Evli çocuklu

Sorunlardan dolayi gitmiş ona ben itmişim açıklamasi bu kadında çok ilgiliymiş vs benim onda şikayet ettiğim be varsa o seviyormuş etkilenmiş aşık olmuş vs vs.
Güzel, yediği haltın suçunu da sana yıksın, sen de kabul et! Ne içiyon sen bacım, bu neyin kafası? Kk’da bir sürü kadın sorun yaşıyor, dövüyor, sövülüyor, aldatılıyor, kocası ilgisiz, içiyor, kumar oynuyor vb. Bunların kaçı kocasını aldatma yoluna gidiyor eşimle sorunlarım vardı, o beni itti buna diye? Toplayın kendinizi, siz bu durumu affediyor olabilirsiniz ama kızınız için boşanın bu adamdan!

Kendiniz söylemişsiniz zaten.
Eşiniz sonunda zaten boşanacak. Bu kadınla olmasa başkası ile olacak. Sizi gözden çıkarmış bir kere...
Biz ne zaman bu hale geldik die sorgulamasi gözden çıkardığı anlamina gelir mi bilemiyorum 1 hafta ayrı kaldık o olaydan sonra özledim beni sorup duruyordu nerdesin vs bende cehennemdeyim dedim o da asıl cehennem burasi sen yoksum vs demeue başladi

Biz ne zaman bu hale geldik die sorgulamasi gözden çıkardığı anlamina gelir mi bilemiyorum 1 hafta ayrı kaldık o olaydan sonra özledim beni sorup duruyordu nerdesin vs bende cehennemdeyim dedim o da asıl cehennem burasi sen yoksum vs demeue başladi
Offfff kesin seni seviyor ... ya şu arabeskvari laflarla sizleri kandırıyorlar

Değil yıkmak kolay çünkü yapmak zor olan

Arkadasim farkinda misin kocanin sevgilisiyle oturup sohbet ediyorsun, adam alenen iki hatunla da dusup kalkiyor, onun kocasi da biliyor sen de, valla bunu magazin sayfasinda okusaniz bu unluler de ne bicim hayat yasiyor diye demediginizi birakmazdiniz,
Ben sadece cocuklara acidim, bu kadar ahlaktan yoksun bir ortamda buyudukleri icin...

Ortada yıkılacak bişey kalmamış, sen hala yapmak zor diyorsun. Pes....

Arkadaşım sen bu koca ile aynı havayı nasıl soluyorsun. Hayret valla, hepiniz halinizden memnunsunuz. Kocan öyle,kocası öyle. Diğer kadın, öyle sen desen şekil A. Yapacak bişey yok. Ya böyle seyretmeye devam edeceksin, yada ondan önce davranıp boşayacaksın.

Yanılıyorsunuz. Asıl zor olan yıkmaktır yuvayı. Yapmak kolaydır çünkü herkes destekler, her şeyi görmezden gelirsiniz, her sorunu bertaraf edersiniz evlilik gerçekleşsin diye ama yıkmak kolay değildir. Aldatma, kumar, içki, dövme, küfür, maddi şiddet, psikolojik şiddet vb. birçok şey affedilir de o evlilikten bir türlü vazgeçilmez. Üstelik ayrılan kadın toplumun birçok kesiminde hor görülür hatta kadın bile kendi kendini hor görür. Daha çoook şey vardır boşanmayı zorlaştıran. Yıkmak kolay değildir o yüzden, kendinizden pay biçin!

Neden ama seviyor kocami neden almasin ki

Ayyyyy tamam ya laf anlamazsın sen.
Al kıymetli kocanı başına çal.
Aldatsın Dursun sen de Benimle yatıyor diye kendini teselli et.
Keşke sizin gibi insanların elinden çocukları alınsa... yazık olacak yavruya böyle insanlarla büyüyecek...

Ya bu hikaye çok tanıdık geldi bana ama benim hikayemdeki kadının çocuğu henüz yoktu bunlar yaşanırken.kadın sanki altından evli ama adam deli gibi aşık.kadın sürekli gülen sürekli naz yapan bi kadın.öyle olmalı sanırım ya kimse vazgeçemiyor merak ettim senin kuma da böle mi

Hanımlar eşim beni evli ve 2 çocuklu çaliştiği yerdeki kadınla aldattı birbirlerini seviyorlarmış ailecek bize gelip gidiyorlardı ama kadın kocama göz koymuş eşimde etkilenmiş sürekli aynı yerde de çalişinca.biz eşimle severek evlendik 5 yıl sonunda adam boşanıp onunla evleneceğini söyledi bizim 1 kızımız var onu gözü bile görmüyor akadının kocası dışarda yakaladı bubları ve kocasına döndü eşimde çok büyük hata yaptim deyip o da konuşmayacağını söyledi ama gizli gizli yine konuşmuşlar şiirler yazmış güller almış :KK43: daha dayamamayacağım bir sürü ayrıntı yazamiyorum. Kadın kocasından ayrılmak istemiyor ama eşim ayrılsa evlenecek onunla benimle de karı koca hayatı yaşamaya devam ediyordu buarada hani bitmiş gibi değildi ilişkimiz kadına da hep benim ne karıma ne çocuğuma faydam olur vs ayrı yatıyoruz felan demiş hep aramız kötü gibi yansıtmış kadın da sevmiş bunu felan nilmiyorım neyapmaya çalişiyorlar neyapacağımı şaşirdim inanın
Gurur kelimesinin anlamını biliyo musunuz

Anlattim kocasına mesajla vs heryerden engelliyor beni kadın neyapmaya çalişiyorsun diyor bir de bilemiyorum kocasi biliyor mu ailem biliyor konuştular eşim ağladı neymiş kızına sarılamamiş vs dramatikleştirio banada bu kötülüğü yapmamak için boşancam demişmiş ama evli gibide devam ettiriyordu benimle
Aldatıldığınızı bile bile normal evlilik hayatınıza devam mı ettiniz gerçekten. :kusmuk:
Boşanmayın siz niye boşanasınız ki zaten. Rahat bırakın adamı gider gelir o.

Valla sizin gerçek olmadığınıza inanmak istiyorum.Çünkü verdiğiniz cevaplar bana biraz akıl yoksunu birinin cevapları gibi geldi.Dalga geçmek için açtınız bu konuyu sanırım.Diğer türlüsü benim akıl sınırlarımı zorluyor çünkü...

X