Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de, evli olduğunu bile bile ilişkiye başlamak, ortak arkadaşın bunu söylememesi bunlar gerçek olamazŞaka ya da fake bence yani bu kadar da olmaz
Ay kendimi bir an kadınlar koğuşunda hissettimYeni olduğun belli zaten hoşgeldin ... evli erkeklerden uzak duracaksın bu kadar nokta canım
ortak arkadaşınızın kafasını kopar.
Siz olsaniz da olmasaniz da boşanmaktan vazgecerse? Yada hiç boşanmak gibi bir niyeti yoksa?Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?
Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?
Bence de kimseye söyleme. Elimden kaparlar, göze gelirsiniz))) adamı ben bile taa burdan sevdim, çok sevimli...Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Onu çok seviyorum
Gerçekten böyle şeylerin, bu kadarın olmadığını mı düşünüyorsunuz ?Şaka ya da fake bence yani bu kadar da olmaz
Bence ikiside artık boşanmalar inanılmaz arttı evliliğe değer pek kalmadı ben diş macununu ortadan sıkıyor diye kocasını boşayanı duymuştum düşünün1. cocugu bile varr
2. evli erkeklerin sevgililerine soyledigi tek yalan karimi sevmiyorum bosanicam..
3. sizle fingirderken hemcinsiniz evde onu bekliyor.
dahada saymakla vakit harciyamiycam. bunlari ogrendikten sora yapmaniz gereken konusmayi kesip heryerden engellemek.
bune ya gina geldi artik sevgilim evli cikti sevgilim evli cikti. bu evli erkeklerdemi sorun var bekar kizlardami anliyamadim..
1. cocugu bile varr
2. evli erkeklerin sevgililerine soyledigi tek yalan karimi sevmiyorum bosanicam..
3. sizle fingirderken hemcinsiniz evde onu bekliyor.
dahada saymakla vakit harciyamiycam. bunlari ogrendikten sora yapmaniz gereken konusmayi kesip heryerden engellemek.
bune ya gina geldi artik sevgilim evli cikti sevgilim evli cikti. bu evli erkeklerdemi sorun var bekar kizlardami anliyamadim..
tabiki yuva yikanin yuvasi olmazmis. ama inanilmaz derecede bosanmalar artti ama asil bu aldatmalar artti nedeni kizlarin evli bekar tanimadigi erkeklerinde eglence aradigi insan boyle gordukce korkar oldu esine bile guvenemez oldu artik. ahh bu sosyall medyaaBence ikiside artık boşanmalar inanılmaz arttı evliliğe değer pek kalmadı ben diş macununu ortadan sıkıyor diye kocasını boşayanı duymuştum düşününbekar kızlar da muhtemelen bu evlenmiş bir kere oturan nikah masasına bir kere de benim için oturur demek ki düzgün biri ki evlenebilmiş diye düşünüyor bence kanımca yani ama şu var ki o evliliği yıkanla evlenince aynı şekilde bir başkası da yıkıveriyor.