• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli erkek meselesi

Çalışıyorum ben ayda 2300 lira maaş alıyorum

bak anacım
sen böyle devam edecekmisin yoksa ben gidiyorum
ben senin ve o adamın girdiği günahın altında ezilemem sen benim annemsin ben sana yakıştıramıyorum ve gidiyorum
ya düzel ya bye bye

bak anacım
sen böyle devam edecekmisin yoksa ben gidiyorum
ben senin ve o adamın girdiği günahın altında ezilemem sen benim annemsin ben sana yakıştıramıyorum ve gidiyorum
ya düzel ya bye bye
Ben nişanlıyım kapıyı çekip cıksam nişanlım hesap soracak bana biz evleneceğiz bir sene daha neden kalmıyorsun diye açıklasam anneme olan saygısı kalmayacak haberi olsa bir dakika burda bırakmaz beni annemle görüşme demez ama unutmaz bunu onun haberi olmamalı

Ben nişanlıyım kapıyı çekip cıksam nişanlım hesap soracak bana biz evleneceğiz bir sene daha neden kalmıyorsun diye açıklasam anneme olan saygısı kalmayacak haberi olsa bir dakika burda bırakmaz beni annemle görüşme demez ama unutmaz bunu onun haberi olmamalı

birilerinden duyarsa nolucak?
bak sana da başka biri söylemiş

Annemin yaptığının yanlış olduğunu biliyorum ama ben fikir istiyorum ne yapabilirim diye
Annemin yaptığının yanlış olduğunu biliyorum ama ben fikir istiyorum ne yapabilirim diye
Hiç birşey yapamazsın arkadaşım .
Çevrem de bu durumda o kadar rezil insanlar var ki bilemezsin .
Kimisi 40 yaşında ünili kızlara ev açıp çocuk yapıp 3 ayda bir kürtaja gidiyor
Kimisi kocasının en yakın arkadaşıyla kırıştırıyor
Valla artık midem almıyor
Emekli maaşı gibi 3 aydan aya çıkmaya başladım evden
Kimin eli kimin cebinde belli değil .
Sen istediğin kadar yanlışlarını göstermeye çalış
Ağla , kavga et , diret
İçinde az biraz vicdan ve ahlak olan insan zaten kendine bir dur der
Allah islah etsin de geç yapacak birşey yok
46 yaşında yuva yıkmanın günahını bilmiyorsa etik mi değil mi bilmiyorsa ne yapabilirsin ki ?

Nereye gidebilirim ki tek basıma nişanlım bana bu sefer sebebini soracak neden diye
Bir yere gitmeyin, blöf yapın. Nişanlıymışsınız da zaten “nikah tarihini beklemem, giderim” deyin. Kendine çeki düzen versin, karşıdaki adama(!) bir şey demiyorum bile...

birilerinden duyarsa nolucak?
bak sana da başka biri söylemiş
Ne kadar buyuk yanlısa düşerse düşsün benim annem sonuçta benim görevim onu kurtarmak ifşa etmek değil ben gitsem daha rahat görüşecekler evlendikten sonra resti çekerim sık gitmem uzak dururum ancak şu an elimden hiç birsey gelmiyor

bari kendini kurtar
yayılır mevzu nişanlın falan duyar ailesi duysa noluyor der aen üzülürsün
valla ben böyle davranan bir anne için nişanlımı kaybetmeyi göze alamazdım

Zor bir durum annene Allah akıl fikir versin. O adam adam değil karısı hakkında annene anlattığı hikayeler de yalandır. Kadının sana gelmesi yanlış bu olaya rağmen devam etmeleri daha tuhaf bence iki kadın da durumu kabullenmiş gibi... Ya evlenene kadar annen ile konuşmadan o evde kalacaksın ya da evden ayrılacak sin. Bunun dışında yapabileceğin bir şey yok 46 yasında ki kadın bile isteye yapıyorsa senin elinden bir şey gelmez.

