Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Canım

Canım senin bölüm neydi. Ben geometri çözmeyi düşünmedim . ona ayiracagim vakti mata xalisim diyorum ama bilemedim. Nasıl senxe kolaymis. Sınavda sure sikintisi olacak bu bi gerçek benim için. Bakalım belki en son duruma gore calisirim

benim hemşirelik ama formasyon aldım öğretmenlik için çalışıyorum ... geometriyi istersen şu şekilde halldebilirsin bende aldığım kitaptan verim alamadım geometri özellikle katı cisimler konusunda öss de tümay yayınlarından calışıyordum ve çokda güzel anlatıyordu internetten o kitabı buldum şimdi ondan çalışıp soru çözüyorum ...

birde arkadaşlar katı cisimlerle ilgili şu soruyu çözemedim yapabilen varmı acaba

Eklentiler

• P_20151106_212229.jpg
    P_20151106_212229.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 164
Tatlım gün çoktan aydınlandı hepimize ama yinede günaydın:) Buralardayımm cnmm ya seçimden önce başbakanın yaptığı 657 ile ilgili konuşmaları benim motivasyonumu biraz düşürdü,bu aralar çalışamadım :KK43: Biraz motivasyona ihtiyacım var...Toparlanmaya çalışıyorum tatlım.

Tatlım gün çoktan aydınlandı hepimize ama yinede günaydın:) Buralardayımm cnmm ya seçimden önce başbakanın yaptığı 657 ile ilgili konuşmaları benim motivasyonumu biraz düşürdü,bu aralar çalışamadım :KK43: Biraz motivasyona ihtiyacım var...Toparlanmaya çalışıyorum tatlım.

Haklisin cnm ama biz elimizden geleni yapalim dua edelim... Ya olursa riskini gozardi edemeyiz ! Olmazsa da cocuklarimiza genel kultur genel yetenek 10 numara birer annr oluruz :)

Haklisin cnm ama biz elimizden geleni yapalim dua edelim... Ya olursa riskini gozardi edemeyiz ! Olmazsa da cocuklarimiza genel kultur genel yetenek 10 numara birer annr oluruz :)
Doğru canım sonuçta olma şansı da yüzde 50,olmama şansı da yüzde 50...Biz yüzde 50 lik kısmına inanarak devam edeceğiz mecbur.Gerçi seçimden öncesiyle şimdinin hiçbir farkı yok.Hayat devam ediyor.İşte bu aralar hafif bir sarsıntı yaşadım bunlardan dolayı.Her şeyin farkındayım ama olanları kabullenmeye çalışıyorum sadece :KK66: Başlayacağım tekrar inşallah.
:)))))) aynen ya bu sefer de çocuklarımızın genel kültürlü ve yetenekli anneleri oluruz yardım ederiz onlara, fena mı olur ne yapalım hayırlısı:) :)

KPSS-LİSANS için geri sayım;
kalan gün: 197

kızlar dün gece ders çalışamadım.uyuyakalmışım.
zaten bir hayli ağlamıştım. eşimle sorunlarımız var.dün akşam evden çıktı, gece kayınvalidemde kaldı.bugün konuşmak için abim geldi.bilmiyorum ne konuştular.
kafamı toparlayamıyorum.inşallah bu gece oturur ders çalışırım.
kendinize iyi bakın, görüşürüz.

zaten bir hayli ağlamıştım. eşimle sorunlarımız var.dün akşam evden çıktı, gece kayınvalidemde kaldı.bugün konuşmak için abim geldi.bilmiyorum ne konuştular.

Canim bnm cok uzuldum umarim bir an once hallolur :/ Is bulabilse belki her yonden daha iyi toparlarsiniz :/ D didos86 senin sebeplerin daha daha ciddi bence daha cok saril !! Allah yardim edicektir bence daha cok saril derslere !!!

Tatlim benim sikma canini diyemicem ama guclu olman gerekir her aile de bu sorunlar oluyo ozellikle maddiyat girdigi zaman bizde bu zamanlardan gectik Allaha sigin bol dua et bence de esin ise girse hepinizin kafasi rahatlar nerde oturuyosunuz bilmiyorum ama isleri kucumsediginden bahsetmistin esinin aza kanat etmeyen cogu bulamiyo azla baslasa Allah daha iyi kapilar acar nacizane fikrim canim

Canım çok üzüldüm aile huzuru çok önemli inşallah biran önce toparlarsiniz. Tabi derslere daha çok sarıl bu durumu hırs yap.

Canim bnm cok uzuldum umarim bir an once hallolur :/ Is bulabilse belki her yonden daha iyi toparlarsiniz :/ D didos86 senin sebeplerin daha daha ciddi bence daha cok saril !! Allah yardim edicektir bence daha cok saril derslere !!!

Tatlim benim sikma canini diyemicem ama guclu olman gerekir her aile de bu sorunlar oluyo ozellikle maddiyat girdigi zaman bizde bu zamanlardan gectik Allaha sigin bol dua et bence de esin ise girse hepinizin kafasi rahatlar nerde oturuyosunuz bilmiyorum ama isleri kucumsediginden bahsetmistin esinin aza kanat etmeyen cogu bulamiyo azla baslasa Allah daha iyi kapilar acar nacizane fikrim canim

Canım çok üzüldüm aile huzuru çok önemli inşallah biran önce toparlarsiniz. Tabi derslere daha çok sarıl bu durumu hırs yap.

teşekkür ederim kızlar.zaten bu işşizliğinden ne oluyorsa oluyor.
evet iş beğenmiyor.o paraya çalışılır mı, yok cumartesi çalışılır mı, yok öyle, yok böyle.babası ömrü hayatınca çalışmamış.ne olduysa birden rahmetli babası gibi oldu.son 3 senedir toplasam birkaç ay, son 8-10 aydır da hiç çalışmıyor desem yeridir.
tavır yaparım olmaz, güzellikle konuşurum olmaz...daha iki-üç hafta önce evi terk etti.3 gün sonra geldi.sanki ben erkeğim o kadın, anasının evine gidiyor.
bardağı taşıran son damlamız da; alyansını satmış.3 tlye 10 yılımızı satmış!!! alt tarafı bir gümüş yüzük.o kadar mı düştük.o kadar muhtaçtık evdeki masayı tv yi satsaydı!!! bir iş beğenip çalışsaydı.ne bileyim canım yanıyor.evet hala seviyorum ama kalbim atamayacak kadar yaralı.ruh gibiyim, tepkisiz....
işte belki bu yüzden, derslere daha çok asılma ihtiyacı duyuyorum.yarın öbür gün bizi yüzüstü bırakmayacağı ne malum.
öyle işte.bozuğum, kırgınım ama boş vermeyeceğim.23 gibi kızları uyutup ders başındayım inşallah.
sizi seviyorum.zihniniz açık olsun.başarılar kızlar

X