Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Mrb kizlar bende kpss ye hazırlanıyorum ama sadece lafta 4.5 aylik bir kizim var ve ben daha üni de okuyorum 3. Siniftayim. Bize 2 yılda bir oluyor sınav. Hemşirelik okuyorum. Uni ya hazırlanırken çalışmıştım temelim var biraz matematikten turkceden. Ama tarih coğrafyadan falan hiçbirşey bilmiyorum ve calisiyorum ama hemen geri unutuyorum. Sınava çok az kaldı ve ben doğru düzgün calisamiyorum.
Canim bemce o kadar yipratma kendininzaten univeraite ve beebek cok zor bir de kpss yi ekleme. Mezun olunca insallah cakismaya baslarsin kpss

Sağolun kızlar video çok vaktimi alıyor izlemem gereken 45 video var ve günde en fazla üç tane izliyorum ne zaman bitecek test çözecem ya bıraksam mı acaba bol soru çözmek daha yararlı mı olur bi yandan evet çok faydası oluyo engin eraydın ile ramazan yetgin in
Ben cografya izleyecektim ama.cok zamanimi aldi cohrafyam da iyi ondan kitaptan calistik daha kisa surede bitti
Tarihim kotu oldugu icin ama izliyorum mevbur. Dediginiz gibi gunde en fazla 3 video. Ama onlisansim sinavim 10. Ayda daha zamanim.var diye izliyorum onu.

Siz lisanssaniz zaman az kaldi, hocanin dees notlari var kitabi. Derste anlattiklari varmis onu alin derim

Mrb kizlar bende kpss ye hazırlanıyorum ama sadece lafta 4.5 aylik bir kizim var ve ben daha üni de okuyorum 3. Siniftayim. Bize 2 yılda bir oluyor sınav. Hemşirelik okuyorum. Uni ya hazırlanırken çalışmıştım temelim var biraz matematikten turkceden. Ama tarih coğrafyadan falan hiçbirşey bilmiyorum ve calisiyorum ama hemen geri unutuyorum. Sınava çok az kaldı ve ben doğru düzgün calisamiyorum.
bence kesınlıkle devam et,elınden geldıgı kadar
çunku bolumun guzel,puanlarınız dusuk oluyor kpss de.alımlarınızda iyi
benım bı arkadasım hıc hazırlandıgını hatırlamıyorum,bırde babası vefat ettı o sene,o şekılde gırdı sınava.yalan olmasın ya ellılı bışey ya altmışlı bışey aldı.ılk atamada olmasada sonradan atandı.
senın okul bıtene kadar o puanlar baya düşer zaten,banada dua edersın artık:anneadayı:çalış çalış en garanti sensin bence:KK66:

bence kesınlıkle devam et,elınden geldıgı kadar
çunku bolumun guzel,puanlarınız dusuk oluyor kpss de.alımlarınızda iyi
benım bı arkadasım hıc hazırlandıgını hatırlamıyorum,bırde babası vefat ettı o sene,o şekılde gırdı sınava.yalan olmasın ya ellılı bışey ya altmışlı bışey aldı.ılk atamada olmasada sonradan atandı.
senın okul bıtene kadar o puanlar baya düşer zaten,banada dua edersın artık:anneadayı:çalış çalış en garanti sensin bence:KK66:
Ağzından bal damlıyor . Inşallah dediğin gibi olur. Rabbim kimsenin emeklerini boşa cikarmasin.

KPSS LİSANS GERİ SAYIM - kalan gün: 110

bu gece sabahlıyorum.tarih video dinleyip not çıkarıyorum kızlar.1. dünya savaşına geldim.ama hala soru çözebilmişliğim yok.artık notlarımı alıp bir göz gezdirir soru çözümüne geçerim.
tarih bitince coğrafya ve anayasa birlikte gidecek.
hepsinden soru çözme aşamasına geldiğimde bir yandan matematiğe başlayacağım.
bugün sınava girsem 2 mat anca yaparım herhalde.sınava kadar 10 a çıkarsam yine iyidir.
benim planım şubat içerisinde tüm dersleri bitirip marttan itibaren soru çözüyor olmak.

ne durumdasınız kızlar.bakın ben neredeyse bırakmıştım, asılıyorum yeniden.
haydi destek olalım birbirimize.
bu yıl hayallerimiz gerçek olsun :KK36:

bu gece sabahlıyorum.tarih video dinleyip not çıkarıyorum kızlar.1. dünya savaşına geldim.ama hala soru çözebilmişliğim yok.artık notlarımı alıp bir göz gezdirir soru çözümüne geçerim.
bugün sınava girsem 2 mat anca yaparım herhalde.sınava kadar 10 a çıkarsam yine iyidir.
benim planım şubat içerisinde tüm dersleri bitirip marttan itibaren soru çözüyor olmak.

Aynı durumdayım bitirmeden de başlamak istemiyorum teste yanlışım çıkınca üzülüyorum önce konuyu iyi sindirmek lazım..ben de gececiyim hocam :) ama bi huyum var aynı anda bikaç ders çalışamıyorum illa önce coğrafyayı bitirecem :)

Aynı durumdayım bitirmeden de başlamak istemiyorum teste yanlışım çıkınca üzülüyorum önce konuyu iyi sindirmek lazım..ben de gececiyim hocam :) ama bi huyum var aynı anda bikaç ders çalışamıyorum illa önce coğrafyayı bitirecem :)
Allah zihin açıklığı versin.
bende bir dersi bitirip öbürüne geçmeyi sağlıklı buldum.umarım ilk çalıştıklarımızı sonradan unutmayız.
oyy 1. dünya savaşı allak bullak etti beni.şimdi biraz mola sonra kahve eşliğinde devamm

Bende cografyayi bitirdim 3 soru bankasi cozdum
Simdi tarih devam ediyor video dizleyip not cikariyorum.komular bittikce 2 aoru bankasindan sorularini cozuyorum.

Subatta tarih bitecek, martta turkce anayasa, ondan sonra bol soru cozerek ilerleyecegim insallah

Ben onlisansim sinavim 10. Ayda

Nerden indirdiniz hocam desteklemiyodur pc veya teliniz..youtube tan izliyorum ben
Uzantısı mp3 olarak veriyor ama sadece bilgisayarda çalışıyor telefonda ve mp3 çalarda ses gelmiyor oturup izleme imkanım yok çocuklar elimde tel yada tablet görünce çekip alıyor is yaparken mp3 ile dinlerim diye düşünmüştüm ama beceremedim

Merhaba arkadaşlar bende yeni katildim araniza 1yasinda ikizlerim var iki ay önce başladım çalışmaya çok yol katettigim soylenemez siz nasıl çalışıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim inanın hayat benim için yeterince zor:KK43:
Allah bagislasin bu arada ikizleri
Benim de 1 yasinda kizim.var

Allah bagislasin bu arada ikizleri
Benim de 1 yasinda kizim.var
Allah razi olsun canım cumlemizin evladını inşallah. 2012de girdim 80almistim merkezi atamada 82.50kaldi temelim var ama 4sene girdi araya birde çocuklar ee evlilikte de sorunlar olunca isin içinden cikamiyorum şuana kadar matematiği bitirdim soru cozuyorum turkceyide günde 30,40soru cozebiliyorum puanlar çok yükselmiş nasıl yapicam hic bilmiyorum şuan başka çıkış yolum yok:KK43:

X