bari kendini kurtar
yayılır mevzu nişanlın falan duyar ailesi duysa noluyor der aen üzülürsün
valla ben böyle davranan bir anne için nişanlımı kaybetmeyi göze alamazdım
Nişanlım beni bırakmaz bunu biliyorum ailesi de ancak annemle görüşmemi kısıtlamaya çalışırlar 3 gidiyorsam 1 giderim tek basına gelmeme müsade etmez biliyorum

Ne kadar buyuk yanlısa düşerse düşsün benim annem sonuçta benim görevim onu kurtarmak ifşa etmek değil ben gitsem daha rahat görüşecekler evlendikten sonra resti çekerim sık gitmem uzak dururum ancak şu an elimden hiç birsey gelmiyor

kurtarabilirmisin sence?
karşında evlatlarını bir nebze düşünmeyen iki insan var
bazen böyledir
kendini düşünmen gereken zamanlar olur

benim öz babam eve kadın getirdi yüzünü görmeyeli 19 sene oldu

boşandılar annemle ve üvey babam var şimdi sağolsun çok iyi

ayıbının günahını ben neden çekeyim

o baba beni düşünse bana sevgisi o saçma ilişkiden daha büyük olsa beni böyle utandırmazdı zaten

Nişanlım beni bırakmaz bunu biliyorum ailesi de ancak annemle görüşmemi kısıtlamaya çalışırlar 3 gidiyorsam 1 giderim tek basına gelmeme müsade etmez biliyorum

anneme tek gitmeme müsade etmicekler ve haklılar

şu durumu yasayacagıma hiç görüşmem daha iyi

Söyledim benim basıma böyle bir şey gelse üzülmez misin dedim o da evlendiğinde kocanı elinde tutamazsan tabii başkasını bulur en büyük suç o kadının aldatılmalı hakediyor diyor anlayamıyorum hiçbirsey
O zaman ilahi adalet tecelli ettiğinde annenizin yaşayacaklarını da anneniz hak ediyor olacak. Kusura bakmasın. Kafaya bak ya

Annenizin yaptığı ahlaken doğru değil ama kadın da bir zahmet gidip eşinden hesap sorsun.eşine hatta annenize gücü yetmediği için sizi bu çirkin olayın içine dahil etmesi hiç doğru değil.
Kadın kocasını ya bu şekilde kabul edecek yada boşanacak. Anneniz olmaz da başkası olur her defasında öteki kadınların çoluğunu çocuğunu taciz ederek mi kocasını evde tutacak?
Siz annenize demeniz gerekeni demişsiniz ve anneniz yetişkin bir kadın bırakın kendi hatalarının bedelini çeksin.

anneme tek gitmeme müsade etmicekler ve haklılar

şu durumu yasayacagıma hiç görüşmem daha iyi
Anne kardeş çocuk atılır mı hiç diyelim anneniz değil kızınız ya da kız kardeşiniz yaptı düştüğü hatadan dolayı hayatınız boyunca silecek misiniz ben yapamam

Anne kardeş çocuk atılır mı hiç diyelim anneniz değil kızınız ya da kız kardeşiniz yaptı düştüğü hatadan dolayı hayatınız boyunca silecek misiniz ben yapamam

ben babamı sildim diyorum ya
bu bir hata değil
bu birçok insanın hayatını ateşe atmak

Söyledim benim basıma böyle bir şey gelse üzülmez misin dedim o da evlendiğinde kocanı elinde tutamazsan tabii başkasını bulur en büyük suç o kadının aldatılmalı hakediyor diyor anlayamıyorum hiçbirsey
Anneniz metres olmuş yaptıgına kılıf uyduruyor, ne demek elinde tutmak kedi yavrusumu bu, iki ahlaksız insana denk gelmiş kadıncagız, şeref.siz kocası ve evli erkekle ilişki yaşayan anneniz ,ikisinede yazıklar olsun, bu zihniyet teki erkekler genelde boşanmaz zaten cinsel anlamda kullanır ve ortada bırakır ..gerçi annenizde hakediyor o muammeleyi ..

Back