- Konu Sahibi gelmisbulundum
-
Yuvayı konu sahibi dağıtmamış ki (adama göre bitmiş bir evlilik ne kadar inanırsak artık ) evli çift boşanmak için konu sahibini kullanmış bir kıvılcım bekleniyormuş piyangoda bu kızımıza vurmuş.Yahu senin yüzünden bir yuva dağılmış.. şeytanın en çok hoşuna giden şey olmuş ..artık daha ne kadar kötü olabilirsin ki birde bilerek isteyerek yapmışsın yani ama zaten cezanı çekeceksin böyle karaktersiz culsuz belkide cinsel performansı sıfır olan biriyle berabersin ...eğer ondan ayrilirsan aynını evlenince sen yaşa inşallah, o kadına yasattiklarini hadi optum bay :*
Ben onların ilişkisini de sağlıklı bulmuyorum. Adamın eşiyle ilişkisini de. Ama bence konu sahibi yüzünden bitmiş bir evlilik yok. Konu sahibi adamla sadece telefonda konuşuyormuş o dönem.Kendi çok anlam yüklemiş olabilir ama bence evlilik bitirecek bi yakınlık değil bu durum. O nedenle onunla ilgisi olmadığını düşündüm
Gurur duymuyorum asla. Ben defalarca kez konuşmayı kestim. Bu yüzden sırf ama hep tekrar başladı bir şeyler oldu. İnanın ben de istemezdim.
Bilmem ben ciddiye almadım sanırım konu sahibiyle adamın ilişkisiniBu bir iç rahatlatmadir.
Sonuçta kadın aldatildigini öğrenmiş ve evliliği bitiriyor.
Nereden bilelim omurgasız erkeğin doğru söylediğini.
Niye bitmiş bir evlilik gözüyle bakıyorsunuz . Erkek öyle söyledi diye mi ?
Haklı olma ihtimalin var.Adam bilerek falan göstermemiştir mesajları katip, yakalanmış düpedüz.
Konu sahibine cakas atmış bilerek yakalandım diye oda inanmış diğer yalanları gibi. Çünkü inanmak işine geliyor.
Konu başlığı bile o kadar kötü kievliyken sana aşık olduğunu iddia eden yarın seninle evliyken başkasına da aşık olabilir çok rahat. Bu kadar mı mantıktan uzak kafa taşıyor?
Birde kendisine aşık olduğunu düşünüyorHaklı olma ihtimalin var.Eğer adamın dediği doğruysa daha fena. Allah bilir adamın kaçıncı aldatışı, karısının kaçıncı affedişi ki bu, adamda manyak bi yüzsüzlük oluşmuş; '' Haaah bak nasıl gonuşuyom karılarla, nasıl sevişiyom gözünün önünde, napacaaaaan valizini mi toplayacan?'' kıvamına gelmiş öküz, gibi sanki durum. Ohh valla nasıl ters tepmiş, g.t gibi kalmış ortada, karısı o valizi monte etmiş pisliğe. Konu sahibi saf kız da avutsun kendini, karısından sonra ilkim diye ahahahaha.
Şifalı elleriynen iyileştirecek melek kız yaralı kekliği, öyle deme.Birde kendisine aşık olduğunu düşünüyor
Çok aşk annecim
Aynen icimdeki cumleHade len ordan, istemezmiş
Ya bi git isine, biz senn karsindaki adami da sucluyoruz helal olsun o kadina insallah daha beter yapar ikinizi deBen onunla konuştum. Bu böyle gitmeyecek diye, anlattım her şeyi demin ve uzaklaşma kararı aldık. Ne zor değil mi birini kırmadan bir şey anlatmak. Ama hepiniz zavallı koca delisi insanlarsınız. Kocanız sizi aldatsa yine kadın suçlu sizce. Pembiş gelinler. Hayatta tek başarınız evlenmek ya hepinizin. Bilmeden insanları yaftalıyorsunuz... yazık. İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş ya sizin de kınadığınız başınıza gelmeden ölmeyin umarım. Kızınızdan kardeşinizden en yakınınızdan çıksın. Hepiniz kahrolun küfür ettiğiniz, hakaretiniz kadar. Halbuki iyiden güzelden de anlardım ben, nitekim 3-5 yorumdan da anladım. Ama içinizin pisliği yorumunuza sinmiş. Kimseden de utanmıyorum. Edepsiz olan sizlersiniz...
