Sa. Cnm.nasil gidiyor calismalarin ,seni takip ediyorum.,ins kazanirsin.ikizleirin.nasillar ,esin.biraz duzeldimi ,enzin maddi durum.baya vahimdi ,,
merhaba canım,
çalışmalar sekteye uğradı biraz.ikizler iyi hamdolsun.
eşime gelince; en son bavulunu hazırlayıp kapı önüne koydum, annesine gitti.ben de kapımı kilitledim oturdum evimde. 4 gün sonra abim ile yengem geldi.ciddi bir konuşma oldu.hatta abim mutsuzsan gel kardeşim 2 tabak fazla koyarız sofraya dedi.
abimler gidince madde kullandığını itiraf etti.ne yazık ki tahminlerim doğruymuş.son 2 aydır kullanmadığını söyledi.söz verdi falan.benden şikayet ediyordu hanımlık yapmıyorum diye.şimdi her sabah kahvaltısını hazırlayıp işe gönderiyorum, takipteyim ama sorgulamıyorum fazla.
şimdi 10 gündür biryerde çalışıyor.
psikolaga da randevu aldım ama gitmedi.2 hafta içinde bir asabiyet, huzursuzluk hissedersem gideceğiz.
sen yanımda ol benim psikolojim düzelir diyor.
ya güzelim hafiye gibi oldum peşinde.netten konuşma, msj dökümlerini bile aldım.çok mesajlaştığı numaraların hesabını sordum.ilk maaşını alsın hattını değiştireceğiz.
akşamları da dışarı çıkmıyor.
şimdilik böyle.yıkmak kolaydı.zor olanı seçtim ama ne kadar yıprandım Allah biliyor.
lisansçılar nerelerde,ne yapıyorlar hiç ses yok yaw
dün 100 kusur soru çözdüm,oylece kaldı..
bugun dunu de telafı etmem lazım.Allah ım güç ver bize..çok yavaş ilerliyorum,çalıştığım yerleride yapamıyorum.devamlı tekrar etmek gerekecek sanırım..
video izlediğim için konuları bitiremedim.günde 1 soru bile çözdüğüm yok.
son 99 gün ve iyice gerildim.Allah yardımcımız olsun
Kizlar ben video +ozet gidiyordum cok vaktimi aliyordu evveliyatin ozet defterinden siparis verdim alan var mi nasil bilemedim ama yine de gelsin bakalim
bir yerde okudum alanlar memnundu.videolardaki notların aynısıymış.yararlı olacaktır.fiyatı da uygun bildiğim kadarıyla