Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Merhabalar kızlar :KK54: Ben de geldim.Şimdiye kadar 100 tane matematik çözdüm.Yemek arası verdim şimdi.Sonra tarihe falan devam ederim.Sizler ne yaptınız,nasıl gidiyor çalışmalar? ayugrasamam ayugrasamam canımm gönderdiğin dosyadaki konuya baktım memurlar nette.Bir baktım ordaki bütün anneler atanmış.Nasıl gurur duydum onlarla bir kadın olarak;nasıl heyecan yapmışlar,bütün atama aşamalarını konuşmuşlar.Bayıldım onlardaki azime:KK200:Biz de ilerde buralarda öyle konuşmaları yaparız inşallah.Ben hepimize inanıyorum.Haydi hanımlar atanma sırası bizdee:KK71::KK9:

Merhabalar kızlar :KK54: Ben de geldim.Şimdiye kadar 100 tane matematik çözdüm.Yemek arası verdim şimdi.Sonra tarihe falan devam ederim.Sizler ne yaptınız,nasıl gidiyor çalışmalar? ayugrasamam ayugrasamam canımm gönderdiğin dosyadaki konuya baktım memurlar nette.Bir baktım ordaki bütün anneler atanmış.Nasıl gurur duydum onlarla bir kadın olarak;nasıl heyecan yapmışlar,bütün atama aşamalarını konuşmuşlar.Bayıldım onlardaki azime:KK200:Biz de ilerde buralarda öyle konuşmaları yaparız inşallah.Ben hepimize inanıyorum.Haydi hanımlar atanma sırası bizdee:KK71::KK9:

Dimi ya bende okumustum onlari ve cok etkilenmistim insallah bizde oyle olacagizzzzzzzz..

