Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Ay kızlar duygusal olarak çöküş yaşıyorum nedense TV izliyorum ağlıyorum bende. Kocamda bugün bursaya gitti gece anca gelir . evde yok diye mi acaba bilemedim. Netten kitaplara baktım bende 4 tane matematik çözümlü kitap alacam. Çözümlü soru olmayınca zor oluyor anlamıyorum . bi konuya çalışıp bütün cozumlu soruları çözüp sonra diğer elimde ki soruları cozucem. Ekim sonu gibi matematiği bitirmeyi planliyorum. Sonra turkce tekrar edip. Matematik turkce ve tarih olarak ilerliycem. Tarihi sürekli tekrar etmem lazım yoksa unutuyorum.
Zor bi dönem olacak. Bende oturmuş TV izliyorum. Ama olsun motivasyon umu bozmuyorum. Haftada bi gün kendine de zaman ayırmak lazım hep ders olmuyor.

Ay kızlar duygusal olarak çöküş yaşıyorum nedense TV izliyorum ağlıyorum bende. Kocamda bugün bursaya gitti gece anca gelir . evde yok diye mi acaba bilemedim. Netten kitaplara baktım bende 4 tane matematik çözümlü kitap alacam. Çözümlü soru olmayınca zor oluyor anlamıyorum . bi konuya çalışıp bütün cozumlu soruları çözüp sonra diğer elimde ki soruları cozucem. Ekim sonu gibi matematiği bitirmeyi planliyorum. Sonra turkce tekrar edip. Matematik turkce ve tarih olarak ilerliycem. Tarihi sürekli tekrar etmem lazım yoksa unutuyorum.
Zor bi dönem olacak. Bende oturmuş TV izliyorum. Ama olsun motivasyon umu bozmuyorum. Haftada bi gün kendine de zaman ayırmak lazım hep ders olmuyor.
Olur arada oyle seyler ama den dorayetli ol canm pes etmek yok ...bazdn bunalicaz sklicaz ama yilmamamiz lazim...ben dozelciyim syisadan anlamam bide lisanstanngirecegim zaten insallah rabbim gonlune gore verr canim.senn icin neyin en iyisi olduguna senin karar vermen en dogrusu cok cok kolay gelsin sanada...bu arad b2nde nett3n qliyorum kitaplarimi ozellikle kitap sec.comu oneririrm gayet uygun oluyo kitaplar..optum cqnm bugunluk b3nden bu kdar selametle insallahhh

Bende varım evli çocuklu bide hamile Allah yardımcımız olsun bugün ve yarın bütün günüm kışlık hazırlıklara gidecek bu iki gün sıfır calisma:KK17:

Iyi geceler kızlar bu gece arkadaşımın düğünü vardı sabah çocukları hazırla çık öğlen kuaför aksam düğün derken yedim bugünü :/ yarın da başka işlerim var. Ama yarın karar verdim artık haftalik program yapıp o listeye uyacagim inşallah :) Pazartesiden sonra listeye bende eklenecegim :KK66:

Bu arada benim de yaş 28 kimya bölümüm. Kimyagerlik için ugrasacagim. Istanbulda oturuyoruz puanlar minomum 90dan başlayacaktır bende duzenimiz bozulmasın çocuklar perişan olmasın diye elimden geleni yapıp istanbulda atama almak çalışacağım :)
Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı geceler...

selam kızlar nasılsınız?ben bu gece tam çalışmaya başladım oyalan oyalan nereye kadar.inşallah böyle devam ederim.temel kavramlar bitti 100 soru çözdüm mattan ama turkçeye halim kalmadı.benim küçük sabahları 6 ta kalkıyor.o kalkmadan biraz uyumak istiyorum.iyi geceler

canım temel kavramlar bitti 100 soru çözdüm benide eklermisin

Günaydın kızlar :KK36::KK36::KK36: Ben de matematik çözünce çok yoruluyorum.Konu çalışmak da baya zaman alıyor:110: Ama pesetmek yok ne yapalım arkadaşlar.Elimizden geldiğince artık.

ayugrasamam ayugrasamam sayaçlar sıfırlandı derken çözülen sorular pazardan pazara mı yenileniyor canım?

Günaydın kızlar :KK36::KK36::KK36: Ben de matematik çözünce çok yoruluyorum.Konu çalışmak da baya zaman alıyor:110: Ama pesetmek yok ne yapalım arkadaşlar.Elimizden geldiğince artık.

ayugrasamam ayugrasamam sayaçlar sıfırlandı derken çözülen sorular pazardan pazara mı yenileniyor canım?

Yok cnm sayac sifirlandi derken hani yeni gun yeni sayi anlaminda demek istedim :KK54:

Ama A adi_sevda haftalik ders calisma prog hazirlayalim dedi

Yok cnm sayac sifirlandi derken hani yeni gun yeni sayi anlaminda demek istedim :KK54:

Ama A adi_sevda haftalik ders calisma prog hazirlayalim dedi
Tamam canım ben de yanlış anlamışım kusura bakma :KK48: Evet sayaçları yenileyelim bugün hanımlar :KK9:Ben kendimce en verimli olacak bir şekilde program hazırladım.Bakalım şimdilik deniyorum.İşe yaramazsa değiştireceğim.

Kizlarrr
Ozellikle sozel dersleri nasil calisiyorsunuz?
Yazarak mi sadece okuyarak mi?En Büyük TÜRKİYE

Ben yazarak çalışıyorum.Başka türlü aklımda kalmıyor.O yüzden de çok vakit alıyor ama yapcak bir şey yok.Konuyu iyice öğrenmeden de soru çözemeyiz.Ama bu kişiye göre değişir canım bazılarının da aklında okuyarak kalıyor.

