- 26 Ağustos 2015
- 2.709
- 1.650
Set şeklinde mi aldın canım ?? Ben tüm dersler için kitap alcam matematikte sıkıntı yok ama herşeyi sıfırdan alıp başlıcamBen murat yayınlarını oneririm canım konu anlatımlı olanı çok güzel o kitapdan sadece çalışarak ve sinava ilk girmeme rağmen 69 almıştım
Konu anlatımlı kaç değişik kitaptan çalışıyosunuz peki ??Vallahi kizlar bende ihtiyac ve yarginin moduler seti var soru bankalarini farkli aldim daha da alacagim kitap var..
Size onerebilecegim ihtiyac data yargi pegem uzman kariyer yayinlari...
Hepside iyidir 2016 almaya calisin vatandaslik icin guncel olmasi sart!
Tamam canım alicam inşallah sen hangi serisindesin ilk önce birincisini mi alayım acaba sonra hepsini yapamam belki
Ben 1 ve 2 aldim cnm
Konu anlatımlı kaç değişik kitaptan çalışıyosunuz peki ??
Rica ederim,elimden geldiğince cevaplayıp yardımlaşmaya çalışırımSet mi aldınız peki ?? Bide çalışma sisteminiz nasıl ? Ben geç kaldım sanki çalışmaya başlamakta.Cevapladığınız için teşekkür edrrim bu arada.
Evveliyat tarih kitabınız gelince ilk izlenimlerinizi paylaşır mısınız ?? Ben de kitap falan alcam ama tam karar vetmedim dahaelfeks arkadaşı önerilerini de dikkate aldım gidip alcam bu hafta kitap..
antremanlarla matematik basit denklemler 70 tane soru çözdüm..
tabi basitten alıyor kitap hızlı hızlı çözüyorum sonrasınada allah kerim
Ben kirtasiyeden almıştım set halinde daha uyguna geliyor ve gerçekten matematigin sıfırsa al yoksa sıkılırsinCanim bende sozelciyim matematik yapamiyorumantremenlar matematik nasıl aldın internettenmi yoksa kirtasiyedenmi serilerinin fiyati ne kadar
Bu kitap ise yarıyor mu
Bi sürü sitede var aslında kitap kirtasiyeler dede varsererbah hangi siteden almistin cnm ant. paragrafi??
Dualarına kocaman bir amin diyorum canım inşallahhhhKizlarrrr merhaba herkesw uyi gecele calismalar nasil gidiyorrr arkidislerimmmm...ben bugun pek calisamdim dun 400 soru ve tarih ile gelisim psikolojisinden konu bitrmistim...bugun sabajtan beri hastanedeydik kizimin. Kalca cikikligindan ameliyat olan. Kalcalarinin alcisi cikicakci doktor uzatti bi on gun daja fazzladan. Durcakmis bide bi ayakkabi var demirden ortasi. Ayaklari ayrik tuyuyomus ondan giycekmis 3, 5 ay daha.bugin hicde durmadi kuzum cok huysuzdu bidebitmedi kizimin cilesi ....butun bunlara ragmen rabbime sukurler olsin dermani var allahtan...bende aksam ancak otrdum derse tarih konu calisiyorum osmanliyi kursum yukseltiyorum suan bitirerne kadar devam bugunu telafi etmem lazim ama beynim sulanmaya basladi yavastan... allahim emeklerimizi uykusuzluklarimizi bosa cikarma rabbimmm herkse iyi geceler bol calismalar allahim zihin acikligi versin
Murat yayınlarını çok duydum bende ama hiç çözmedim daha önce.Nasıl oluyor soruları,yeni müfredata uygun mu?Çünkü artık hep ayrıntı soruluyor,canım sen de bilirsin.Meb kaynaklı sorular olması çok önemli.Ona göre alacağım.Valla dip köşede ne varsa bakmakta haklısın,çünkü artık o duruma geldik bu sınavda.Hadi kolay gelsin canımBu arada bazi srkadaslarimiz kitap sormuslar bende suan hep 2015 kitap var ama kargom bugun yarin gelir 2016 kitap aldim birz digimda yorumlarimi yazacagim...lakin tarihte evveliyat ve tarihin pusulasini tek g2cerim 2015i var elimde ama cok gizelllrr....siparisleim arasinda muratin gngysi var oda cok guzeldir ben onceden hem kullandim 2014 u u hemde dershanesine gitmistim.bide egitimdede onu aldim ...yeni basimlarininda iyi oldugunu umid ediyorum...bunlari bitirince baska kitap alicam...ama bence hemen hemen vutun yayinlara bakabildikce bakmak lazim arkadaslar cunku nerden ne gelecegi hic belli olmuyor ozellikle bizde alan bilgisi oldugu icin dip kosede ne varsa bakmak zorindayim...herkese basarilar kolay gele tekrardan gorusmwk umidiyleeeee....
Evet canım set halinde gk gy olarak aldımSet şeklinde mi aldın canım ?? Ben tüm dersler için kitap alcam matematikte sıkıntı yok ama herşeyi sıfırdan alıp başlıcam
Amin canım.Kizlarrrr merhaba herkesw uyi gecele calismalar nasil gidiyorrr arkidislerimmmm...ben bugun pek calisamdim dun 400 soru ve tarih ile gelisim psikolojisinden konu bitrmistim...bugun sabajtan beri hastanedeydik kizimin. Kalca cikikligindan ameliyat olan. Kalcalarinin alcisi cikicakci doktor uzatti bi on gun daja fazzladan. Durcakmis bide bi ayakkabi var demirden ortasi. Ayaklari ayrik tuyuyomus ondan giycekmis 3, 5 ay daha.bugin hicde durmadi kuzum cok huysuzdu bidebitmedi kizimin cilesi ....butun bunlara ragmen rabbime sukurler olsin dermani var allahtan...bende aksam ancak otrdum derse tarih konu calisiyorum osmanliyi kursum yukseltiyorum suan bitirerne kadar devam bugunu telafi etmem lazim ama beynim sulanmaya basladi yavastan... allahim emeklerimizi uykusuzluklarimizi bosa cikarma rabbimmm herkse iyi geceler bol calismalar allahim zihin acikligi versin