- 30 Eylül 2015
- 403
- 5.093
Kızlar bende şimdi Coğrafya çalıştım ama pek bişey anlamıyorum ya Allahtan youtube da hocalar anlatiyorda anlıyorum biraz
Slm canim iyi geceler
Youtube de nihan ataman var cografyayi cok zevkli anlatmis bi bak istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bende şimdi Coğrafya çalıştım ama pek bişey anlamıyorum ya Allahtan youtube da hocalar anlatiyorda anlıyorum biraz
Coğrafya kolay gibi gözükse de aslında o kadar kolay bir ders değil bence.Çok ince ayrıntıları var.Terş köşe yapabiliyorlar.Ben de Engin Eraydın hocadan dinliyorum youtube den.Çok iyi anlatıyor.Sende mi ondan dinliyorsun canım?Kızlar bende şimdi Coğrafya çalıştım ama pek bişey anlamıyorum ya Allahtan youtube da hocalar anlatiyorda anlıyorum biraz
Kizlarrrr merhaba herkesw uyi gecele calismalar nasil gidiyorrr arkidislerimmmm...ben bugun pek calisamdim dun 400 soru ve tarih ile gelisim psikolojisinden konu bitrmistim...bugun sabajtan beri hastanedeydik kizimin. Kalca cikikligindan ameliyat olan. Kalcalarinin alcisi cikicakci doktor uzatti bi on gun daja fazzladan. Durcakmis bide bi ayakkabi var demirden ortasi. Ayaklari ayrik tuyuyomus ondan giycekmis 3, 5 ay daha.bugin hicde durmadi kuzum cok huysuzdu bide bitmedi kizimin cilesi ....butun bunlara ragmen rabbime sukurler olsin dermani var allahtan...bende aksam ancak otrdum derse tarih konu calisiyorum osmanliyi kursum yukseltiyorum suan bitirerne kadar devam bugunu telafi etmem lazim ama beynim sulanmaya basladi yavastan... allahim emeklerimizi uykusuzluklarimizi bosa cikarma rabbimmm herkse iyi geceler bol calismalar allahim zihin acikligi versin
Slm kızlar kusura bakmayın gelemiyorum misafir de hafta sonu gidecek. Kizimda hasta oldu grip burnu tıkalı aciyorum iki dakka so ra tekrar tikaniyor nefes alamıyor kuzum gece uyumadi hiç nefes alamadığı için. Sürekli kucagimda uyuttum . perişan oldum ya üstüne bide misafir. Ders de çalışıyorum diye ofkeleniyorum. Buraya da bakamadim hiç. Bi hafta idare edin beni. Soru sayılarını yamak isterseniz listeyi kopyalayıp yazabilir siniz kızlar. Dua edin kızım hem iyilessin kizlar
Slm kızlar kusura bakmayın gelemiyorum misafir de hafta sonu gidecek. Kizimda hasta oldu grip burnu tıkalı aciyorum iki dakka so ra tekrar tikaniyor nefes alamıyor kuzum gece uyumadi hiç nefes alamadığı için. Sürekli kucagimda uyuttum . perişan oldum ya üstüne bide misafir. Ders de çalışıyorum diye ofkeleniyorum. Buraya da bakamadim hiç. Bi hafta idare edin beni. Soru sayılarını yamak isterseniz listeyi kopyalayıp yazabilir siniz kızlar. Dua edin kızım hem iyilessin kizlar
bende geldim bendeSlm kızlar bir yasında bir kızım var. Gece saat başı uyanıyor gündü dibimden ayrılmıyor. Daha önceki senelerde de girdim KPSS ye fakat bir halt olmadı. Bu son şansım deyip bu yıl adam akıllı çalışıp girmek istiyorum. Çok çabuk sıkılıyorum ancak. Türkçeden dilbilgisi Hariç konuları bitirdim. Matematige geçtim ancak düzenli calisamiyorum bi konuyu bitirmem bazen bir hafta sürüyor. İnşallah hep birlikte bu zorlu sureci alnimizin akıyla başarıriz.
canım çok geçmiş olsunSlm kızlar kusura bakmayın gelemiyorum misafir de hafta sonu gidecek. Kizimda hasta oldu grip burnu tıkalı aciyorum iki dakka so ra tekrar tikaniyor nefes alamıyor kuzum gece uyumadi hiç nefes alamadığı için. Sürekli kucagimda uyuttum . perişan oldum ya üstüne bide misafir. Ders de çalışıyorum diye ofkeleniyorum. Buraya da bakamadim hiç. Bi hafta idare edin beni. Soru sayılarını yamak isterseniz listeyi kopyalayıp yazabilir siniz kızlar. Dua edin kızım hem iyilessin kizlar
Merhaba hosgeldinbende geldim bende
bende hamıleyım,bi cesaret gittim dershaneye de yazıldım.mayıs gbı doğumum o zamana kadar konular bıtmıs olur sanırım.
dershanede 1 saat uzakta benım ustelık..
