- 31 Ağustos 2012
- 21.685
- 35.005
Canim bemce o kadar yipratma kendininzaten univeraite ve beebek cok zor bir de kpss yi ekleme. Mezun olunca insallah cakismaya baslarsin kpssMrb kizlar bende kpss ye hazırlanıyorum ama sadece lafta 4.5 aylik bir kizim var ve ben daha üni de okuyorum 3. Siniftayim. Bize 2 yılda bir oluyor sınav. Hemşirelik okuyorum. Uni ya hazırlanırken çalışmıştım temelim var biraz matematikten turkceden. Ama tarih coğrafyadan falan hiçbirşey bilmiyorum ve calisiyorum ama hemen geri unutuyorum. Sınava çok az kaldı ve ben doğru düzgün calisamiyorum.
Ben cografya izleyecektim ama.cok zamanimi aldi cohrafyam da iyi ondan kitaptan calistik daha kisa surede bittiSağolun kızlar video çok vaktimi alıyor izlemem gereken 45 video var ve günde en fazla üç tane izliyorum ne zaman bitecek test çözecem ya bıraksam mı acaba bol soru çözmek daha yararlı mı olur bi yandan evet çok faydası oluyo engin eraydın ile ramazan yetgin in
Tarihim kotu oldugu icin ama izliyorum mevbur. Dediginiz gibi gunde en fazla 3 video. Ama onlisansim sinavim 10. Ayda daha zamanim.var diye izliyorum onu.
Siz lisanssaniz zaman az kaldi, hocanin dees notlari var kitabi. Derste anlattiklari varmis onu alin derim