Evli erkeği unutmaya çalışmak

Seni sadece kullaniyor. Fiziksel olmasa bile heyecan yasamak icin.. kendi soylemis, eski sıkıcı hayatına dön diyorsun yani bana diye. Kendine saygin varsa kurtulursun. Seni bu duruma sokan birine olan askin da bitmeli. Ilerde utanirsin kendinden aklini basina al, asigim seviyorum martavallarini birak yerin dibine batsin boyle ask diyip siyrilmayi bilmen gerekli.

Kurgu değil yazdıklarım. Emin olun. Gerçek.

Monoton ve sıkıcı dedi evet.
Ama tam ifade edememis olabilirim.
Anlattıklarını anlıyor olmam, muhabbetimizin iyi olması, beraber kahkahalarla gülüyor olmamız, ciddi konularda da konuşuyor olmamız falan bunların eşiyle yasamadigi şeyler olduğunu söyler hep. "Sen beni anlıyorsun. Derinlemesine anliyorsun. Seninle saatlerce konuşabilirim, hiç sıkılmam" diyor.

Tutku şehvet ve cinsellik boyutu da var olayın. Saklamayamam. Çılgın bir heyecan ve tutku da var. Ama sadece bu değil aramızdaki.
Eşinle konuşacağım birbirimizi sevdiğimizi sòyleyeceğim ben her şeye hazirim de bakalim ne o... kalır ne k... olman. Tutkuyu, şehveti, aşkı sen o zaman gör işte. Adamın nasıl karısını savundugunu ve nasil tekmeyi yedigini gorde rahatla. Hepsi ayni teranaleri kullaniyor.

Yav, konu sahibi evet hatali ama tum hata sanki konu sahibinde gibi davranmayin.

Yani buradaki bazi kadinlarin(kimse ustune alinmasin alinmak isteyenler alinabilir) iki yuzlulugunden cidden bunaldim. Ulan birinizde adamda hata bulun adami asagilayin. (eski konuya yazilanlara da hitaben)

Konu sahibi, gonul bu ota da konar b.ka da konar misali seninki de bu tip duruma donmus. Sen neye kondugunu anlamissindir sanirim.

Hattini falan degistir, gerizekali bi herifin kuklasi olma. Kendine olan saygini azaltma.
Su an muhatabimiz konu sahibi erkek degil. Adamin evli oldugunu bilerek baslamis iliskiye hic aman asktir sevgidir diye empati yapamayacagim kusura bakma. Ask sevgi adi altinda her turlu karaktersizlige goz yumamam bana ters.

Ben şu farketmeden kendini ilişki içinde bulmayı anlamam bir türlü!
İradeniz mi yok?
Sadece eşine ve varsa çocuğuna üzülürüm.
Kişiliksiz insanlar için yaralanacaklar.

Korma olmazsin
kim asktan ölmus?
şöle arabeske baglamayin
yuva yikmayin ya yeter artik su konulardan baydim
biz nasil bir ülke olduk böyle?
Kimin eli kimin cebinde belli degil
yasak duyguların verdigi heyecani romeo ve juliet aski gibi anlatmayin...

Zamanı geldiğinde siz ve karısıyla aranızda kaldığında eşine evine koşacaktır.
tercih bile edilmeyeceksiniz.
boşuna yürüyemeyeceğiniz yollara girmeyin!!

Konu sahibinin yalnızca 3 tane mesajı var.

Konu açtın madem neden kayboldun.

Bence yorum bile yapmayın.

Madem sana asik ondan bosansin gelsin sana?
bunu teklif et bakalim ne oluyor sonra gör?
adam senle takilcak güzel zaman gecircek farkli bir ten tadicak.sonra senden bikicak.esine evine donucek seni hatirlamayacak bile...erkekler icin aşk bu.
ask onlar icin cinsellik sadece...

"Monoton ve sıkıcı hayatına dön diyorsun yani bana." Dedi.

zaten bu cümle adamın arayışının sebebini anlatıyor.
macera arıyor, adrenalin bitince sıradaki gelsin :KK59:

Anlattıklarını anlıyor olmam, muhabbetimizin iyi olması, beraber kahkahalarla gülüyor olmamız, ciddi konularda da konuşuyor olmamız falan bunların eşiyle yasamadigi şeyler olduğunu söyler hep. "Sen beni anlıyorsun. Derinlemesine anliyorsun. Seninle saatlerce konuşabilirim, hiç sıkılmam" diyor.

Tutku şehvet ve cinsellik boyutu da var olayın. Saklamayamam. Çılgın bir heyecan ve tutku da var. Ama sadece bu değil aramızdaki.[/QUOT

Tutku şehvet ve cinsellik boyutu da var olayın. Saklamayamam. Çılgın bir heyecan ve tutku da var. Ama sadece bu değil aramızdaki.

Bu KK'ya üye olduğumdan bu zamana kadar kimse için böyle bir şey yazmamışımdır, saygı duymuşumdur, isterse bu yazım banlansın ama bu yazınızdan sonra bunu demedem duramayacağım" siz ve size pezevenklik yapan o iğrenç adam insanı hayattan soğutursunuz, gerçekten iğrençsiniz. o çocuğun ahı ve o kadının ahı sizi tutar inşallah bir günde aynı şeyleri de siz yaşarsınız, siz bir insan evladı olamazsınız, sevişirken o garip yavru hiç mi aklınıza gelmiyor, o kadının göz yaşları hiç mi aklınıza gelmiyor, Allah utanma versin size" ......

Seni gercekten sevdigini mi saniyosun :KK12:yaniliyisun sadece yasak oldugun icin tatli geliyosun hepsi bu

Adama diyosun ki bni arama seni unutmam lazim adam daha birakirmi seni sert bi dille soyliyceksin

O kadini hic dusunmuyomusun ya o cocugu yazik gercekten yazik kadinin canini hep kadin yakiyo

Sizinn gibi pislikler yüzünden yuvalarr yikiliyor bide utanmadan burda bunu paylasip akil istiosunn senin gibi kadınlarınn hepsini bi yere doldurup yakmali bnce yoksa türüyosunuz.. Ayrica evliyken senin gibi kadinlarla birlikte olanlarida yakmali.. Lanet kadinnnnn

Ben bu kısmı görmemişim.
Sen gurursuzluğu zaten çoktan yapmışsın.
Kolay kolay bela okumam ama....

Tutkulu sevisiyisunuz hee yazik ya mutlu olacaginizimi saniyisunuz o adam icin gonlunu eglendirdigi bi duraksinz sadece kndini kulllandirtiyosun baska bisey degil o kadinin ahiyla yasayamazsin onun gizunden akan her damla yasda bogulursun

g..tü yiyorsa o zaman boşansın alsın seni... nasıl bu kadar aptal oluyorsunuz gerçekten anlamıyorum resmen sizinle eğleniyor karısına aşık olmayan size seven adam hemen boşanır ve sizi alır ama öyle bişeyde yok neymiş manoton hayatına geri döncekmiş sadece bu işte siz onun sadece heyecanısınız... arada bi araya sıkıştırdığı birisiniz.... lütfen kendinize gelin ve sizde hayatınızı 2. kadın olarak geçirmeyin

Canınız çok acısa bile görüşmeyin. Eşine , çocucuguna günah. Onların yerine kendinizi koyun. Allah kimsenin ahını kimsede bırakmaz; ilerde pişman olursunuz. Görüşmemek en doğrusu.

arkanıza bile bakmadan uzaklaşın. sonra olan size olur gerçekten.
adam boşanmaz, boşanayım dese dahi sıkıntısı çok olur.
değmez....

X