Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Ben murat yayınlarını oneririm canım konu anlatımlı olanı çok güzel o kitapdan sadece çalışarak ve sinava ilk girmeme rağmen 69 almıştım :cool:
Set şeklinde mi aldın canım ?? Ben tüm dersler için kitap alcam matematikte sıkıntı yok ama herşeyi sıfırdan alıp başlıcam :KK66:

Vallahi kizlar bende ihtiyac ve yarginin moduler seti var soru bankalarini farkli aldim daha da alacagim kitap var..
Size onerebilecegim ihtiyac data yargi pegem uzman kariyer yayinlari...
Hepside iyidir 2016 almaya calisin vatandaslik icin guncel olmasi sart!
Konu anlatımlı kaç değişik kitaptan çalışıyosunuz peki ??

Set mi aldınız peki ?? Bide çalışma sisteminiz nasıl ? Ben geç kaldım sanki çalışmaya başlamakta.Cevapladığınız için teşekkür edrrim bu arada.
Rica ederim,elimden geldiğince cevaplayıp yardımlaşmaya çalışırım :KK66: Ben bir tek yargının 2015 kozmik oda soru bankası setini aldım.Yediklimin çek kopart genel kültür genel yetenek kitabını aldım.Evveliyattan da tek tek aldım kitapları çünkü hepsi bir anda çıkmıyor.Şimdilik evveliyattan eksik olanlar mat konu anlatım+soru bankası,coğrafya soru bankası ve vatandaşlık konu anlatım kitabı.Bunları da almak için mat konu anlatım kitabının çıkmasını bekliyorum.
Çalışmaya geç kaldığını düşünüp canını sıkma canım bence,çünkü zararın neresinden dönersen kardır :KK66: Çalışma sistemim de haftalık bir program hazırladım kendimce.Haftada 5 defa matematik,4 defa tarih,3 defa coğrafya,2 defa mantık,2 defa türkçe,1 defa geometri,1 defa da vatandaşlık olacak şekilde.Hafta sonları da artı olarak haftalık genel tekrar olacak.Bakalım verim alırsam bu şekilde devam edeceğim.Eğer alamazsam tekrar değiştireceğim :KK66:

antremanlarla matematik basit denklemler 70 tane soru çözdüm..

tabi basitten alıyor kitap hızlı hızlı çözüyorum sonrasınada allah kerim

Canim bende sozelciyim matematik yapamiyorum :KK43: antremenlar matematik nasıl aldın internettenmi yoksa kirtasiyedenmi serilerinin fiyati ne kadar
Bu kitap ise yarıyor mu
Ben kirtasiyeden almıştım set halinde daha uyguna geliyor ve gerçekten matematigin sıfırsa al yoksa sıkılırsin
sererbah sererbah hangi siteden almistin cnm ant. paragrafi??
Bi sürü sitede var aslında kitap kirtasiyeler dede var

Kizlarrrr merhaba herkesw uyi gecele calismalar nasil gidiyorrr arkidislerimmmm...ben bugun pek calisamdim dun 400 soru ve tarih ile gelisim psikolojisinden konu bitrmistim...bugun sabajtan beri hastanedeydik kizimin. Kalca cikikligindan ameliyat olan. Kalcalarinin alcisi cikicakci doktor uzatti bi on gun daja fazzladan. Durcakmis bide bi ayakkabi var demirden ortasi. Ayaklari ayrik tuyuyomus ondan giycekmis 3, 5 ay daha.bugin hicde durmadi kuzum cok huysuzdu bide :KK42: bitmedi kizimin cilesi ....butun bunlara ragmen rabbime sukurler olsin dermani var allahtan...bende aksam ancak otrdum derse tarih konu calisiyorum osmanliyi kursum yukseltiyorum suan bitirerne kadar devam bugunu telafi etmem lazim ama beynim sulanmaya basladi yavastan... :confused: allahim emeklerimizi uykusuzluklarimizi bosa cikarma rabbimmm :KK43::KK43:herkse iyi geceler bol calismalar allahim zihin acikligi versin

Bu arada bazi srkadaslarimiz kitap sormuslar bende suan hep 2015 kitap var ama kargom bugun yarin gelir 2016 kitap aldim birz digimda yorumlarimi yazacagim...lakin tarihte evveliyat ve tarihin pusulasini tek g2cerim 2015i var elimde ama cok gizelllrr....siparisleim arasinda muratin gngysi var oda cok guzeldir ben onceden hem kullandim 2014 u u hemde dershanesine gitmistim.bide egitimdede onu aldim ...yeni basimlarininda iyi oldugunu umid ediyorum...bunlari bitirince baska kitap alicam...ama bence hemen hemen vutun yayinlara bakabildikce bakmak lazim arkadaslar cunku nerden ne gelecegi hic belli olmuyor ozellikle bizde alan bilgisi oldugu icin dip kosede ne varsa bakmak zorindayim...herkese basarilar kolay gele tekrardan gorusmwk umidiyleeeee....

