- 12 Şubat 2022
- 351
- 243
- 32
Gülme kız ciddiyimAhsahdsga sesli güldüüüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gülme kız ciddiyimAhsahdsga sesli güldüüüm
yazamam, zaten erken evlendim ve çalışmıyorum. bu kadar linci kaldıramamHahaha günlük sevişen yazsın hatta
Çoook oturdum konuştum hatta. Saçma sapan sebepler sundu. Bende boşverdim artık.Neden diye sorguladınız mı? Bilemiyorum belki de normaldir ama belki de değildir
Offffff ya sizde mi ?yazamam, zaten erken evlendim ve çalışmıyorum. bu kadar linci kaldıramam
Evliliğin başlarında haftada 4 u 5 i bluyodu ama ilerleyen zamanlarda haftada 2 en fazla 3Merhaba hanımlar benim bir sorum olacaktı. Herşeyin normal olduğu bir evlilikte cinsel ilişki sıklığı nasıl olur?
Evli cift cok genis bir kavram. Ilk evlendigimizde gunde en az 2 kere yapardik. 5 kere yaptigimiz bile oldu. Cocuktan sonra (5.yil) biraz azaldi, haftada 4-5. Islerden dolayi cok yogun oldugumuzda 2-3e de inebiliyor, tatil vs donemlerinde tekrar gunde 1-2ye cikarMerhaba hanımlar benim bir sorum olacaktı. Herşeyin normal olduğu bir evlilikte cinsel ilişki sıklığı nasıl olur?
Sen azgınsan millet napsın..Çok yorucu bir iş değil.hiç anlamıyorum şu yorgunluk işlerini.maden işçisi misiniz mübarek ?
Bu yazı korkuttu birazBizde çocukdan önce neredeyse her gün sabah akşam hamilelik de hafta da 1,2 doğumdan sonra ayda 1 bazen hafta da 1 oluyor düzensiz çocuk 1 yaşında hala düzelmedi bakalım ne zaman düzelecek
Bence bun7n bi standarti yok. Herkesin cinsel isteği güdüleri farklı. Bazısınin normali haftada 1-2 dir bununla mutlu olur sikayetci degildir. Bazisinin ki gün aşırı. Eğer eş istiyosa ve red alıyorsa bunun devamı geliyorsa evliliği sarsar zamanla. Istendiginde yapılmalı bence. Bunu cinsiyet ayrı mı yapıp sadece erkek isterse yapılsın diye söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Kadın da olsa kim istekliyse partnere çoğunlukla uyulmalı. Cinselliksiz bi evlilik düşünülemez. Haftada kac Sayii odugu önemli değil kaç sayı olursa mutlu olduğun onemli.Merhaba hanımlar benim bir sorum olacaktı. Herşeyin normal olduğu bir evlilikte cinsel ilişki sıklığı nasıl olur?
Kişiden kişiye değişebilir tabi. Umarım düzelirlerBu yazı korkuttu biraz
Ben elendim, hamilelikten yapamıyorum. Gerideki arkadaşlara başarılar ve sabırlar dilerimmKişiden kişiye değişebilir tabi. Umarım düzelirler
Canının istediği kadarMerhaba hanımlar benim bir sorum olacaktı. Herşeyin normal olduğu bir evlilikte cinsel ilişki sıklığı nasıl olur?