• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli erkeğe aşık olmak

Bn bu kadınlaru hiç anlamıyorum bi kadın olarak ne yani evliyken sana bakan bi adamla nasıl bi görüşme yaşayacaksın yarın birgün nasıl eveleneceksin tabi alırsa anlamıyorum nasıl bi mide var allah akıl fikir versin evliyken başka kadına bakan o adama da buraya bu konu yazan bu bayana da

Ben geçen size bi fikir sordum bana etmediğiniz hakaret kalmadı sanki yasak bi aşk yaşamışım gibi aşağıladınız
Çogunuz evlisiniz ben de sizin damarınıza basmak istedim
Hahaha.
Damarımıza basmışmış.
Sahtekarın zoruna mı gitti?
Kıyamammmmm :)

Hahaha çok tatlısınız Ya:) sevgi diyor yaaa böyle bi adama nasil güvenip nasıl sevmeye devam edeceksiniz! Hatta ettiniz diyelim. Yarın bi gün aynısını size yapacak yahu ne kadar dusuncesizsiniz. YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZZZZ OLMASIN DA ZATEN. Ortada 1 tane çocuk var yazık günah ya agzimi bozmamak için zor duruyorm:kızgın::sinirli:
😘😘😘

Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?
Bugün karısına böyle diyen yarında sana der ben ce vazgeç bu sevdadan üstelik çocuğuda varmış

Hemen seni linç etmeye çalışmışlar evli olan sen değilsin ki. Hem evli olduğunu bilmiyormuşsun bekar sanıp hoşlanmışsın.
Madem karısını sevmiyor boşanacak öyle yeni insanlarla tanışacak adamın yaptığı yanlış ve zamansız. Eşeğini sağlam kazığa mı bağlamak istrmiş bilemedim ama eğer yürümüyorsa önce boşanacaktı, boşanmadan bunları yapması soğumak için yeterli bir sebep bence.

ben olsam ortada canı yanacak bir evlat var der ve yolun başındayken bi temiz fırcalarım.ve bir gun kendı evladının boynunu büken benim evladımada acımaz diye düşünürüm. cunku kımse hint kumaşı degıl. esıde kendıde bırını bulup tekrar evlenebilir ama olan hep cocuklara olur.

ben olsam ortada canı yanacak bir evlat var der ve yolun başındayken bi temiz fırcalarım.ve bir gun kendı evladının boynunu büken benim evladımada acımaz diye düşünürüm. cunku kımse hint kumaşı degıl. esıde kendıde bırını bulup tekrar evlenebilir ama olan hep cocuklara olur.
Konu sahte, bizden intikam almak istemiş :D

Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?
Sen olsan da olmasan da boşanacaksa boşanıp sana yazabilirdi. Ne dememizi bekliyorsunuz? Bu sözle kendinizi temize çıkardığınızı ve vicdanınızın rahat etmesi gerektiğini mi söyleyelim?
Boşanınca görüşelim o halde diyip görüşmeyi kesin bakalım, bir daha o adamı görebilecek misiniz? Şu adamların yalan konuştuğunu, karıları ile ilgili gerçek düşüncelerinin bu olmadığını bile bile sırf vicdan rahatlatmak için buralara akıl alıyorum adı altında başlık açanlardan gına geldi.
Gidin ne yaşayacaksanız yaşayın, iki gün sonra da buralarda ağlamayın.

bayılıyorum çekirdeğimi çitleye çitleye fake konu okumaya.sayın fake konu sahibi,vallahi büyük aşk yaşıyorsunuz aynen devam.hatta 2. konunuzda da beyin hanımıyla aynı eve taşının bence.

Back
X