- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.315
- Konu Sahibi yagmurdansonrahira
Kocana da o metres bozuntusuna da dava aç. ikisi de sürünsün ve rezil olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başına gelmeden sallamak kolaydir herzaöanValla sizin gerçek olmadığınıza inanmak istiyorum.Çünkü verdiğiniz cevaplar bana biraz akıl yoksunu birinin cevapları gibi geldi.Dalga geçmek için açtınız bu konuyu sanırım.Diğer türlüsü benim akıl sınırlarımı zorluyor çünkü...
öyle aslındaYa konu sahibi kocasını istediğinden değil bence yıllardır bıkmıştır kocasından zaten diğer kadına karşı zafer kazanmak için eşini bırakmak istemiyor.özünde adamı kendine yeniden aşık edip kadını unutturmak gibi düşünceler var.
Unutulan bi şey var ama giden kıymetlidir kalan ancak yetmiş yaşından sonra kıymete biner.gerçekten değmez.
Siz kocanizi sevdiginize eminmisiniz?Başına gelmeden sallamak kolaydir herzaöan
İlişkileri 3 aydır devam ediyor 1.ayında yakalandılar zaten. İşte seviyorum salak gibi hala eşimede dedim midesizsin sen die çok bağırdım çağırdımAdam boşta kalmamak için seninle farkında mısın?
O kadının artığıyla evlisin şu an.
Bunu bilmene rağmen adama eşlik yapıyorsun pes.
Bırak bu adamı midene yazık.
Devam etmiyorlar bitirdiler kadın kocasina döndü ben bu saatten sonra birşey beklemiyorum avukata da gittiö zaten içimde bitti beynimde de bitmesini bekliyorum avukatta beyninde bitir öyle gel dediolağan birsey mis gibi bahsetmeniz ne kadar da şaşırtıcı.
Ne olmasını bekliyorsunuz hala anlam veremedim.
Pişman olsa devam etmezler.
Onları değil kendinizi düşünmelisiniz.
Rezil edicem zamanını bekliyorumKocana da o metres bozuntusuna da dava aç. ikisi de sürünsün ve rezil olsun.
O zaman Hayırlısı olsun hakkınız da doğru bir karar olmuş.Devam etmiyorlar bitirdiler kadın kocasina döndü ben bu saatten sonra birşey beklemiyorum avukata da gittiö zaten içimde bitti beynimde de bitmesini bekliyorum avukatta beyninde bitir öyle gel dedi
Bende dedim ünlüleri geçti sizin yaptıklariniz die hatalı farkındalar bile bile yapıyorlar sohbet etmedim analiz ediyorum bazen dışardan göründüğü gibi olmuyorArkadasim farkinda misin kocanin sevgilisiyle oturup sohbet ediyorsun, adam alenen iki hatunla da dusup kalkiyor, onun kocasi da biliyor sen de, valla bunu magazin sayfasinda okusaniz bu unluler de ne bicim hayat yasiyor diye demediginizi birakmazdiniz,
Ben sadece cocuklara acidim, bu kadar ahlaktan yoksun bir ortamda buyudukleri icin...
Avukata gittim boşanacaktim ama avukat beyninde bitir öyle gel dedi içimde bitti sevgi bu değil ben beynimde bitsin istiyorum daha ne yapabilir görmek istiyorum içimde acı kalmasin dieOrtada yıkılacak bişey kalmamış, sen hala yapmak zor diyorsun. Pes....
Arkadaşım sen bu koca ile aynı havayı nasıl soluyorsun. Hayret valla, hepiniz halinizden memnunsunuz. Kocan öyle,kocası öyle. Diğer kadın, öyle sen desen şekil A. Yapacak bişey yok. Ya böyle seyretmeye devam edeceksin, yada ondan önce davranıp boşayacaksın.
iliyorıyorum gurur güçlü yapar mutlu yapmazGurur kelimesinin anlamını biliyo musunuz
Gurur güçlü yapar ama mutlu yapmaz sizde bunu araştırınGoogleden gurur kelimesini arattır