Selam Türkçeden 52 tane soru çözdüm (cümlenin anlamı ve yorumu )
Doğru 34 yanlış 18 çıktı soruları çözerken konsantrasyon olmadım evin yakınında inşaat var gürültüden kafam karıştı :KK43:

Bu arada ayugrasamam ayugrasamam ben sözel derslerde önemli olanları altını çizerek çalışıyorum yazarak vaktimi çok alıyor bazen kitabın yanına küçük notlar düşüyorum sonra konu ile ilgili kendime soru soruyorum hem tekrar ediyorum hemde daha kalıcı oluyor :KK49:

Selam Türkçeden 52 tane soru çözdüm (cümlenin anlamı ve yorumu )
Doğru 34 yanlış 18 çıktı soruları çözerken konsantrasyon olmadım evin yakınında inşaat var gürültüden kafam karıştı :KK43:

Bu arada ayugrasamam ayugrasamam ben sözel derslerde önemli olanları altını çizerek çalışıyorum yazarak vaktimi çok alıyor bazen kitabın yanına küçük notlar düşüyorum sonra konu ile ilgili kendime soru soruyorum hem tekrar ediyorum hemde daha kalıcı oluyor :KK49:
Tarihe de mi bu şekilde çalışıyorsun canım? Ben daha çok tarih için doğru bir yöntem arıyorum aslında.Yazarak çalışmasam inanılmaz ayrıntılar var çok geniş kapsamlı bir ders.Tam tersi yazarak çalışsam bir hayli vakit alıyor.Aklımda başka türlü nasıl kalacak daha bulamadım.:KK51:

Olur arada oyle seyler ama den dorayetli ol canm pes etmek yok ...bazdn bunalicaz sklicaz ama yilmamamiz lazim...ben dozelciyim syisadan anlamam bide lisanstanngirecegim zaten insallah rabbim gonlune gore verr canim.senn icin neyin en iyisi olduguna senin karar vermen en dogrusu cok cok kolay gelsin sanada...bu arad b2nde nett3n qliyorum kitaplarimi ozellikle kitap sec.comu oneririrm gayet uygun oluyo kitaplar..optum cqnm bugunluk b3nden bu kdar selametle insallahhh
Ha bu araa kocisin gelincd bu daralmalarin gecic3k emin ol bende h3p kocam gidinc3 depresyonda olurum duygusal olarak ona cok bagliyim o yokken elim kolum kalkmaz :KK200::KK200::KK200::KK50:
Tarihe de mi bu şekilde çalışıyorsun canım? Ben daha çok tarih için doğru bir yöntem arıyorum aslında.Yazarak çalışmasam inanılmaz ayrıntılar var çok geniş kapsamlı bir ders.Tam tersi yazarak çalışsam bir hayli vakit alıyor.Aklımda başka türlü nasıl kalacak daha bulamadım.:KK51:
Canm ben sosyal bilgilerciyim alandan oturu benmde cok ayrinti calismam geekiyor...snaanoneeim mulaka yazarak calis onemli gordukleini not al ama hreyide yazma...bide evveliyat vebtarihin pusulasinin konu anlatimini al mutlaka onlardan basla calismaya vede soru bankalarini al mutlaka farki gorecksin digee yayinlardan.ha birde her gun dunku calistiklarini tekrar et mutlaka cunku tarih cok vefasiz bir derstir...ayni zmaanda soru cozerken de bilmediklrini not al mutlaka ok canm opuyorum kolay gelsin muahhhh

Ha bu araa kocisin gelincd bu daralmalarin gecic3k emin ol bende h3p kocam gidinc3 depresyonda olurum duygusal olarak ona cok bagliyim o yokken elim kolum kalkmaz :KK200::KK200::KK200::KK50:

Canm ben sosyal bilgilerciyim alandan oturu benmde cok ayrinti calismam geekiyor...snaanoneeim mulaka yazarak calis onemli gordukleini not al ama hreyide yazma...bide evveliyat vebtarihin pusulasinin konu anlatimini al mutlaka onlardan basla calismaya vede soru bankalarini al mutlaka farki gorecksin digee yayinlardan.ha birde her gun dunku calistiklarini tekrar et mutlaka cunku tarih cok vefasiz bir derstir...ayni zmaanda soru cozerken de bilmediklrini not al mutlaka ok canm opuyorum kolay gelsin muahhhh

Canımm çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için:KK68: Evet çok haklısın acayip vefasız bir ders.Ben zaten evveliyattın konu anlatımlısından çalışıyorum.İnanılmaz ayrıntılı anlatılmış ama haklı olarak bu şekilde hazırlanılmıştır çünkü ösym artık hep ayrıntı soruyor.İnşallah 2016 sınavında çok ters köşe olmayız.Çok vaktimi alıyor tarih,o biraz sıkıntıya sokuyor beni ama ha deyince de öğrenilecek bir ders değil mecbur yazarak çalışcam.Ben de seni çok öpüyorum canım sonra görüşmek üzere iyi çalışmalarr:KK25::KK25:

Kizlarrr
Ozellikle sozel dersleri nasil calisiyorsunuz?
Yazarak mi sadece okuyarak mi?En Büyük TÜRKİYE
Canım sererbah sererbah cuma günü bir paylaşım yapmıştı bana çok mantıklı geldi o çalışma tarzi ben onu uygulamaya çalışacağım. Başladım hatta :) bugün de haftalik planımi yapacağım artık daha düzenli devam edeceğim inşallah; )

Kısa notlar alıyorum bende kitabın boş kısımlarına . not almaktan sıkılıyorum ben tarihi çok severim belkide bu sebepten öyle kolayima gelmiş olabilir :KK66:
Bide test bol bol çözmek de fayda var daha kalıcı olur:mad::mad:

X