Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Bende sana yazmistim simdi :)
Bende yargi eski yayin ihtiyac yeni yayin var ve ihtiyac daha yalin sanki.. Tavsiye ederim cnm

Sagol canım . kizinmla ugrasiyorim . konu tekrarı yapicam bende turkcrden de. Bayadir clsori cozmedim turkcrden mate ağırlık verdim. Matten problemlere kadar tekrar edecem. Geri kalan konularida diğer derslerle ilerliycem inşallah. Mat çok zorluyor beni. Soru cozemeyince hevesim kırılıyor. Lisans soruları zor ya.
Yargı ve ihtiyaç bendede var ama bayaa eski 2009 yayın . matten bütün yayınların çözümlü kitaplarına baktım hepsini alacam bende netten. Yarın sipariş veririm artık.

Sagol canım . kizinmla ugrasiyorim . konu tekrarı yapicam bende turkcrden de. Bayadir clsori cozmedim turkcrden mate ağırlık verdim. Matten problemlere kadar tekrar edecem. Geri kalan konularida diğer derslerle ilerliycem inşallah. Mat çok zorluyor beni. Soru cozemeyince hevesim kırılıyor. Lisans soruları zor ya.
Yargı ve ihtiyaç bendede var ama bayaa eski 2009 yayın . matten bütün yayınların çözümlü kitaplarına baktım hepsini alacam bende netten. Yarın sipariş veririm artık.
Canim ben de ihtiyac calisiyorum guzel video bol soru yeterli olmaz mi konu degisikligi var mi yeni kitaba gerek var mi ki

Valla bugun kizim beni beyin olarak cok yordu 2 yas sendorumuna giriyormusuz galiba bir de bu cikti allahim esime biraktim o uyutuyo cay cay demledim simdi derse oturuyorum turkce dilbilgisi soru cozuyorum

Kizlar bir de sey soracam nette matematik soru cozumu konu anlatimi cok yok senol tongac akademiden baska tavsiyeniz var mi

Canim ben de ihtiyac calisiyorum guzel video bol soru yeterli olmaz mi konu degisikligi var mi yeni kitaba gerek var mi ki

Canım türkçeden video izlemeye cem çok uzun oluyor ozaman. Mantık soruları eklendiya. Zaten kitap çok eski yeni kitap olunca gıcır gıcır bi heves baslarim çalışmaya.
Uslu sayılara geçtim. Ama hep unutmusum ya. Çözümü gorunce hatırlıyorum bi yerden sonra tikaniyorum. Matematik beni çok zorlayacak . şimdi yatiyorum benimki uyanıp duruyor gene of ya çok uykum var

Matten soru cozemeyince çok moralim bozuluyor ya . bosunami çalışıyorum diyorum.

Matten bende zorlaniyorum ama bence gundelige dok o zaman daha iyi oluyor mesela ben bugun turkce yazim kurallari calistim suan video izliyorum ara verdim 5 dk.. 110 soru cozdum gunduz de dahil.. Yarin cografya 1 konu arti soru crs prs mat cuma cumartesi tarih diye gideyim diyorum.. Sende oyle yap beyin sanki daha iyi calisiyoo..

Bende yatıyorum kızlar Bugün temizlikle uğrastigim için yorgunum.
Coğrafya dan özet tarihten de soru çözdüm.Herkese iyi geceler

Matematik temelin varmiydi? Masallah cok hizli iyi gidiyorsun ??

Matematik temelim vardı hatta çok iyiydi ama o kadar unutmusum ki zorlaniyorum baya olasılık permutasyonda ozellikle .. birde hızlı gitmemim sebebi her konudan sonra maksimum 20 soru çözüyorum fazla çözmüyorum konu lar bitsin soru bankası alicam inşallah ...

1matematik kitabım 108 sayfamdayım bugün fazla calisamicam esim evde vede temizlik günüm herkese iyi çalışmalar ama yinede azcik çalışmam gerek paslanmayalim :)

X