Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

İyi geceler,bende kpss hazırlanmak istiyorum lisans. 2 çocuğum var iktisat mezunuyum. Alandan girmeyi düşünmüyorum çünkü okadar güvenmiyorum kendime zaman olmuyor. Genel kultur yetenek calisacagim.Sizce hangi kitapları almalıyım, nerden baslamaliyim? yardimci olurmusunuz?

Kızlar gk gy çalışıp memnun kaldığınız konu anlatımlı ve soru bankası yayını önerebilir misiniz ?? Ben tarihin pusulası diye bir kitap aldım tarihle ilgili gayet güzel ama diğer dersler için önerilerinizi bekliyorum..

mrb arkadaslar.ben de kpss ye hazırlanmak ıstiyorum .daha baslamadim.konu anlatımlı set almayı düsünüyorum.ne tavsiye edeersiniz.18 aylık bır kızım var.bu sene sansımı denemek istoyorum.

İyi geceler,bende kpss hazırlanmak istiyorum lisans. 2 çocuğum var iktisat mezunuyum. Alandan girmeyi düşünmüyorum çünkü okadar güvenmiyorum kendime zaman olmuyor. Genel kultur yetenek calisacagim.Sizce hangi kitapları almalıyım, nerden baslamaliyim? yardimci olurmusunuz?

Kızlar gk gy çalışıp memnun kaldığınız konu anlatımlı ve soru bankası yayını önerebilir misiniz ?? Ben tarihin pusulası diye bir kitap aldım tarihle ilgili gayet güzel ama diğer dersler için önerilerinizi bekliyorum..

mrb arkadaslar.ben de kpss ye hazırlanmak ıstiyorum .daha baslamadim.konu anlatımlı set almayı düsünüyorum.ne tavsiye edeersiniz.18 aylık bır kızım var.bu sene sansımı denemek istoyorum.

Vallahi kizlar bende ihtiyac ve yarginin moduler seti var soru bankalarini farkli aldim daha da alacagim kitap var..
Size onerebilecegim ihtiyac data yargi pegem uzman kariyer yayinlari...
Hepside iyidir 2016 almaya calisin vatandaslik icin guncel olmasi sart!

Arkadaşlar bende pegem yargı sınav ihtiyaç data yayınları var. Ben yargidan çalışıyorum digerlrrinin sorularini cozuyorum yargidan memnunum konu anlatiminda.konulari bitirip tarih icin iki kaynak daha almak istiyorum onlarda evveliyat ve tarihin pusulasi ben calismaya bir ay önce başladım biraz yavaş ve tek tuk çalışıyorum malum çocuk

Vallahi kizlar bende ihtiyac ve yarginin moduler seti var soru bankalarini farkli aldim daha da alacagim kitap var..
Size onerebilecegim ihtiyac data yargi pegem uzman kariyer yayinlari...
Hepside iyidir 2016 almaya calisin vatandaslik icin guncel olmasi sart!
Teşekkür ederim canım,inşallah üstesinden geliriz sınavın.

Günaydın kızlar Merhaba bir kaç gün önce yazmistim baslayacagim ders calismaya diye dugunlErden fırsat bulamadım az sonra basliyorum ins yemeğimi temizligimi yapıp hemen oturacagim çok heycanliyim çok severim ben ders calismayi geçen senede severek çalışmistim allahım hepimizin yardimcisi olsun ins
Bugün türkçe matematik yarın Coğrafya tarih çalışacağım ins vatandaslik ve mantigida aksatmadan yürütmek istiyorum bi oturtayim duzenimide benim geçen seneden kalma birsürü kitabım ve ozetlerim var hepimize kolay gelsin

Günaydın kızlar Merhaba bir kaç gün önce yazmistim baslayacagim ders calismaya diye dugunlErden fırsat bulamadım az sonra basliyorum ins yemeğimi temizligimi yapıp hemen oturacagim çok heycanliyim çok severim ben ders calismayi geçen senede severek çalışmistim allahım hepimizin yardimcisi olsun ins
Bugün türkçe matematik yarın Coğrafya tarih çalışacağım ins vatandaslik ve mantigida aksatmadan yürütmek istiyorum bi oturtayim duzenimide benim geçen seneden kalma birsürü kitabım ve ozetlerim var hepimize kolay gelsin

Basarilar cnm gecen seneki puanin neydi?

Kitaplarım gelmedi bi gelse bende başlıcam inşallah bugün gelir ya :KK51:

Ben murat yayınlarını oneririm canım konu anlatımlı olanı çok güzel o kitapdan sadece çalışarak ve sinava ilk girmeme rağmen 69 almıştım :cool:

Slm kızlar okadar yogunum ki anlatamam misafir de geldi. Kalıcı hemde. Yazıları doğru düzgün okuyamadim bile. Evde temizlenerek. Şimdi kiİmi uyutuyorum. Sonra temizlik yemek of. Fenalık geldi valla. Kusura bakmayın cevap yazamiyorum .

Slm kızlar okadar yogunum ki anlatamam misafir de geldi. Kalıcı hemde. Yazıları doğru düzgün okuyamadim bile. Evde temizlenerek. Şimdi kiİmi uyutuyorum. Sonra temizlik yemek of. Fenalık geldi valla. Kusura bakmayın cevap yazamiyorum .
Allah kolaylik versin canım

hiç görmediğim sorular için ayrı defter yaptım ama onu artık kendin nasıl istersen öyle yaparsın. minik ayrı bi defterin bi tarafına soru olarak yazdım diğer tarafına cevaplarını yazdım :KK66:

inşallah uygulanabilirse ben çok sevdim bu yöntemi :) evde yemek yaparken al soru defterini oradan cevapla her an elinin altında :KK66:
Aynen tatlım bende çok beğendim.Konu özeti bitirdikçe öyle yapcam bende. Çok pratik ve akılda kalıcı olacaktır,eminim :)

Canım gözümüz seni de arıyor.Allah kolaylık versinn

Kızlar bu arada bir uyarı yapmak istiyorum.Az önce İsmail Adıgüzel hocamıza sayfasından sordum.Tarihin pusulası güncel kitabı altı şapka yayınları olan kitap değilmiş.Kitapcım.biz yayınlarından çıkan kitap 2016 güncel kitabıymış.Haberiniz olsun yanlış almayın sonra.Hocamız da dikkat edin dedi.

Ben konu anlatımı olarak isem yayıncılık evveliyat serisinden çalışıyorum.Gayet de memnunum.Soru bankası olarak şimdilik yargı,evveliyat ve yediiklimden çalışıyorum.Artı soru bankası olarak pegem,ihtiyaç,uzman kariyer almayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda.Daha da araştırma yapıyorum bakalım.

Hem bebekli hem sinava calisan anneye kalici misafir:/ Allah yardimcin olsun cnm .. Ne kadar kalici?

Ben bugun paragrafi bitirdim konu calistim ama yine de tam istedigim gibi degil.. Hani antremanlarla paragraf almistin ya sererbah sererbah nasil guzelmi?tavsiye edersen bende alayim.n

canım ben çok beğendim o kitabı içinde sözcükte anlam cümlede anlam falanda var.. tavsiye ederim. hiç birşey bilmeyen bir insana anlatır gibi anlatmış herşeyi.

X