Evli erkeğe aşık olmak

Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?
Evli bir adamla asla olmaz .bir kadın bunu Baska bir kadına yapmamalı. Genc kadınsın. Sana senin gibi bekâr bisürü denk erkek var .yuva yıkarak asla yuva kuramazsın.o kadının ahı seni mutlu etmez .Madem mutsuz boşansın karısından. Bunlar hep aynı yalanlar.bizzat tanidigim bir arkadaşım senin gibi evli olan adamla görüştü. Mutsuz ve boşanacaktı. Kızı kullandı bıraktı. Hâlâ evli çocuğu var ve mutlu. Oyle insanların amaci her çiçekten bal almak.yanlisindan en kısa zamanda dönmen dileğiyle....

Ne dersi ya bu yazdigin konu bile otekinden mantikli.Sen kendini fazla zeki sanan ama zeki olmayan birisin.

Cok mu umrumuzda bizim senin iliskin.

küfür ? nerede var ise hemen o mesajın altında şikayet et butonu var şikayet et linkini kullanmayı denediniz mi ?
Ben metres,kalt.k falan yazmıştım.
Onu diyor herhalde.

Pişman değilim. Yine olsa yine yazarım.
Cezama razıyım :)

Bir kadının boğduğu bir adam daha boşanmadan koşa koşa başka bir kadınla romantik bir ilişki içine girmez. Yüzde yüz yalan.

Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?
Evli ve şu an gebe bir bayan olarak söylemeliyim ki bu karşı taraf için eğer öğrenirse çok incitici hatta belki başa çıkılmaz derecede yıpratıcı olacaktır. İnsanlar evlenirken ve özellikle evliliklerini sürdürürken pek çok sıkıntıya katlanabiliyor. Özellikle bir evlat sahibi olmak bir kadın için en meşakkatli dönem. Eğer evli ise önce boşanmalı madem anlaşamıyor sonra yeni bir ilişkiye başlamalıydı. Genellikle erkekler ne evdeki karısını boşamak ister ne de dışarıdaki hayatlarından vazgeçmek. Tabi ki ortada bir aldatılma durumu var. Bunun en büyük sebebi hayatınızdaki beyefendi olmakla beraber aynı sorumluluğu şu an sizde paylaşıyorsunuz. Bence insanlar sadece kendi keyiflerince yaşamayı bırakmalı ve empati yapabilmeli. Eğer siz evli ve çocuklu bir bayan olsanız ki ileride bu olacaktır ve eşiniz sizden habersiz bayanlarla görüşse ki ne ekersen ileride onu biçersin ilahi adalet vardır ve bunu öğrenseniz ne hissedersiniz? Önce boşanmasını beklemesini istemez miydiniz? Ayrıca karısıyla mutsuz olduğu da şüpheli? Bu genelde erkeklerin karşı tarafa uydurduğu bir yalan ne yazık ki.

😄😂😂😂😂
Sevgilimin haberi var messengerdan yazdım ona da bana şöyle yazmıs
Yeter oraya yazdığın
küfürü bascaklar sana bak
Sevgilinin yasi 28 yeni uyeligini 28 yasinda olarak acmissin nasil bir travma seninki 😅
Messenger mi kaldi yasini belli etme bari 😂

ah. ah sevgili adiminimiz. biz herseye takildikda ne oldu millet bizimle dalga geciyor baksana sevgilisinin haberi var buraya yazdigindan al birini vur otekine

peki kimi kandırdılar sizce ? şimdi sevgilisi, ona verdiği borcu haldır haldır bunun istediğini de öğrendi ? Bence kendi durumu daha vahim ...

Ben geçen size bi fikir sordum bana etmediğiniz hakaret kalmadı sanki yasak bi aşk yaşamışım gibi aşağıladınız
Çogunuz evlisiniz ben de sizin damarınıza basmak istedim
Senin bilinç altında Metres olmak fikri yatıyor. Hepimizi bundan emin ettin. Kendinde bu potansiyelini görmüş oldun. Dilerim gerçek olur... Bunca kişinin hakkı da sana zehir zıkkım haram olsun. Hadi naşşş

En son actigim konu :)

Abla konu başlığınız hatalı ; Mektup yazabilmek için arkadaşımın hangi ceza evinde yattığını öğrenmek istiyorum yazmalıydınız.

"Çok üzgünüm" yazdığınız başlığa kimse uğramaz.

hala neden burada bu evli erkekler konuları açılıyor anlamış değilim. hergün bir evli erkek konusu açılmaya başladı. buradaki kadınların tepkisini almak için, infial yaratmak için bile bile açılıyor sanırım.

Back
X