TÜRKÇE Konuları | Bitirenler

1- Sözcükte Anlam : A adi_sevda @ayugrasamam sererbah sererbah @handanww@elfeks

2-Cümlede Anlam : A adi_sevda @sererbah ayugrasamam ayugrasamam

3-Paragrafta Anlam : A adi_sevda

4-Anlatım Bozuklukları : A adi_sevda

5-Ses Bilgisi

6-Yapı Bilgisi

7-Sözcük Bilgisi

8-Cümle Bilgisi

9-Yazım Kuralları. : A adi_sevda

10-Noktalama İşaretleri : A adi_sevda

11-Sözel Mantık : A adi_sevda

MATEMATİK Konuları

1-Temel Kavramlar: ayugrasamam ayugrasamam @adi_sevda elfeks elfeks

2-Sayılar : ayugrasamam ayugrasamam @adi_sevda elfeks elfeks

3-Bölme ve Bölünebilme kuralları. : A adi_sevda @elfeks

4-Asal Çarpanlarına ayırma, EBOB-EKOK A adi_sevda

5-Birinci Dereceden Denklemler

6-Rasyonel Sayılar : A adi_sevda

7-Eşitsizlik, Mutlak değer

8-Üslü sayılar

9-Köklü sayılar

10-Çarpanlara ayırma

11-Oran-orantı A adi_sevda

12-Problemler

13-Kümeler

14-İşlem ve Modüler Aritmetik

15-Permütasyon, Kombinasyon ve Olasılık

16-Tablo ve Grafikler

17-Sayısal Mantık Problemleri

GEOMETRİ Konuları

1-Geometrik Kavramlar ve Doğruda açılar

2-Çokgenler ve Dörtgenler

3-Çember ve Daire

4-Analitik Geometri

5-Katı Cisimler

TARİH Konuları

1-İslamiyet Öncesi Türk Tarihi elfeks elfeks

2-Türk – İslam Tarihi

3-Osmanlı Tarihi

4-Osmanlı Yenileşme ve Demokratikleşme Hareketleri

5-Avrupa’da Yaşanan Gelişmeler ve Bu Gelişmelerin Türk-İslam Dünyasına Etkileri

6-XX. Yüzyılda Osmanlı Devleti

7-Kurtuluş Savası’nın Hazırlık Dönemi

8-Kurtuluş Savaşı Muharebeler ve Antlaşmalar Dönemi

9-Atatürk ilke ve İnkılapları

10-Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası

11-Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi

COĞRAFYA Konuları

1-Coğrafi Konum ve Türkiye’nin Coğrafi Konumu elfeks elfeks

2-Türkiye’nin Yer şekilleri ve Özellikleri

3-Türkiye’nin İklimi ve Bitki Örtüsü

4-Türkiye’de Nüfus ve Yerleşme

5-Türkiye’nin Ekonomik Coğrafyası

6-Türkiye’de Madenler, Enerji Kaynakları ve Sanayi

7-Türkiye’de Ulaşım, Ticaret ve Turizm

8-Türkiye’nin Coğrafi Bölgeleri

9-Bölgesel Kalkınma Projeleri

VATANDAŞLIK Konuları

1-Hukukun Temel Kavramları

2-Devlet Biçimleri ve Hükümet Sistemleri

3-Anayasa Hukukuna Giriş, Temel Kavramlar ve Türk Anayasa Tarihi

4-1982 Anayasası’nın Temel İlkeleri

5-Yasama

6-Yürütme

7-Yargı

8-Temel Hak ve Hürriyetler

9-İdare Hukuku

10-Uluslararası Kuruluşlar

11-Güncel OlaylarOlaylar

COZULEN SORU SAYİSİ

Türkçe : ayugrasamam ayugrasamam 247 sererbah sererbah 75 handanww handanww 88 A adi_sevda 190 Lindaa1 Lindaa1 50 elfeks elfeks 54
Matematik. : A adi_sevda 200 ayugrasamam ayugrasamam 215 sererbah sererbah 75 elfeks elfeks 160
Tarih. :
Coğrafya. : Lindaa1 Lindaa1 100
Vatandaşlık

Kizlar bebisim yen
Dogdu 20gunluk ...bende kps ye hazirlanmaliyim ama olurmu blkemiyorum bebisle :KK43:ben de ogretmenim ,3ayi gecse rahatlarmiyim az bilemiyorum cok umutsuzum cokk

Kizlar bebisim yen
Dogdu 20gunluk ...bende kps ye hazirlanmaliyim ama olurmu blkemiyorum bebisle :KK43:ben de ogretmenim ,3ayi gecse rahatlarmiyim az bilemiyorum cok umutsuzum cokk
Oncelikle gozunuz aydin canmmm herseyden onmlisi bebisinbsuan bunlari dusynup uzulme daha cok erken senn icin bebeginin aana ihtiyaci cok ...ilk uc ay zir virz snra rahtlarsin i zamn iyice asilirsin neden olmasin simdide eger bebegin huysuz bi bebs degilse arada vak ana kendini bunaltmadan benim nacizane fikrim bu. Tekratdan bebisine saglikli omurlrr aanda gecmis olsun :emir_bebek::KK15::KK15::KK15:

Kizlarrr masallahhh netler geliyir yavsstan allahim zihin acikligi versin hepimizee :KK50:bende. Tarihle devam edecehim simdi toplam neti yazarim yatmadan ...Benisimi doyurdum Kocise emanet ettim derse baslicam herkese kolay gelsin canlarrrr. Yilmak yooook :KK55:

Kizlarrr bolumlerinizide yazar misiniz netlerle beraber bwlki onceden yazmisainizdid ama goremedim ben...benimki sosyal bilgiler ogretmenligi hem boylece birbirimize eher hosumuza giden kaynak felan olursa onreri ve tavsiyede bulunuruz cokta iyi olur :KK9:

Kizlarrr bolumlerinizide yazar misiniz netlerle beraber bwlki onceden yazmisainizdid ama goremedim ben...benimki sosyal bilgiler ogretmenligi hem boylece birbirimize eher hosumuza giden kaynak felan olursa onreri ve tavsiyede bulunuruz cokta iyi olur :KK9:

Bende yaslari merak ediyorum aslinda .. Memurlar nette belirtilmis sanki daha motive olmus..

29 umu doldurdum 30 a yeni girdim :/ Ben belediyeciyim :) Yerel yonetimler ama buyuk ihtimal 3001 den tercih yapacagim duruma gore bakalim..

