- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
- Konu Sahibi bilmiyorum53
Linç korkusuoyle olsun ama niye böyle bir şey yapayım ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Linç korkusuoyle olsun ama niye böyle bir şey yapayım ki
Adim sevda olsa değiştirirdim bu konudan sonraBarış Manço yu severim. Ama şarkısını buna alet etmeyin.
Kara sevda kara sevda dedikleri daha ne olabilir ki
Ya niye anlamıyorsunuz arkadaşı değil ama atmayacağı biri kötüsün kötü
Elbette ama adam zaten hali hazırda evli iken karısını aldatacak kadar pislik , biz bari kadın akıllı olsaydı diye uğraşıyoruz ama yok. Sevdaymis aşkmış falan..Yanlız hanımlar biz burada hanıma yükleniyor gibi gözüküyoruz ama o adam zaten bizim için adam hükmünde bile değil dimi????????
yoo benide lincleseniz ne farkederki yani hatta kendi adımaymış gibi yazacaktım sonra bu şekilde yazdimLinç korkusu
adam cok düzgün biriymişElbette ama adam zaten hali hazırda evli iken karısını aldatacak kadar pislik , biz bari kadın akıllı olsaydı diye uğraşıyoruz ama yok. Sevdaymis aşkmış falan..
adam cok düzgün biriymiş
Karısını aldatan düzgün adama bak beeadam cok düzgün biriymiş
Adam karısını sevmiyor ama bosanmıyor, konu sahibi vicdanlı ama adamla beraberAma ne yapsın adam karısını sevmiyor ama kadınla beraber nasıl bir zül altında bir bilsen o adam
cok saygın biriymiş oyle diyeyimKarısını aldatan düzgün adama bak bee
Siz bizimle eğleniyosunuzadam cok düzgün biriymiş
Evet karısını aldatan adamlara şerefsiz diyoruz. Şerefsiz adamlar zaten çok düzgün biri olurlaradam cok düzgün biriymiş
dediği bu napayim çok saygınmış asla bu işlerde olmayacak biriymişSiz bizimle eğleniyosunuz
cok saygın biriymiş oyle diyeyim
Gönye ve cetvel kullandın mı ölçerken? Burdan bakınca baya yamuk cunkuadam cok düzgün biriymiş
metre bile kullandımGönye ve cetvel kullandın mı ölçerken?
Bu hem çok evlenmek isteyen hem de istemeyen arkadaşınız kimle evleniyor sorması ayıp?? Konuştuğu kişinin evli olduğunu biliyor.. Evli bir insan nasıl evlensin tekrar arkadaşınızla?? Haaa pardon adam karısını sevmiyor, onunla anlaşamıyor, boşanacaktı dimi unutmuşum.. O adam eve de zorla gidiyordur, karısı ile yatmıyordur bilecok yakinim olan birinin arasinda 15 yaş fark bulunan biriyle bir ilişkisi var. evli fakat eşini sevmiyormuş kiz cok vicdan azabı çekiyor. çok gel gitleri oldugu oldu. Eşiyle sorunları varmis eşi de onu sevmiyormuş.Ayrilmayi düşündüğü oluyor ama eşi istemeyebilirmis. Kiz olgun olusünü düzgün oluşunu değer vermesini sevmiş. ayrılıkları cok oldu ama birbirinden vazgeçemediler kiz hem cok istiyor evlenmek hemde istemiyor.Ama adam onu cok seviyormuş kız da adami seviyor sadece vicdanen yuva yikan mi oluyorum benim yuzumden mi diye dusundugu. adam senle alakasi yok demis.
not:hemen bana saldırmayın bende çok yakınım icin soruyorum. Ben kendisine diyeceğimi dedim o buraya yazdırmak istedi. Bu durumda sizce ne yapmalı? ben ne demeliyim ?