Allah ın izniyle yaparız inş.
zorlukla çalışan insanların vakitleri daha kıymetli oluyor çünkü.
destek olalım,duacı olalım bırbırımıze..Ve inşallah buradan başarı hıkayelerımızı de paylaşalım
düşünsene 'ben evli 1 çocukla kpss çalıştım da kazandım' demek ne kadar keyif verici
Liste nasil oluyor acaba bende katılabilir miyimTÜRKÇE Konuları | Bitirenler
1- Sözcükte Anlam : A adi_sevda @ayugrasamam sererbah handanww elfeks
2-Cümlede Anlam : A adi_sevda @sererbah ayugrasamam elfeks
3-Paragrafta Anlam : A adi_sevda ayugrasamam
4-Anlatım Bozuklukları : A adi_sevda
5-Ses Bilgisi
6-Yapı Bilgisi
7-Sözcük Bilgisi
8-Cümle Bilgisi
9-Yazım Kuralları. : A adi_sevda
10-Noktalama İşaretleri : A adi_sevda
11-Sözel Mantık : A adi_sevda
MATEMATİK Konuları
1-Temel Kavramlar: ayugrasamam @adi_sevda elfeks
2-Sayılar : ayugrasamam @adi_sevda elfeks
3-Bölme ve Bölünebilme kuralları. : A adi_sevda elfeks
4-Asal Çarpanlarına ayırma, EBOB-EKOK A adi_sevda D dlksbr2005
5-Birinci Dereceden Denklemler
6-Rasyonel Sayılar : A adi_sevda ayugrasamam
7-Eşitsizlik, Mutlak değer
8-Üslü sayılar
9-Köklü sayılar
10-Çarpanlara ayırma
11-Oran-orantı A adi_sevda
12-Problemler
13-Kümeler
14-İşlem ve Modüler Aritmetik
15-Permütasyon, Kombinasyon ve Olasılık
16-Tablo ve Grafikler
17-Sayısal Mantık Problemleri
GEOMETRİ Konuları
1-Geometrik Kavramlar ve Doğruda açılar
2-Çokgenler ve Dörtgenler
3-Çember ve Daire
4-Analitik Geometri
5-Katı Cisimler
TARİH Konuları
1-İslamiyet Öncesi Türk Tarihi elfeks
2-Türk – İslam Tarihi
3-Osmanlı Tarihi
4-Osmanlı Yenileşme ve Demokratikleşme Hareketleri
5-Avrupa’da Yaşanan Gelişmeler ve Bu Gelişmelerin Türk-İslam Dünyasına Etkileri
6-XX. Yüzyılda Osmanlı Devleti
7-Kurtuluş Savası’nın Hazırlık Dönemi
8-Kurtuluş Savaşı Muharebeler ve Antlaşmalar Dönemi
9-Atatürk ilke ve İnkılapları
10-Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası
11-Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi
COĞRAFYA Konuları
1-Coğrafi Konum ve Türkiye’nin Coğrafi Konumu elfeks
2-Türkiye’nin Yer şekilleri ve Özellikleri
3-Türkiye’nin İklimi ve Bitki Örtüsü @busudella
4-Türkiye’de Nüfus ve Yerleşme
5-Türkiye’nin Ekonomik Coğrafyası
6-Türkiye’de Madenler, Enerji Kaynakları ve Sanayi
7-Türkiye’de Ulaşım, Ticaret ve Turizm
8-Türkiye’nin Coğrafi Bölgeleri
9-Bölgesel Kalkınma Projeleri
VATANDAŞLIK Konuları
1-Hukukun Temel Kavramları
2-Devlet Biçimleri ve Hükümet Sistemleri
3-Anayasa Hukukuna Giriş, Temel Kavramlar ve Türk Anayasa Tarihi
4-1982 Anayasası’nın Temel İlkeleri
5-Yasama
6-Yürütme
7-Yargı
8-Temel Hak ve Hürriyetler
9-İdare Hukuku
10-Uluslararası Kuruluşlar
11-Güncel OlaylarOlaylar
COZULEN SORU SAYİSİ
Türkçe : ayugrasamam 205@sererbah 75 handanww 134 A adi_sevda 58 elfeks 54 @busudella 40
Matematik. : A adi_sevda 200 ayugrasamam 295 sererbah 155
elfeks 80 D dlksbr2005 60
Geometri: esraserhat 20
Tarih. :
Coğrafya. : @busudella 100
Vatandaşlık
Tamam canım Sağol onada bakicam sozelciyim ama zorlanıyorum nedense konular karışık geliyor birazSlm canim iyi geceler
Youtube de nihan ataman var cografyayi cok zevkli anlatmis bi bak istersen
Coğrafya kolay gibi gözükse de aslında o kadar kolay bir ders değil bence.Çok ince ayrıntıları var.Terş köşe yapabiliyorlar.Ben de Engin Eraydın hocadan dinliyorum youtube den.Çok iyi anlatıyor.Sende mi ondan dinliyorsun canım?
Hayirli olsun canim.yeni kitapcok zevkli oluyor.kokulu kokulu:)hangindersten baslayacaknEvet daha yeni şimdi kitaplarım elime ulaştı toplamda 10 kitap ihtiyaç in sihirbaz seti bismillah deyip başlıyorum matematik 1 ile bakalım 1 aylık beb eğ im ev isleri derken basarabilecek miyiz allah herkese kolaylık ve afiyet versin inşallah
Tamam canım Sağol onada bakicam sozelciyim ama zorlanıyorum nedense konular karışık geliyor biraz
Ben bu hocayı dinliyorum adı bilmiyorum ama güzel anlatıyor