Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar bana tekrar yaparken dinleyebilecegim hoca onerirmisiniz.cografya vatandaslik ve tarih icin istiyorum.ben ilk kez hazirlaniyorum arkadaslar egitim bilimleri deneme sinavi alicam hangi yayin alayim.cozumlu.hepimize Allah zihin acikligi versin
Canim ben 1 hafta ara verdim memlekete geldim.Kızlar nerdesiniz ben hiç calisamiyorum hic icimden gelmiyo surekli bi is buluyorum kendime resmen calismamak icin hadi toparlanalım destek olalım birbirimize
Canim giremiyorum cunku bende hic calisamiyorum kizim 2 gundur hasta kitaplarin karsimda gorunce cok uzuluyorum cok zor oluyo kendimi tatmin etmek ucin calisiyorum galiba artik boyle dusunuyorum cok verimsiz geciyo gunde yarim saatle ne yapiyosunuz olabilirKızlar nerdesiniz ben hiç calisamiyorum hic icimden gelmiyo surekli bi is buluyorum kendime resmen calismamak icin hadi toparlanalım destek olalım birbirimize
of of ayni durumdayim cnm bazi nedenlerden dolayi bir aydir bakamadim tam basladim dedim grip oldum ck fena bir haftadir calismiyorum. simdi de ogluma gecti galiba hapsirip duruyo ben napcam bilmiyorum sogukluk girince baslanmiyo bi turlu. bu yili cope atmak istemiyorum ya Allahim sen bana yardim et bnm durumumda olan herkeseKızlar nerdesiniz ben hiç calisamiyorum hic icimden gelmiyo surekli bi is buluyorum kendime resmen calismamak icin hadi toparlanalım destek olalım birbirimize
Canim bugün bi atak yaptım 1 saat çalıştım sabah cok cok çalışmasak da verimli calismaya gayret edelim hadi sen de başla katil bizeof of ayni durumdayim cnm bazi nedenlerden dolayi bir aydir bakamadim tam basladim dedim grip oldum ck fena bir haftadir calismiyorum. simdi de ogluma gecti galiba hapsirip duruyo ben napcam bilmiyorum sogukluk girince baslanmiyo bi turlu. bu yili cope atmak istemiyorum ya Allahim sen bana yardim et bnm durumumda olan herkese
Gecmis olsun canım zaman geçiyo bi şekilde çalışmalıyızCanim giremiyorum cunku bende hic calisamiyorum kizim 2 gundur hasta kitaplarin karsimda gorunce cok uzuluyorum cok zor oluyo kendimi tatmin etmek ucin calisiyorum galiba artik boyle dusunuyorum cok verimsiz geciyo gunde yarim saatle ne yapiyosunuz olabilir
Bekliyoruz canım seni de bir an önce birbirlerimize destek olunca insanın çalışasi geliyor yoksa olumsuz düşünceler pesimizi bırakmıyor malesefCanim ben 1 hafta ara verdim memlekete geldim.
Donunce hergun yazarim xakismalarimi insallah
Canim giremiyorum cunku bende hic calisamiyorum kizim 2 gundur hasta kitaplarin karsimda gorunce cok uzuluyorum cok zor oluyo kendimi tatmin etmek ucin calisiyorum galiba artik boyle dusunuyorum cok verimsiz geciyo gunde yarim saatle ne yapiyosunuz olabilir
Bi kaç gündür esra34 kayıp nerdesiniz bayanlar Hira ayugrasamam sarfansari memlekette zaten