Evli erkeğe aşık olmak

Daha inanan var mı ya evli erkeklerin yalanlarına ?
Bizim bir Emel ablamız vardı. Garibim hep aldatılırdı. Eşi diğer kadınlara aynı yalanları söylerdi. "Karımla mutsuzum,ayrı yatıyorum" vs. Halbu ki gayet aktif hayatları vardı :)
Adam yakalanınca da "Hepsinin bilmem nesine ne yapayım,hepsi or.pu" derdi :KK70:
Size o yalanları söylerken evde de böyle söylüyor işte şer.fsizler haberiniz olsun.

Aslında böyle mendil sallanacak şey söylememiştim ama çok mutlu olmuşsunuz.
Aldatılan bir eş olmak da metres olmak kadar berbat demek istemiştim.
Ama metres olmak daha da berbattır. Allah göstermesin.
Bu işten eli kolu dolu çıkan sadece erkekler. Olan enayi yerine konan eşlere ve metreslere oluyor.

hep aynı senle alakası yok sen olmasan da boşanacaktım ay canım boşanda gel o zaman diyip tekme atıverin.

@denizcemre34 bu adamla evlenirseniz aynısını ilerde size de yapacaktır. Sizden hevesini aldığında yeni sevgilisine de aynı şeyleri söyleyecek.

Hanımlar ortak arkadaşımızla aynı şirketteyiz öğle yemeğine beraber çıkalım dedim konuşmak için
Son durum nedir diye ilk kez sordum benden umutlanmasın diye
Bana dediği şu 1 aydır annesinin evinde yaşıyor eşi neden böyle bişey oldu diye sorduğunda başkasına aşık oldum ve sana olan sevgim bitti anlaşmalı boşanalım uzatma demiş
Eşi de asla boşanmam demiş o da kendin bilirsin benim kararım kesin 10 yıl bile sürse istemiyorum demiş
Bunda benim suçum ne söyleyin
Bu arkadas degilmiydi evli oldugunu saklayan?
Nerden bileceksiniz bu anlattiklarinin gercekligini?

Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama genelde kadınlar bilir.Bu cümleler aldatan erkek klişesidir.Hatta saydıklarınız şu şekilde devam eder...

Karısıyla severek evlenmemiştir.Aileler zorlamıştır.
Karısı çok pistir.Kendi hijyen sever.(popolarını yıkadıkları bile şüpeli tiplerdir genelde)
Karısıyla hayata bakış açıları farklıdır.
Karısı uyuşuktur.Adam yemeyi,içmeyi,gezmeyi sever.
Karısı cinsel anlamda berbattır.Kendisi sex idolüdür.
Mükemmel bir babadır.
Ve asla boşanamaz çünkü aileler vardır.Çocuk vardır falan filan.

Hiç görmedinizmi etrafınızda böyle hayatlar.Ziraa şu sıralar heryer bunlarla dolu.

Yetkililere sesleniyorum

Konu neden kapatilmiyor?

Neden sahte konuya bildirim alıyoruz?

Konuyu açanın ikinci üyeliğiymiş neden üyelikleri iptal edilmiyor?

Şuna daha fazla cevap yazmayın arkadaşlar ya. Zavallı kendince eğleniyor.. Tek derdi kapağı atıp bi adama imzayı attirabilmek.güzelim senin gibileri nikahlı eş yapmıyor bu toplumun adamları farketmedin mi. Eğer sevgilinin evlenmeye sıcak bakmama konusu doğruysa ordan da anla işte. Adam evlenmeye sıcak bakmıyor değil, seninle evlenmeye sıcak bakmıyor.. Kapiiş? ?

Beynim yandi gercekten intikam intikam olali boylesine alınmamıştı. Ama evli bir erkege asik olma ve yuva yikilmasi durumu olmamasi iyi bir sey tabiki.

Ortak arkadaşlar is yerleri tanistirmalar olay örgüsü de idare ederdi. İşsizlik sen nelere kadirsin...

Let the linç continue 😂 🍿🥤
bıktım sizin gibi insanlardan . Biraz erdem biraz gurur biraz BENLİK SAYGISI lütfen !!!!!!

Ben de zamanında evli erkeğe aşık olmuştum ama evli olduğunu bilmiyordum. Ama o sizinki gibi değildi. Son derece karakterli davranıp evli olduğunu söyledi bana. Çok uzüldüm ama en azından bana net yaklaştığı için de sevindim cünkü ilişkiye girersek uzülen taraf ben olurdum.
Uzak durun bence her erkek karakterli olmuyor maalesef

Back
X