Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim anlayamadim acabilir misinYoo :) gayrg kolay bir formul
Köklü sayılardan 95 soru cozdum artık kafam bulandi. Ben yatiyorum. Sizler neler yaptınız
Canım
Canım senin bölüm neydi. Ben geometri çözmeyi düşünmedim . ona ayiracagim vakti mata xalisim diyorum ama bilemedim. Nasıl senxe kolaymis. Sınavda sure sikintisi olacak bu bi gerçek benim için. Bakalım belki en son duruma gore calisirim
Tatlım gün çoktan aydınlandı hepimize ama yinede günaydın:) Buralardayımm cnmm ya seçimden önce başbakanın yaptığı 657 ile ilgili konuşmaları benim motivasyonumu biraz düşürdü,bu aralar çalışamadım Biraz motivasyona ihtiyacım var...Toparlanmaya çalışıyorum tatlım.elfeks nerelerdesin cnm ??
Tatlım gün çoktan aydınlandı hepimize ama yinede günaydın:) Buralardayımm cnmm ya seçimden önce başbakanın yaptığı 657 ile ilgili konuşmaları benim motivasyonumu biraz düşürdü,bu aralar çalışamadım Biraz motivasyona ihtiyacım var...Toparlanmaya çalışıyorum tatlım.
Doğru canım sonuçta olma şansı da yüzde 50,olmama şansı da yüzde 50...Biz yüzde 50 lik kısmına inanarak devam edeceğiz mecbur.Gerçi seçimden öncesiyle şimdinin hiçbir farkı yok.Hayat devam ediyor.İşte bu aralar hafif bir sarsıntı yaşadım bunlardan dolayı.Her şeyin farkındayım ama olanları kabullenmeye çalışıyorum sadece Başlayacağım tekrar inşallah.Haklisin cnm ama biz elimizden geleni yapalim dua edelim... Ya olursa riskini gozardi edemeyiz ! Olmazsa da cocuklarimiza genel kultur genel yetenek 10 numara birer annr oluruz :)
KPSS-LİSANS için geri sayım;
kalan gün: 197
kızlar dün gece ders çalışamadım.uyuyakalmışım.
zaten bir hayli ağlamıştım. eşimle sorunlarımız var.dün akşam evden çıktı, gece kayınvalidemde kaldı.bugün konuşmak için abim geldi.bilmiyorum ne konuştular.
kafamı toparlayamıyorum.inşallah bu gece oturur ders çalışırım.
kendinize iyi bakın, görüşürüz.
Tatlim benim sikma canini diyemicem ama guclu olman gerekir her aile de bu sorunlar oluyo ozellikle maddiyat girdigi zaman bizde bu zamanlardan gectik Allaha sigin bol dua et bence de esin ise girse hepinizin kafasi rahatlar nerde oturuyosunuz bilmiyorum ama isleri kucumsediginden bahsetmistin esinin aza kanat etmeyen cogu bulamiyo azla baslasa Allah daha iyi kapilar acar nacizane fikrim canimKPSS-LİSANS için geri sayım;
zaten bir hayli ağlamıştım. eşimle sorunlarımız var.dün akşam evden çıktı, gece kayınvalidemde kaldı.bugün konuşmak için abim geldi.bilmiyorum ne konuştular.
KPSS-LİSANS için geri sayım;
Tatlim benim sikma canini diyemicem ama guclu olman gerekir her aile de bu sorunlar oluyo ozellikle maddiyat girdigi zaman bizde bu zamanlardan gectik Allaha sigin bol dua et bence de esin ise girse hepinizin kafasi rahatlar nerde oturuyosunuz bilmiyorum ama isleri kucumsediginden bahsetmistin esinin aza kanat etmeyen cogu bulamiyo azla baslasa Allah daha iyi kapilar acar nacizane fikrim canim
Canım çok üzüldüm aile huzuru çok önemli inşallah biran önce toparlarsiniz. Tabi derslere daha çok sarıl bu durumu hırs yap.