Vallahi bıktık bu istedikleri yorumları alamayanların beddualarından, bütün kötü dilekleriniz sizi bulsun.Ben onunla konuştum. Bu böyle gitmeyecek diye, anlattım her şeyi demin ve uzaklaşma kararı aldık. Ne zor değil mi birini kırmadan bir şey anlatmak. Ama hepiniz zavallı koca delisi insanlarsınız. Kocanız sizi aldatsa yine kadın suçlu sizce. Pembiş gelinler. Hayatta tek başarınız evlenmek ya hepinizin. Bilmeden insanları yaftalıyorsunuz... yazık. İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş ya sizin de kınadığınız başınıza gelmeden ölmeyin umarım. Kızınızdan kardeşinizden en yakınınızdan çıksın. Hepiniz kahrolun küfür ettiğiniz, hakaretiniz kadar. Halbuki iyiden güzelden de anlardım ben, nitekim 3-5 yorumdan da anladım. Ama içinizin pisliği yorumunuza sinmiş. Kimseden de utanmıyorum. Edepsiz olan sizlersiniz...
Daha iyi işte" altından olan şeyi "dımdızlak ortada kalınca daha da çekici hale gelebilirKarısı donuna kadar aldıktan sonra konu sahibi adama bakar mı daha? Hiç sanmıyorum
Benim istediğim yorum insan gibi cidden yanlış yoldasındı. Ki geldi de o tip yorumlar ben de az önce arayıp konuştum ve söyledim söyleyeceğimi. Ama siz anlamazsınız ki zihniniz kocanıza kilitli. Boşuna anlatmayacağımVallahi bıktık bu istedikleri yorumları alamayanların beddualarından, bütün kötü dilekleriniz sizi bulsun.
Sizin gibilerin fiks cümlesi, '' Kınıdığınız bışınızı gilmidin ilmizsiniz'' öööö. Seçimler ve sonuçları hanfendi, bizlik birşey yok. Noldu, karısı donuna kadar alınca, adam bi düştü gözünüzden di mi, bütün çekiciliği gitti. Tekrar diyorum, dua edin de kadının aklına size de tazminat davası açmak gelmesin. Sadakat yükümlülüğü adamda, ama sizin de insanlık borcunuz vardı o kadına. Umarım tazminat davası açar size, takır takır öderken bu kocaman kocaman laflarınız gelir aklınıza. Kimin koca delisi olduğu çok aşikar, bekarlarda kıtlık var gibi evli heriflere yapışan biz değiliz sonuçta.Ben onunla konuştum. Bu böyle gitmeyecek diye, anlattım her şeyi demin ve uzaklaşma kararı aldık. Ne zor değil mi birini kırmadan bir şey anlatmak. Ama hepiniz zavallı koca delisi insanlarsınız. Kocanız sizi aldatsa yine kadın suçlu sizce. Pembiş gelinler. Hayatta tek başarınız evlenmek ya hepinizin. Bilmeden insanları yaftalıyorsunuz... yazık. İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş ya sizin de kınadığınız başınıza gelmeden ölmeyin umarım. Kızınızdan kardeşinizden en yakınınızdan çıksın. Hepiniz kahrolun küfür ettiğiniz, hakaretiniz kadar. Halbuki iyiden güzelden de anlardım ben, nitekim 3-5 yorumdan da anladım. Ama içinizin pisliği yorumunuza sinmiş. Kimseden de utanmıyorum. Edepsiz olan sizlersiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?