Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Ben de tarih dersini çok severim.Yani nasıl anlıyorsak o şekilde çalışmamız lazım tabi.Kişiye göre değişiyor bu tür çalışmalar

Bu arada bunlar yanlışlıkla oldu

Aslında bunu koyacaktim

elfeks

Ay önemli değil tatlım.Ben şu an o moddayım zaten.Yerinde olmuş oldu.

Vatandaşlıktan konu çalışmam lazım bugün cok uykusuzum aslında kendime guvenemiyorum. Normalde konulari kızım öğle uykusundayken çalışıyorum ama bugün bu saate kaldi bakalim kafam alicakmi herkese koly gele

İyi akşamlar kızlar. Sabah tan beri çok yogumdum dışarı cik alışveriş yap eve gel yemekbyap bebisi uyut . oldum valla kitap yüzü axmadim. Okuyamadim da düzgün. Çok Yoruldum. Yaticam şimdi haftalık plan yaptınız mi bakalım. Yarın goruauruz kızlar

Nasildi cnm o çalışma???

alıntı yaptım yolladığını burdan bakabilirsin biraz uzundu da o yüzden bu daha pratik geldi

Aynen öyle insan kendini nasıl rahat ediyorsa kendini sıkmadan çalışmalı

Katılıyorum tatlım.Zaten çok zorlu bir sürecin içindeyizAma başaracağız inşallah

Canım çok uykun varsa kendini sıkıntıya sokma bence.Bugün olmazsa yarın çalışırsın.Önemli olan süreklilik verimli çalışmak zaten.Yarın çocuk uyurken çalışsan senin için daha verimli olur bence.Sana da kolay gelsin.

Bende katıldım araniza kitaplarım yarin gelecek inş başlıcam mat. 1 aylık bebeğim var benimde

Hoşgeldin canım.Allah senin de yardımcın olsun.İyi çalışmalar.

İyi akşamlar canım.Ben bir program yaptım bakalım bu hafta deneyeceğim.Eğer verim alamazsam değiştirim tekrar.Yarın görüşürüzz

alıntı yaptım yolladığını burdan bakabilirsin biraz uzundu da o yüzden bu daha pratik geldi
Ben de bu yazıyı okumuştum.Bana da mantıklı geldi ama biraz da karışık geldi açıkcası Sen nasıl bir program hazırlamayı düşünüyorsun bu yazıya göre canım? Belki aydınlanmış olurum

Kizlar hadi bakalim yapin kahveleri
ben bu gece biraz daha mat yapicam
Calisma plani yaptim A adi_sevda ama cocuklardan uyma vakitleri degisebilir..

Bu haftayi mat ve turkce yapacagim yine iyice oturmasini istiyorum..
Bakalim bol sorulu algisi acik geceler kizlar

Olucak caanm ins basaracagiz herseye ragmen sanada kolay gelsin
Oyy kolay gelsin canm yaa bi kahve ic istersen allahim yardimcin olsun insallah

Aminnnn canm herkselere kolay gele ben yaticam ama biraz daha calisicam

Ben tarihle başladım çalışmaya mesela. bir deftere islamiyet öncesi türk devletlerini bir kaç kitaptan toplama şekilde özet çıkardım. daha sonra çıkardığım o özetten başka minik bir deftere sorular çıkardım.

örneğin şöyle; not aldığım deftere Türklerin göçebe yaşamasının nedenleri şudur sonuçları budur diye not aldım.
Minik deftere de 1.Türklerin göçebe yaşamasının neden ve sonuçları nedir? sorusunu yazdım.
bu 1.soru için not aldığım defterde sorunun cevabı olan kısma defterde kullanmadığım farklı renkli bir kalemle 1 yazdım ki cevabını aradığımda rahatlıkla bulayım.
böyle özet ve soruları çıkardım. daha sonra 2 kaynaktan soru çözdüm onlarda da not almadığım hiç duymadığım bir soru çıktıysa başka bir deftere cevabıyla not aldım. defterin arka tarafına da soruyu tekrar yazdım yine aynı şekilde numaralandırma yaptım.

bu şekilde elimdeki kaynaklardan özet çıkarmış olacağım. soru bankalarından da ekstra desteklemiş olacağım.
tekrar yapacağım zaman soru kısımlarını açıp kafamdan cevaplamaya çalışacağım. cevaplayamadığımı açıp not defterinden bakacağım. ve tekrardan sonra çözmediğim farklı bir yayın evinin testini çözeceğim.

özellikle zayıf olduğum tarih ve coğrafya kısmında tüm kaynakların sorularını çözmeye çalışacağım.
bu yıl maalesef sermayeyi kitaba yüklicez ama inşallah karşılığını ömür boyu rahatlıkla alabiliriz :) çok soru çözmeden olmaz diyor atananlar :):)

bilmiyorum karışık mı anlattım ama aklına takılan yer olursa yine yardımcı olmaya çalışırım

Merhaba kizlar ben de araniza katildim insallah 2016 da ben de varim cok guzel calisiyosunuz ben de birkac gune baslayacagim memleketten yeni geldim temizlik felan sizin calismalarina baktim da baya hirslandim bu arada 18 aylik bir kizim var simdi uyytmaya calisiyorum calisanlara kolay gelsin

HarikaŞimdi daha iyi anladım.Yani kendince çıkardığın soruları numarandırıp konu özeti defterinde o sorunun cevabı nerde geçiyorsa o soruya ait numarayı oraya farklı kalemle yazıyorsun,ayrı olarak da o soru defterinin arka tarafına çözdüğün soru bankalarında daha önce hiç duymadıklarını yazıp numaralandırıyorsun,daha sonra bakıp tekrar etmek için.Doğru anlamış mıyım?Yine yanlış anladıysam düzelt beniSüper valla daha akılda kalıcı bir yöntem bak bunu sevdimBen de bunu tarih coğrafya ve vatandaşlık için deneyebilirim,çünkü çok çabuk unutulan dersler.Teşekkürler arkadaşım

hiç görmediğim sorular için ayrı defter yaptım ama onu artık kendin nasıl istersen öyle yaparsın. minik ayrı bi defterin bi tarafına soru olarak yazdım diğer tarafına cevaplarını yazdım

inşallah uygulanabilirse ben çok sevdim bu yöntemi :) evde yemek yaparken al soru defterini oradan cevapla her an elinin altında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…