Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

önlisans halkla ilişkiler mezunuyum 29 yaşındayım.

özel bir firmada sanılma personeliyim.

boşandım 2 çocuğum var o yüzden memur olmalıyım 3001 kadrosundan atanmak istiyorum.

haftasonu çocuklar babasındalardı. milli kütüphaneye gittim 1000 kişilik salon herkes harıl harıl çalışıyor şöyle bir göz attım çevreye ne çalışıyorlar diye kpss ales tıpta uzmanlık hakimlik.. aman allahım dedim.

millet nasıl çalışıyor böyle..

paragraf konu çalıştım - 50 soru çözdüm

cümlede anlam konu çalıştım -105 soru çözdüm

antremanlarla matematik işlem önceliği konusu : 325 soru çözdüm (matematik temelim malesef yok o yüzden sıfırdan aldım kitap çok güzel artı eksi muhabbeti parantez açma falan herşeyi temelden alıyorum dershane başlamadan bu kitabı bitireceğim inşallah)

tarihten evveliyat konu anlatımı 2016 siparişi verdim ramazan yetgin hoca 40 a yakın değişiklik var tarihten 2016 baskısını alın diyor videosunda..

kargoda daha gelmedi tarihi ordan çalışacağım kızlar

evveliyat tarih kitabım kargodaymış bugün teslim edeceklermiş ayyy çok heyecanlandım şimdi :)

kızlar kazanan atanan annelerin paylaşımlarını link verebilirmisiniz bende okusam

ders programı.jpg

tarihten evveliyat konu anlatımı 2016 siparişi verdim ramazan yetgin hoca 40 a yakın değişiklik var tarihten 2016 baskısını alın diyor videosunda..

kargoda daha gelmedi tarihi ordan çalışacağım kızlar
Ben de tarihi evveliyattan çalışıyorum bu yıl.Çok memnunum.Çünkü artık meb kaynaklı sorular soruyorlar.Hayırlısı bakalım.
Programını çok beğendim.Çok özenli olmuş.İyi çalışmalar canım:KK36:

boşandım 2 çocuğum var o yüzden memur olmalıyım 3001 kadrosundan atanmak istiyorum.

haftasonu çocuklar babasındalardı. milli kütüphaneye gittim 1000 kişilik salon herkes harıl harıl çalışıyor şöyle bir göz attım çevreye ne çalışıyorlar diye kpss ales tıpta uzmanlık hakimlik.. aman allahım dedim.

antremanlarla matematik işlem önceliği konusu : 325 soru çözdüm (matematik temelim malesef yok o yüzden sıfırdan aldım kitap çok güzel artı eksi muhabbeti parantez açma falan herşeyi temelden alıyorum dershane başlamadan bu kitabı bitireceğim inşallah)
Merhaba
Bende geçen sene antrenmanlarla matematikten çok çalışmistim 3 yada 4 serisi var sanırım hepsine vaktim kalmamıştı çok güzel bir kitap matematik temeli olmayanlar için ben kpss ye hazirlanmaya başladığımda 2 yada 3 net yapiyordum matematik ten sujur sonra 15 lere yükseldi bu yıl daha da yükselecek ina

Merhaba
Bende geçen sene antrenmanlarla matematikten çok çalışmistim 3 yada 4 serisi var sanırım hepsine vaktim kalmamıştı çok güzel bir kitap matematik temeli olmayanlar için ben kpss ye hazirlanmaya başladığımda 2 yada 3 net yapiyordum matematik ten sujur sonra 15 lere yükseldi bu yıl daha da yükselecek ina
Canim bende sozelciyim matematik yapamiyorum :KK43: antremenlar matematik nasıl aldın internettenmi yoksa kirtasiyedenmi serilerinin fiyati ne kadar
Bu kitap ise yarıyor mu

Helal olsun sana ya cnm afffeerim heh boyle iste harikasin :KK66:

Canim bende sozelciyim matematik yapamiyorum :KK43: antremenlar matematik nasıl aldın internettenmi yoksa kirtasiyedenmi serilerinin fiyati ne kadar
Bu kitap ise yarıyor mu

Evet cnm mutlaka al seninle konusur gibi anlatiyoo.. O kadar cok soru varki basta bunalmistim ama inat ettim bos soru birakmamaya simdi kalem kendiliginden gidiyoo gibi yapiyorum

Bende suan rasyonel sayilardayim calisiyorum oglusum uyanana kadar insallah yapacagim

Evet cnm mutlaka al seninle konusur gibi anlatiyoo.. O kadar cok soru varki basta bunalmistim ama inat ettim bos soru birakmamaya simdi kalem kendiliginden gidiyoo gibi yapiyorum

Bende suan rasyonel sayilardayim calisiyorum oglusum uyanana kadar insallah yapacagim
Tamam canım alicam inşallah sen hangi serisindesin ilk önce birincisini mi alayım acaba sonra hepsini yapamam belki :110:

ilk önce 1. sini alacaksın sonra 2. sini.

3 ve 4. kpss konusu değil lisedeki müfradata uygun.

Ben konu anlatımı olarak isem yayıncılık evveliyat serisinden çalışıyorum.Gayet de memnunum.Soru bankası olarak şimdilik yargı,evveliyat ve yediiklimden çalışıyorum.Artı soru bankası olarak pegem,ihtiyaç,uzman kariyer almayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda.Daha da araştırma yapıyorum bakalım.
Set mi aldınız peki ?? Bide çalışma sisteminiz nasıl ? Ben geç kaldım sanki çalışmaya başlamakta.Cevapladığınız için teşekkür edrrim bu arada.

evveliyat tarih kitabım kargodaymış bugün teslim edeceklermiş ayyy çok heyecanlandım şimdi :)

kızlar kazanan atanan annelerin paylaşımlarını link verebilirmisiniz bende okusam
Evveliyat tarih kitabınız gelince ilk izlenimlerinizi paylaşır mısınız ?? Ben de kitap falan alcam ama tam karar vetmedim daha elfeks elfeks arkadaşı önerilerini de dikkate aldım gidip alcam bu hafta kitap..

X