- 31 Ağustos 2015
- 228
- 176
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler,bende kpss hazırlanmak istiyorum lisans. 2 çocuğum var iktisat mezunuyum. Alandan girmeyi düşünmüyorum çünkü okadar güvenmiyorum kendime zaman olmuyor. Genel kultur yetenek calisacagim.Sizce hangi kitapları almalıyım, nerden baslamaliyim? yardimci olurmusunuz?
Kızlar gk gy çalışıp memnun kaldığınız konu anlatımlı ve soru bankası yayını önerebilir misiniz ?? Ben tarihin pusulası diye bir kitap aldım tarihle ilgili gayet güzel ama diğer dersler için önerilerinizi bekliyorum..
mrb arkadaslar.ben de kpss ye hazırlanmak ıstiyorum .daha baslamadim.konu anlatımlı set almayı düsünüyorum.ne tavsiye edeersiniz.18 aylık bır kızım var.bu sene sansımı denemek istoyorum.
Teşekkür ederim canım,inşallah üstesinden geliriz sınavın.Vallahi kizlar bende ihtiyac ve yarginin moduler seti var soru bankalarini farkli aldim daha da alacagim kitap var..
Size onerebilecegim ihtiyac data yargi pegem uzman kariyer yayinlari...
Hepside iyidir 2016 almaya calisin vatandaslik icin guncel olmasi sart!
Günaydın kızlar Merhaba bir kaç gün önce yazmistim baslayacagim ders calismaya diye dugunlErden fırsat bulamadım az sonra basliyorum ins yemeğimi temizligimi yapıp hemen oturacagim çok heycanliyim çok severim ben ders calismayi geçen senede severek çalışmistim allahım hepimizin yardimcisi olsun ins
Bugün türkçe matematik yarın Coğrafya tarih çalışacağım ins vatandaslik ve mantigida aksatmadan yürütmek istiyorum bi oturtayim duzenimide benim geçen seneden kalma birsürü kitabım ve ozetlerim var hepimize kolay gelsin
Ben murat yayınlarını oneririm canım konu anlatımlı olanı çok güzel o kitapdan sadece çalışarak ve sinava ilk girmeme rağmen 69 almıştımKızlar gk gy çalışıp memnun kaldığınız konu anlatımlı ve soru bankası yayını önerebilir misiniz ?? Ben tarihin pusulası diye bir kitap aldım tarihle ilgili gayet güzel ama diğer dersler için önerilerinizi bekliyorum..
Teşekkür ederimBasarilar cnm gecen seneki puanin neydi?
Allah kolaylik versin canımSlm kızlar okadar yogunum ki anlatamam misafir de geldi. Kalıcı hemde. Yazıları doğru düzgün okuyamadim bile. Evde temizlenerek. Şimdi kiİmi uyutuyorum. Sonra temizlik yemek of. Fenalık geldi valla. Kusura bakmayın cevap yazamiyorum .
Aynen tatlım bende çok beğendim.Konu özeti bitirdikçe öyle yapcam bende. Çok pratik ve akılda kalıcı olacaktır,eminim :)hiç görmediğim sorular için ayrı defter yaptım ama onu artık kendin nasıl istersen öyle yaparsın. minik ayrı bi defterin bi tarafına soru olarak yazdım diğer tarafına cevaplarını yazdım
inşallah uygulanabilirse ben çok sevdim bu yöntemi :) evde yemek yaparken al soru defterini oradan cevapla her an elinin altında
Canım gözümüz seni de arıyor.Allah kolaylık versinnSlm kızlar okadar yogunum ki anlatamam misafir de geldi. Kalıcı hemde. Yazıları doğru düzgün okuyamadim bile. Evde temizlenerek. Şimdi kiİmi uyutuyorum. Sonra temizlik yemek of. Fenalık geldi valla. Kusura bakmayın cevap yazamiyorum .
Ben konu anlatımı olarak isem yayıncılık evveliyat serisinden çalışıyorum.Gayet de memnunum.Soru bankası olarak şimdilik yargı,evveliyat ve yediiklimden çalışıyorum.Artı soru bankası olarak pegem,ihtiyaç,uzman kariyer almayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda.Daha da araştırma yapıyorum bakalım.Kızlar gk gy çalışıp memnun kaldığınız konu anlatımlı ve soru bankası yayını önerebilir misiniz ?? Ben tarihin pusulası diye bir kitap aldım tarihle ilgili gayet güzel ama diğer dersler için önerilerinizi bekliyorum..
Slm kızlar okadar yogunum ki anlatamam misafir de geldi. Kalıcı hemde. Yazıları doğru düzgün okuyamadim bile. Evde temizlenerek. Şimdi kiİmi uyutuyorum. Sonra temizlik yemek of. Fenalık geldi valla. Kusura bakmayın cevap yazamiyorum .
Ben bugun paragrafi bitirdim konu calistim ama yine de tam istedigim gibi degil.. Hani antremanlarla paragraf almistin ya sererbah nasil guzelmi?tavsiye edersen bende alayim.n