Evli Erkek Aşık olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yoo kötü biri değilsiniz fırsatı değerlendirmişsiniz ne kötüsü yemeyenın malını yerler
Neyse kadın her şeyini alacak sonra size kalırsa siz de alırsınız

bişi sorucam facete nesi ilgi çekiciydi ıphone 12 çıktı sanırım dkdkd bak onu görsem benim için de ilgi çekici olurdu

Helal olsun kadına.
Siz de aşk tavsiyesi mi bekliyorsunuz

Böyle şeylerde hep su geliyor aklıma,
Hadi her şey yolunda gitti, gerçekten adamın her dediği doğru, siz de mutlu sona kavuştunuz, evlendiniz, çoluk çocuğunuz oldu.
İleride çocuklarınıza şu durumu söyleyebilecek misiniz?
baban evliydi, ben de babanla internet üzerinden tanıştım ve eski eşini benimle aldattı. Sonra da biz evlendik?
ne kadar da onurlu bir aşk hikayesi.

Hanımlar o kadar mesaj arasından adama tepki gösteren ya bir kişi ya 2 kişi.Biliyorum ki bu sitede bir adam aldatınca adamı affetmesi için bin tane bahane arayan birçok kadın var. Düşmanlık yapılacaksa ilk başta adama yapılmalı , o istemeseydi bu ilişki hiç başlamazdı. Evli bir kadına mesaj atan daha çok oluyor ama daha bir tanesinin aldattiginda erkekler tarafından diğer adamın suçlandığını görmedim.

Bunu hep düşünüyorum ben de. İnanın zaten bu konu bile içimi sıkıyor en başından beri. Özür dilerim ama cidden seviyorum. Ama sevmemem lazımdı. Farkındayım. Sanki zihnim durmuş gibi..

Yahu bu olayi yasayan bir kadin cocuklarina bu rezilligi anlatir mi?

Adamı kimse aklamıyor tabi ki. Muhatabımız konu sahibi olduğu için, onun üzerinden söyleniyor bir şeyler yoksa ikiside aynı.... laciverti.

Baska bir kadinda rastgele sevgilinize mesaj atar adam bu kez sizden rahatsızillarini anlatir.Yuvami yikti aklimi çeldi gibisinden Arkadaşım bugün ona yarin sana.Hoş sende tanimadigin sadece görsel de gördüğün adama msj atiomussun.Evli olduğunu birliğin halde guyaaaa arkadaşça konuşmussun.O yuvanin bir sekilde düzelme ihtimalini yok etmissin.Karisini kurtarmissin bir yerde.Evlenin siz yaaa elinizde tel msj atar rastgeleeee dersiniz

Senin için yuvasını yıkan adam, gün gelir başkası için de seni yıkar. Sende bir kadınsın, adamın evli olduğunu öğrendiğin de az çok empati yapıp, eşinin yerine kendini koyabilirdin. Tabi ne gerek var kadın kadının düşmanı zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…