İyi geceler arkadaşlar:KK39:Nasıl gidiyor çalışmalar?Ben bugünlük çalışmamı sonlandırdım biraz önce.Çok çabuk yoruluyorummm :KK43: Matematik bölme bölünebilme ebob ekok 80 soru,Türkçe cümlede anlam 54 soru çözdüm bugün.Yinede Allah bereket versin diyelim.:KK51:
Kizlarrrr merhaba herkesw uyi gecele calismalar nasil gidiyorrr arkidislerimmmm...ben bugun pek calisamdim dun 400 soru ve tarih ile gelisim psikolojisinden konu bitrmistim...bugun sabajtan beri hastanedeydik kizimin. Kalca cikikligindan ameliyat olan. Kalcalarinin alcisi cikicakci doktor uzatti bi on gun daja fazzladan. Durcakmis bide bi ayakkabi var demirden ortasi. Ayaklari ayrik tuyuyomus ondan giycekmis 3, 5 ay daha.bugin hicde durmadi kuzum cok huysuzdu bide :KK42: bitmedi kizimin cilesi ....butun bunlara ragmen rabbime sukurler olsin dermani var allahtan...bende aksam ancak otrdum derse tarih konu calisiyorum osmanliyi kursum yukseltiyorum suan bitirerne kadar devam bugunu telafi etmem lazim ama beynim sulanmaya basladi yavastan... :confused: allahim emeklerimizi uykusuzluklarimizi bosa cikarma rabbimmm :KK43::KK43:herkse iyi geceler bol calismalar allahim zihin acikligi versin
Dualarına kocaman bir amin diyorum canım inşallahhhh:KK39: Senin bu azmine hayran olmamak elde değil,yavrun sıkıntıda olmasına rağmen çok pozitifsin,takdir ediyorum seni:KK9: Bu arada yavruna Allah'tan acil şifalar diliyorum.Allah'a emanet olsun iyi geceler canım:KK36:

Bu arada bazi srkadaslarimiz kitap sormuslar bende suan hep 2015 kitap var ama kargom bugun yarin gelir 2016 kitap aldim birz digimda yorumlarimi yazacagim...lakin tarihte evveliyat ve tarihin pusulasini tek g2cerim 2015i var elimde ama cok gizelllrr....siparisleim arasinda muratin gngysi var oda cok guzeldir ben onceden hem kullandim 2014 u u hemde dershanesine gitmistim.bide egitimdede onu aldim ...yeni basimlarininda iyi oldugunu umid ediyorum...bunlari bitirince baska kitap alicam...ama bence hemen hemen vutun yayinlara bakabildikce bakmak lazim arkadaslar cunku nerden ne gelecegi hic belli olmuyor ozellikle bizde alan bilgisi oldugu icin dip kosede ne varsa bakmak zorindayim...herkese basarilar kolay gele tekrardan gorusmwk umidiyleeeee....
Murat yayınlarını çok duydum bende ama hiç çözmedim daha önce.Nasıl oluyor soruları,yeni müfredata uygun mu?Çünkü artık hep ayrıntı soruluyor,canım sen de bilirsin.Meb kaynaklı sorular olması çok önemli.Ona göre alacağım.Valla dip köşede ne varsa bakmakta haklısın,çünkü artık o duruma geldik bu sınavda.Hadi kolay gelsin canım :KK66:

Kızlar bende bos gecirdim bugünü diyebilirim geometriden katı cisimlere baktım biraz zorladı beni formüller. 20 soru ancak cizebildim günü bitiriyorum malesef iyi geceler sizlere

Ben bugünü biraz tarih konu anlatımı ile geçiştirdim :/ ama plan program işlerimi toparladım baya bi :) haftalik programimi yaptım. İnşallah herkesin programlarina uyabilecegi, hastaliksiz mutlu günleri olur Hayırlı geceler kizlar :KK66:

Amin canım.
Rabbim şifalar versin yavruna geçmiş olsun

Kızlar bende şimdi Coğrafya çalıştım ama pek bişey anlamıyorum ya :KK43: Allahtan youtube da hocalar anlatiyorda anlıyorum biraz

X