evli biri ile birliktelik

Bütün evli erkeklerin yalanı aynı burda okuyoruz zaten istemeden evlendik sen olmasanda ayrılacaktık çocuklar için birlikteyiz onlar için bosanamiyorum gibi arkadaşınız evet yuva yıkıyor yuva yıkanın yuvası olmaz olduki evlendiler başına geliceklerin fragmanıni yaşıyor ..

Yanlız hanımlar biz burada hanıma yükleniyor gibi gözüküyoruz ama o adam zaten bizim için adam hükmünde bile değil dimi????????
Elbette ama adam zaten hali hazırda evli iken karısını aldatacak kadar pislik , biz bari kadın akıllı olsaydı diye uğraşıyoruz ama yok. Sevdaymis aşkmış falan..

Ama ne yapsın adam karısını sevmiyor ama kadınla beraber nasıl bir zül altında bir bilsen o adam 😩
Adam karısını sevmiyor ama bosanmıyor, konu sahibi vicdanlı ama adamla beraber
Aslında birbirlerine cok uygunlar.
Keske adamın karısı adamın donuna kadar alıp kapıya koysa cöp gibi adamı, posası da konu sahıbıne kalsa.

Son düzenleme:
cok yakinim olan birinin arasinda 15 yaş fark bulunan biriyle bir ilişkisi var. evli fakat eşini sevmiyormuş kiz cok vicdan azabı çekiyor. çok gel gitleri oldugu oldu. Eşiyle sorunları varmis eşi de onu sevmiyormuş.Ayrilmayi düşündüğü oluyor ama eşi istemeyebilirmis. Kiz olgun olusünü düzgün oluşunu değer vermesini sevmiş. ayrılıkları cok oldu ama birbirinden vazgeçemediler kiz hem cok istiyor evlenmek hemde istemiyor.Ama adam onu cok seviyormuş kız da adami seviyor sadece vicdanen yuva yikan mi oluyorum benim yuzumden mi diye dusundugu. adam senle alakasi yok demis.
not:hemen bana saldırmayın bende çok yakınım icin soruyorum. Ben kendisine diyeceğimi dedim o buraya yazdırmak istedi. Bu durumda sizce ne yapmalı? ben ne demeliyim ?
Bu hem çok evlenmek isteyen hem de istemeyen arkadaşınız kimle evleniyor sorması ayıp?? Konuştuğu kişinin evli olduğunu biliyor.. Evli bir insan nasıl evlensin tekrar arkadaşınızla?? Haaa pardon adam karısını sevmiyor, onunla anlaşamıyor, boşanacaktı dimi unutmuşum.. O adam eve de zorla gidiyordur, karısı ile yatmıyordur bile😂😂

X