Kizlar bebisim yen

Canım hoşgeldin.Ben de hamileyim martın sonunda bekliyoruz inşallah bebişi.Mart tan sonra gündüzleri anneme bırakıp kütüphaneye gideyim diyorum 3 hafta ilgilendikten sonra süt sağıp bırakırım 2 3 saat kadar.Geceleri de eşim yardımcı olur diye düşünüyorum.Tabi benim için de çok çok çok zor olacak biliyorum.Ama ne yapayım hem kendim için hem de bebeğim için mecburum.Özel sektörde çok çektim :KK43: Dediğim gibi bu yılın adını fedakarlık yılı koydum.Elimden geleni yapacağım artık.İnşallah her şey planladığım gibi gider.:KK51:

Ben 25 yasindayim bu yil 4. Girisim olucak kpssye.ilk yil bir puandan kacirdim sonrada pwk calisamadim ...2de hamileydim 3. De buyil yani bebis ameliyat oldu ertesi gun sinava girdim 0 uyku ile...hayrlosi olsun dedik ins bu yil olucak ...minnak ogrencilerime kavusacagim gunu bekliyorum heycanlaaa :KK45:

Bende yaslari merak ediyorum aslinda .. Memurlar nette belirtilmis sanki daha motive olmus..

29 umu doldurdum 30 a yeni girdim :/ Ben belediyeciyim :) Yerel yonetimler ama buyuk ihtimal 3001 den tercih yapacagim duruma gore bakalim..

Ben de 29 yaşındayım.Bölümüm Jeoloji Mühendisliği. 4001 ve kendi bölümümden tercih yapacağım kısmetse.Ama bizim bölümün puanları çok yüksek.O yüzden iyi asılmam lazım.İlk atamalar 90+ 89 ve 88 lerle gidiyor genelde o da kadroya göre değişiyor tabi.Bize çok az kadro veriliyor da :KK43: En düşükler de 4. Atamada 86 85 lerle gidiyor.Yani durum çok vahim.Ama hiçbir şeyi imkansız görmüyorum.Eğer kısmetimde atanmak varsa tüm olumsuz şartlara rağmen ben elimden geleni yaparsam, Allah nasip eder diye düşünüyorum (inşallah).

Ben de 29 yaşındayım.Bölümüm Jeoloji Mühendisliği. 4001 ve kendi bölümümden tercih yapacağım kısmetse.Ama bizim bölümün puanları çok yüksek.O yüzden iyi asılmam lazım.İlk atamalar 90+ 89 ve 88 lerle gidiyor genelde o da kadroya göre değişiyor tabi.Bize çok az kadro veriliyor da :KK43: En düşükler de 4. Atamada 86 85 lerle gidiyor.Yani durum çok vahim.Ama hiçbir şeyi imkansız görmüyorum.Eğer kısmetimde atanmak varsa tüm olumsuz şartlara rağmen ben elimden geleni yaparsam, Allah nasip eder diye düşünüyorum (inşallah).

elfeks elfeks kesinlikle ama kesinlikle bu gunlerini iyi degerlendir.. Calisamadigin zaman video izle yattigin yerden cunku bebek dogunca ciddi sorumluluklarin 3 e katlanicak :/ Benimki 8 aylik oldu ve keske diyorum hamileyken konulari bari bitirseydim yattigim yerden ama kismet iste..
Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin :)

elfeks elfeks kesinlikle ama kesinlikle bu gunlerini iyi degerlendir.. Calisamadigin zaman video izle yattigin yerden cunku bebek dogunca ciddi sorumluluklarin 3 e katlanicak :/ Benimki 8 aylik oldu ve keske diyorum hamileyken konulari bari bitirseydim yattigim yerden ama kismet iste..
Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin :)

ayugrasamam ayugrasamam Aminn canımmm :KK200: Evet farkındayım tatlım o yüzden bu aralar konu çalışmaya daha çok vakit ayırıyorum ki marta kadar en azından tüm konular bitsin diyorum.Zaten nisan ayı öyle böyle gidecek,ancak sonunda başlarım yine çalışmaya.İnşallah tabi.Ondan sonra da bol soru ve deneme çözerim diyorum.İnşallah yeterli olur bu çalışmalar.:KK51:Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah.

X