- 18 Ocak 2013
- 1.876
- 797
İnş yoktur canım ya ben daha içmeye başlamadımPeki decavitte de var mi acaba?
inşallah yoktur,ben kutu kutu içtim çünküPeki decavitte de var mi acaba?
Artık hiç bişeye güven kalmadı paketli olan gıdalari geçtim organik diye satilanlara bile guvenemiyor insan Çocuklarımiz nasıl bi dünyada buyuyeceklerinşallah yoktur,ben kutu kutu içtim çünkü
elevit hakkında duydum,dr da decavit verdi zaten.varsada Allah onları ıslah etsın ne dıyım bilip bilmeden herşeyi yediiyorlar bizlere.bizi de geçtim daha doğmamış bebişlereimize bile..
Ben onlisansim canimKızlar pegem vatandaşlık soru bankasını çözen var mı bana baya zor gibi geldi gerçi bana hersey zor geliyo ama yada kpss de anayasadan zorlayıcı çok soru çıkıyor mu ben daha bakmadım çıkmış sorulara da ayrıntilariyla mi çalışalım sizler hangi ders ve konudasiniz
Ayy ne bilim belki bi kere çalışıp sonra tekrarda daha kolay gelir ama ona da vakit kalacak mi ilk çalışmada oturmuyor konular hep unutuluyor tekrar sartBen onlisansim canim
Pegemin 5000 soru bankasini cozuyorum cok zor degil
Ben cografyayi bitirdim tarihte bu hafta sonu bitiyor insallah
Nisana kadar anayasa turkce calisacam, nisanda acikogrrtim sinavlari icun ara verecem 15 gun. Sonra da bol bol trkrarlarim olacak
Ayy ne bilim belki bi kere çalışıp sonra tekrarda daha kolay gelir ama ona da vakit kalacak mi ilk çalışmada oturmuyor konular hep unutuluyor tekrar sart
Orta halden halliceKızlar nasilsiniz
benım kıtaplarda pegem,bana bi tuhaf geldı pegem ya..zor soru soracam dıye boşuna kasmış bence.genel olarak derslerde çok çelişkili sorular buldum bende.çözümleri var mesela çözümü bile anlaşılmıyor bazılarınınKızlar pegem vatandaşlık soru bankasını çözen var mı bana baya zor gibi geldi gerçi bana hersey zor geliyo ama yada kpss de anayasadan zorlayıcı çok soru çıkıyor mu ben daha bakmadım çıkmış sorulara da ayrıntilariyla mi çalışalım sizler hangi ders ve konudasiniz
Konu anlatımlı kitabindakiler daha kolay ama soru Bankası baya ayrıntı geldi bana kaç gündür yine çalışamadım adam akıllı 90 günden aşağı düştük asılmamız lazım derslerebenım kıtaplarda pegem,bana bi tuhaf geldı pegem ya..zor soru soracam dıye boşuna kasmış bence.genel olarak derslerde çok çelişkili sorular buldum bende.çözümleri var mesela çözümü bile anlaşılmıyor bazılarının
bence pegem çözeceksen yanına araştırdığın başka kaynak da çöz arkadaşım
amin sağolasın,hantallaşmaya başladım baya.h.sonu dershanem var h.içi pek yurumedıgım ıcın yurumek bıle zor gelıyor ınan.bırde basamak çıkıyorumEsra3434 hamilelik nasıl geçiyo canım ya bu kpss insana hamileligini bile doyasıya yaşatmiyor senin gibi olanlar şimdi yatıp yuvarlanip gobis büyütüyordur seninde az kalmış takvim dikkatimi çektide allah yardım etsin doğumda ve sonrasında tabi
Evet canim guzel bir soz"İnsanlar kendi durumlarıyla ilgili olarak her zaman koşulları suçlar. Ben koşullara inanmam. Bu dünyada yol alan kişiler, ayağa kalkıp istedikleri koşulları arayan ve bulamadıklarında yaratan insanlardır." George B. Shaw
haydi kızlar,güzel bir kahvaltı ve sonrasında derse
moralınız bozuk olabilir,gece bebişler uyumamış olabilir,kaç gündür benim gibi çalışamıyorda olabilirsinizbismillah deyip başlıyoruz çalışmalara