseden çekincem yok ben suçlu değilken beni nişanlım da bırakmaz anneme tavır koyar ama yine de istemiyorum bilmesini baska kim üzecek beni ben diyor muyum o çocukları kadını kocası düşünmemiş ben mi dusuneceğim insandır beşer şaşar herkes buyuk küçük hata yapar biz her yanlış yapanı dışlarsak görmezden gelirsek nasıl bir dünya olur burası herkes ikinci şansı hakeder

Yeni üye ve ilk konum aslından sessizce takip ediyorum burayı ama artık çözüm bulamadım kimseye de anlatamıyorum Annem 46 yasında babamdan ben 2 yaşındayken boşanmıs bir hafta önce bir kadın geldi yanıma meger annemin erkek arkadaşı varmış bir de evliymiş adamın 2 tane çocuğu varmış ben küçüklüğümden beri babasız yasıyorum annemin bir evliliğin bitmesinden sorumlu olabileceği beni çok üZüyor bu arada annemle konuştum aglayarak itiraf etti doğruymuş ne yapayım ben

Neden ağlayarak itiraf ediyor? Kaç yaşında kadın doğruyu yanlışı biliyordur ,siz kendinizi üzmeyin ve müdahale etmeyin. Bu zamana kadar size anlamamış tesadüfen öğrenmişsiniz bir fikrinize ihtiyacı yok gibi . Diğer yıkılan yuva konusunda da o adamın sorunu o düşünemiyorsa siz bir şey desenizde siz suçlu durumuna düşebilirsiniz.

Back