Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Kizlar bana tekrar yaparken dinleyebilecegim hoca onerirmisiniz.cografya vatandaslik ve tarih icin istiyorum.ben ilk kez hazirlaniyorum arkadaslar egitim bilimleri deneme sinavi alicam hangi yayin alayim.cozumlu.hepimize Allah zihin acikligi versin

Kizlar bana tekrar yaparken dinleyebilecegim hoca onerirmisiniz.cografya vatandaslik ve tarih icin istiyorum.ben ilk kez hazirlaniyorum arkadaslar egitim bilimleri deneme sinavi alicam hangi yayin alayim.cozumlu.hepimize Allah zihin acikligi versin

tarih raamazan yetgin ..cog engin eraydin ..vatanda ozgur hoca piyasanin en iyileri ben dinliyorum

Kızlar nerdesiniz ben hiç calisamiyorum hic icimden gelmiyo surekli bi is buluyorum kendime resmen calismamak icin hadi toparlanalım destek olalım birbirimize
Canim giremiyorum cunku bende hic calisamiyorum kizim 2 gundur hasta kitaplarin karsimda gorunce cok uzuluyorum cok zor oluyo kendimi tatmin etmek ucin calisiyorum galiba artik boyle dusunuyorum cok verimsiz geciyo gunde yarim saatle ne yapiyosunuz olabilir

Kızlar nerdesiniz ben hiç calisamiyorum hic icimden gelmiyo surekli bi is buluyorum kendime resmen calismamak icin hadi toparlanalım destek olalım birbirimize
of of ayni durumdayim cnm bazi nedenlerden dolayi bir aydir bakamadim tam basladim dedim grip oldum ck fena bir haftadir calismiyorum. simdi de ogluma gecti galiba hapsirip duruyo ben napcam bilmiyorum :KK43: sogukluk girince baslanmiyo bi turlu. bu yili cope atmak istemiyorum ya Allahim sen bana yardim et bnm durumumda olan herkese

of of ayni durumdayim cnm bazi nedenlerden dolayi bir aydir bakamadim tam basladim dedim grip oldum ck fena bir haftadir calismiyorum. simdi de ogluma gecti galiba hapsirip duruyo ben napcam bilmiyorum :KK43: sogukluk girince baslanmiyo bi turlu. bu yili cope atmak istemiyorum ya Allahim sen bana yardim et bnm durumumda olan herkese
Canim bugün bi atak yaptım 1 saat çalıştım sabah cok cok çalışmasak da verimli calismaya gayret edelim hadi sen de başla katil bize

Canim giremiyorum cunku bende hic calisamiyorum kizim 2 gundur hasta kitaplarin karsimda gorunce cok uzuluyorum cok zor oluyo kendimi tatmin etmek ucin calisiyorum galiba artik boyle dusunuyorum cok verimsiz geciyo gunde yarim saatle ne yapiyosunuz olabilir
Gecmis olsun canım zaman geçiyo bi şekilde çalışmalıyız

aynen canım çocuklar hasta.. vicdanım sızlıyor.. verimsiz geçiyor.. telafi edeceğiz inşallah

Bi kaç gündür esra34 kayıp nerdesiniz bayanlar Hira ayugrasamam sarfansari memlekette zaten

Burdayim ben cnm..Takip ediyorum,okuyorum yazilanlari genelde..
Geceleri oturmaya calisiyorum bi sikinti olmazsa 2-2 bucuk saat...turkce bitti,cografya bitti,tarih osmanlidayim,vatandaslik ilk konu bitti.. Elimden geldiginde her konu bitiminde soru cozmeye calisiyorum ... Ama asiri yoruluyorum kizlar gozlerimin alti mor mor oldu yorgunluktan.. Iki cocuk ile ciddi zorlanıyorum Allah emeklerimizin karsiligini verir insallah..hesapladim 6 ay olmus ders calismaya baslayali.. Hizlandirip bitirmek lazim artik konulari ve soru cozmeye baslamak gerek...

QuickMemo+_2016-02-24-11-17-30-1.png

Kizlar supersiniz massallh bendede iki cocuk ama bu kadar yapamiorum bi turlu..bir duzen oturtabilseydm..subat ayi nimzaten hep hastalikla gecirdk bir turlu iyilesemedk yeni yeni toparlioruz bakalm:KK43:

her gun mutlaka çalışmaya çalışıyorum .tarihe yuklenmiş durumdayım .cografyayı bitirdim .tekrar yapmadım henuz .vatandaslıgı yarıya kadar calıstım .bu yıl ıcın degğil olmaz biliyorum . ama pes etmicem vazgecmicem her fırsatta kitaplarımın yanına gelicem 3 yıl olsun 5 yıl olsun önünde sonunda bitiricem bu işi . her yıl su kişide atanmıs diye duymaktan bıktım. ders çalıştıgımı duyup dalga gecenler :KK43: ..Allah bizlerin yardımcısı olsun

X