Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Sizin bolum ne siz nasıl çalışıyorsunuz daha önce girdinizmi ne onerirsiniz bana
Bolumum.gida
2014 puanim 87 ama atanamadim
Alimlar com azaldi puanlar yukseldi
Yeniden hazirlanmaya basladim
Kizim uyudukca calisiyorum o uyanikken imkansiz. Birde gun icinde esim 1-2 saat bakiyor calisiyorum.

5. Ayda kizi bakiciya verip direk derse odaklanacam mecbur.

Bolumum.gida
2014 puanim 87 ama atanamadim
Alimlar com azaldi puanlar yukseldi
Yeniden hazirlanmaya basladim
Kizim uyudukca calisiyorum o uyanikken imkansiz. Birde gun icinde esim 1-2 saat bakiyor calisiyorum.

5. Ayda kizi bakiciya verip direk derse odaklanacam mecbur.

Maşallah ne güzel benim öyle bi imkanim yok maalesef esimde destek değil köstek bakmaz çocuklara falan onlar uyudukca bakabiliyorum ancak. Puan oldukça iyi aslında haziran atamasinda gelir belki

Maşallah ne güzel benim öyle bi imkanim yok maalesef esimde destek değil köstek bakmaz çocuklara falan onlar uyudukca bakabiliyorum ancak. Puan oldukça iyi aslında haziran atamasinda gelir belki
Umudum yok canim
Onceden 1000 uzeri alim olurdu
2 senesir 17-117-20 alimlar oldu. Toplam 200 bile degil. Puan 89 da kaldi, bundan sonra da fazla almazlar

canım uykunu nasıl açıyorsun ve o 80 küsur puanı nasıl aldın.. eski konularına baktım ama göremedim
Canim kizim gunduz 2 saat uyuyor , esim de uyanikken 1-2 saat bakiyor, yani 3-4 saat calisabiliyorum, henuz uykumdan odun vermeye baslamadim

87 puan aldim, her dersi 3 farkli konu anlatimli kitaptan bitirdim ve 5 farkli yayinin soru bankasini cozdum. Ainav sonunda kitaplarimi kaldirirken saydim.konu anlatimlilar dahil toplam 54 kitap bitirmistim.

Son 1 ay ise 1 dersanede 1 evde toplam 2 tane deneme cozdum gunluk. Oda 60 tane yapti. Omceki donemlerde de deesane ara ara deneme yapti toplam 90 deneme cozmus oldum.

Cok kitap okurum bu yuzden okumam hizli, turkce aorun olmadi. Sayisalciyim matematik te sorunum yoktu. Bol bol.tarih cigrafya anayasa calismistim.

canım uykunu nasıl açıyorsun ve o 80 küsur puanı nasıl aldın.. eski konularına baktım ama göremedim
Canim kizim gunduz 2 saat uyuyor , esim de uyanikken 1-2 saat bakiyor, yani 3-4 saat calisabiliyorum, henuz uykumdan odun vermeye baslamadim

87 puan aldim, her dersi 3 farkli konu anlatimli kitaptan bitirdim ve 5 farkli yayinin soru bankasini cozdum. Ainav sonunda kitaplarimi kaldirirken saydim.konu anlatimlilar dahil toplam 54 kitap bitirmistim.

Son 1 ay ise 1 dersanede 1 evde toplam 2 tane deneme cozdum gunluk. Oda 60 tane yapti. Omceki donemlerde de deesane ara ara deneme yapti toplam 90 deneme cozmus oldum.

Cok kitap okurum bu yuzden okumam hizli, turkce aorun olmadi. Sayisalciyim matematik te sorunum yoktu. Bol bol.tarih cigrafya anayasa calismistim.

Merhaba arkadaşlar bende yeni katildim araniza 1yasinda ikizlerim var iki ay önce başladım çalışmaya çok yol katettigim soylenemez siz nasıl çalışıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim inanın hayat benim için yeterince zor:KK43:
Hosgeldin canim inan hepimiz icin hayat cok zor tabi bazilarimiz daha buyuk sinavdan geciyo Allah yardimcimiz olsun benim de 2 yasina girmek uzere olan bir kizim var onunla beraber calismaya calisiyorum ben videolarla calsiyorum biraz gec ilerliyorum ama cok kalici oluyo acikcasi kitaptan hizli hizli gecmek istemedim cok cabuk unutuyorum video not alma soru cozumu yapiyorum

Bende cografyayi bitirdim 3 soru bankasi cozdum
Simdi tarih devam ediyor video dizleyip not cikariyorum.komular bittikce 2 aoru bankasindan sorularini cozuyorum.

Subatta tarih bitecek, martta turkce anayasa, ondan sonra bol soru cozerek ilerleyecegim insallah

Ben onlisansim sinavim 10. Ayda
benim coğrafya çok kötü daha başlamadım isteğimde yok açıkcası. sen bitirmişsin sence nasıl çalışsam daha az sıkılırım

Kizlar daha once vatandaskik hic calismadim.bana video .kitap kaynak ve cakisma sekli onerirmisiniz.elimde beyaz kalem konu anlatimi ve soru bankasi var .ben calismaya yeni basladim off bu yil olmasada seneye bi alt yapi olur yardim

Kizlar daha once vatandaskik hic calismadim.bana video .kitap kaynak ve cakisma sekli onerirmisiniz.elimde beyaz kalem konu anlatimi ve soru bankasi var .ben calismaya yeni basladim off bu yil olmasada seneye bi alt yapi olur yardim
ölümüne okuyacan hacı:cool:
benımde oyle tarıh vatandaşlık hıc bılmıyordum,konu konu oku test çöz oku test çöz.1.bitirişte temel oluşuyor.sonra olmadı başa dönersin başka soru bankasıyla gıdersın bu seferde.zamanla oturuyor merak etme.
hatta 1 kere okuyup sonra çözümlü soru bankası da çözebilirsin..
bi kere oku hele bi duruma göre davranırsın:KK66:
başarılar..

ölümüne okuyacan hacı:cool:
benımde oyle tarıh vatandaşlık hıc bılmıyordum,konu konu oku test çöz oku test çöz.1.bitirişte temel oluşuyor.sonra olmadı başa dönersin başka soru bankasıyla gıdersın bu seferde.zamanla oturuyor merak etme.
hatta 1 kere okuyup sonra çözümlü soru bankası da çözebilirsin..
bi kere oku hele bi duruma göre davranırsın:KK66:
başarılar..
Evet canim bir desi calis soru coz kapa kesinlikle bitmiyor. Onemli olan tekrarlar

X