29yaş kaç yaş çok önemli bence
Bu sizi sıkmıyorsa sizin normaliniz budur çocuktan sonra. Herkesin şartları farklı ama bence haftada 1-2 az yani.Peki arkadaşlar şöyle sorayım ilk 2 yıl hafta da 2 3 tü sonrasında eşimden kaynaklı tüp bebek sürecimiz oldu hamileyken bişey olur korkusuyla ayda 2 3 derken doğum sonrası toparlayamadık çocuk 1 yaşına girecek haftada 1 bazen 2 haftada 1 olduğu oluyor normal mi değil mi bilemedim çevremdekiler hep sıklığından şikayetçi olunca sormak istedim
Onlar çok sevişiyor, biz az mi sevisiyoruz diye çetele tutmayın.kim nasıl mutluysa öyle devam etsin.bazilari haftada 1 ile mutlu olur bazıları ayda 1.Peki arkadaşlar şöyle sorayım ilk 2 yıl hafta da 2 3 tü sonrasında eşimden kaynaklı tüp bebek sürecimiz oldu hamileyken bişey olur korkusuyla ayda 2 3 derken doğum sonrası toparlayamadık çocuk 1 yaşına girecek haftada 1 bazen 2 haftada 1 olduğu oluyor normal mi değil mi bilemedim çevremdekiler hep sıklığından şikayetçi olunca sormak istedim
Hayır çalısıyorum. Niye böyle idealleştirdiniz?Sanırım çalışmıyorsunuz yoksa yorgunluk şu bu derken bu kadar olamaz? Bence iki tarafın da çalışma hayatı varsa haftada 1-2 ideal
Gözü olan çüksüz kalsınKader anı.. bu günden itibaren nazar etkisi ile
2 gün offHaftada 5?
Bizde hemen hemen aynı süreçten geçtik. Zamanla düzelecek derken ayda 1e düştü.Peki arkadaşlar şöyle sorayım ilk 2 yıl hafta da 2 3 tü sonrasında eşimden kaynaklı tüp bebek sürecimiz oldu hamileyken bişey olur korkusuyla ayda 2 3 derken doğum sonrası toparlayamadık çocuk 1 yaşına girecek haftada 1 bazen 2 haftada 1 olduğu oluyor normal mi değil mi bilemedim çevremdekiler hep sıklığından şikayetçi olunca sormak istedim
Neden diye sorguladınız mı? Bilemiyorum belki de normaldir ama belki de değildirBizde hemen hemen aynı süreçten geçtik. Zamanla düzelecek derken ayda 1e düştü.
Bizde çocukdan önce neredeyse her gün sabah akşam hamilelik de hafta da 1,2 doğumdan sonra ayda 1 bazen hafta da 1 oluyor düzensiz çocuk 1 yaşında hala düzelmedi bakalım ne zaman düzelecekPeki arkadaşlar şöyle sorayım ilk 2 yıl hafta da 2 3 tü sonrasında eşimden kaynaklı tüp bebek sürecimiz oldu hamileyken bişey olur korkusuyla ayda 2 3 derken doğum sonrası toparlayamadık çocuk 1 yaşına girecek haftada 1 bazen 2 haftada 1 olduğu oluyor normal mi değil mi bilemedim çevremdekiler hep sıklığından şikayetçi olunca sormak istedim
Çok yorucu bir iş değil.hiç anlamıyorum şu yorgunluk işlerini.maden işçisi misiniz mübarek ?Sanırım çalışmıyorsunuz yoksa yorgunluk şu bu derken bu kadar olamaz? Bence iki tarafın da çalışma hayatı varsa haftada 1-2 ideal
Hayy ağzına sağlık.bazı üyeler hergün falan diyor millet başlıyor hemen hırslanmayaOnlar çok sevişiyor, biz az mi sevisiyoruz diye çetele tutmayın.kim nasıl mutluysa öyle devam etsin.bazilari haftada 1 ile mutlu olur bazıları ayda 1.
Yeni evliliklerde iki günde bir hatta neredeyse hergün. Normalde 3-4 günde bir olması gerekir.Merhaba hanımlar benim bir sorum olacaktı. Herşeyin normal olduğu bir evlilikte cinsel ilişki sıklığı nasıl olur?
Abla hafta 7 gün zatenYani bu durum herkes için aynı olmamakla birlikte bizim haftada 4-5 gün kesin oluyor.
Hala inanmıyorum net küçük yaşta evlenmiş bi ev hanımısınız:)))Hayır çalısıyorum. Niye böyle idealleştirdiniz?