Evli erkeğe aşık olmak

ay çok fazla sayfa olmuş okuyamam ki şimdi birisi bizi aydınlatamaz mı acaba :D kimmiş bu üye
Dün konu açmıştı sevgilinin ihtiyaçlarının karşılanması diye. Sevgilimin ihtiyacın ben karşılayamam bakireyim diye başka kadına gitmesine izin vermişti 🙄 bence tüm konuları yalan dikkat çekmek istiyor 😅

ay çok fazla sayfa olmuş okuyamam ki şimdi birisi bizi aydınlatamaz mı acaba :D kimmiş bu üye
E Esinahmet bu üye.
Bize kuş kadar beyniyle ders vermek istemiş.

Kocasızlık başına vurmuş, metres olmak istiyormuş bilinçaltında :)

Hanımlar şuan görüşmüyorum eşine dönmesini istiyorum sırf oğlu için kaçkere yazıcam
Ama boşancağını biliyorum o yönde emin adımlarla ilerliyor fakat şunu biliyorum ben görüşmesem de bu dönemde ben olduğum için bana güvendiği için boşanıcak
Bu beni üzüyor keşke diyorum tanışmasaydık sevmeseydik
Bir de boşandığında napıcam devam edersek bu suça ortak mı olmuş oluyorum
Şuan görüşmüyorum diyorsun ama boşanma yolunda emin adimlarla ilerlediğine eminsin. Bir de nasil bir guven oluşturmussan sana güvendiği için boşanacak. Tatlım kelimelerin ayri sen ayri oynuyorsun. Bu ne yaban çelişki arkadaş.

4 ay yalan soylemis guveniyorsun. Seninle 4 ay boyunca görüştüğü surede evini ayırmamış da sen öğrendikten sonra ayırmış. Mış mış da mış. Sen bence devam et. Kim ne derse desin sen kafanda belli başlı doğrular yaratmışsın kendine. Her lafta kendini masuma çıkarıp bir de hala nr yapacağım diyorsun. Şaka mısın arkadaşım

valla ben birşey anlamadım bu konudan ... ilk konu acıldiğı gün okuyup "hala böyle evli erkek yalanlarına inanan geri zekalı kadınlara akıl vermek için parmacıklarımı yoramam" dedim ... konu bildirimi gelince geçen süre de ne olmuş bakayım dedim bakmaz olaydım:kızgın: ama o değil de iyiki evli değilim bana haddimi bildiremedi
😂😂😂😂 ahahahahah.

valla ben birşey anlamadım bu konudan ... ilk konu acıldiğı gün okuyup "hala böyle evli erkek yalanlarına inanan geri zekalı kadınlara akıl vermek için parmacıklarımı yoramam" dedim ... konu bildirimi gelince geçen süre de ne olmuş bakayım dedim bakmaz olaydım:kızgın: ama o değil de iyiki evli değilim bana haddimi bildiremedi

Ben evliyim de hakkım bu konunun neresinde bildirildi ve neyden ders almam gerektiğini anlamadım o_O

Dün konu açmıştı sevgilinin ihtiyaçlarının karşılanması diye. Sevgilimin ihtiyacın ben karşılayamam bakireyim diye başka kadına gitmesine izin vermişti 🙄 bence tüm konuları yalan dikkat çekmek istiyor 😅

Gerçekten mi? Ben onu kaçırmışım. Borç para falan verdiğini hatırlıyorum da bu kadar umutsuz vaka olduğunu bilmiyordum. İnşallah faketir diyeceğim de gerçekse de şaşırmam, sağlıklı bir kafanın ürünü değil iki türlü de.

Karısını ara de ki bu şerefsiz seni benimle aldatıyor ben evli olduğunu bilmiyordum bilsem hayatta birlikte olmazdım. Sen bu adamı boşamak istersen ben konuşmalar vs tüm evrakları sana veririm sağlan nafaka alırsın. Afiyetle yersin.

Evli erkeklerle ilişkileri olan bayanları okuyunca, görünce sizde de "Sanki kendi kocanızla görüşüyor olma" hissi oluşuyor mu, tepkimiz bu yüzden değil mi😏

Ay bu sevgilisi kendisiyle evlensin diye işsiz haliyle borç veren, saçını süpürge eden abla mı? Abla sen gözünü seveyim psikolojik destek al, sağlıklı bir kafan yok ciddiyim. Gelmişsin 40 yaşına, uğraştığın işlere bak ya ister evleeeen ister evlenmeeeee ister sevgilin tüm paranı yesiinn ister yemesin bize ne be? Sorma o zaman gelip de buraya, ne yapıyorsan yap. Sanki çok meraklı insanlar senin hayatına yorum yapmaya, bir bildiğin varsa git onu yap. Bize neyi ispat etmeye çalışıyorsun yani?

Sevgili Kazen Kazen lütfen yorumların altına daha çok duygu çeşitliliğini ifade eden butonlar ekler misiniz? Mesela bu yorum efsane , ama butonda yok :)

Ay bide ciddi ciddi yazdım... oturmuş kafa buluyorlar bi de... eğlencelik onca platform varken burası niye anlamıyorum...

Gerçekten mi? Ben onu kaçırmışım. Borç para falan verdiğini hatırlıyorum da bu kadar umutsuz vaka olduğunu bilmiyordum. İnşallah faketir diyeceğim de gerçekse de şaşırmam, sağlıklı bir kafanın ürünü değil iki türlü de.
Ben okurken şoktan şoka girdim 😂😂 konunun linkini atayim da oku 🤣🤣🤣

zhahahahahhaha ben bi de senin yüzünden ban yedim be vicdansız 1 hafta hem de :D

tek taraflı swinger olayı da aydınlatılmış oldu böylece şükür bugün de gerekli ekşın yaşandı sitede :D
Belki de fantezisi budur :)
Sevgilisi kendisi ve konuda geçen hayali çift.

Ahla(ğ)ımızı bozacak kadın.
Ne ders ama :))

Back
X