evli biri ile birliktelik

yaziyi tam okumamisiniz ama hadi oyle olsun. adam istiyormuş vs karışık durumları biraz aslinda
Hep öyle oluyor nedense. 🥴

Adamlar evde karılariyla dışarıda metresleriyle gönüllerini hoş ediyorlar. Yakınınız! evlilik hayali kursun, gülelim de boş geçmesin 😂

Sonra yok beni seviyor öyle böyle, sevgiyi bu ahlaksız ilişkilerine bulaştırmasinlar en azından.

Komik oluyor böyle okuyunca.

Yeni moda bu sanırım :işsiz:. Evli erkekler bekarlardan daha cazip geliyor nedeni 1 kere evlenmis tekrar evlenme potansiyeli var diye düşünülüyor olabilir...

Konu sahibi arkadasınızın olayı ama adam çok aşıkmış diyerek normallestirmesine izin vermeyin lütfen çünkü normal degil ahlaki hic degil !!
zaten konum olarak ne olduğunu biliyoruz sadece iste sevda diyorlar ne bileyim bende anlamadim

cok yakinim olan birinin arasinda 15 yaş fark bulunan biriyle bir ilişkisi var. evli fakat eşini sevmiyormuş kiz cok vicdan azabı çekiyor. çok gel gitleri oldugu oldu. Eşiyle sorunları varmis eşi de onu sevmiyormuş.Ayrilmayi düşündüğü oluyor ama eşi istemeyebilirmis. Kiz olgun olusünü düzgün oluşunu değer vermesini sevmiş. ayrılıkları cok oldu ama birbirinden vazgeçemediler kiz hem cok istiyor evlenmek hemde istemiyor.Ama adam onu cok seviyormuş kız da adami seviyor sadece vicdanen yuva yikan mi oluyorum benim yuzumden mi diye dusundugu. adam senle alakasi yok demis.
not:hemen bana saldırmayın bende çok yakınım icin soruyorum. Ben kendisine diyeceğimi dedim o buraya yazdırmak istedi. Bu durumda sizce ne yapmalı? ben ne demeliyim ?
Evli biriyle iliski olur yahu? Kimsenin vicdan namus bekciligini yapmak kimseye düşmez de bu kadar da olmaz. O yastaki insan tabi olgun olacak, ham biriyle görüşmüyor ki. Allah arkadaşınıza akil fikir versin. Valla biri benim esimle görüşecek eşimi haklarim ama o kadinin da yanina birakmam yani. Cehenneme ceviririm ikisininde hayatini. Adami cileden cikartiyorsunuz yahu. Bir de okumadiniz galiba, okumadiniz galiba deyip durmuşsunuz 😅 Yuva yikanin yuvasi olmasin erkeginde kadininda... dunya da erkek mi kalmadi ya. Ahlaki empatiyi öğrenmeli insanlar.

zaten konum olarak ne olduğunu biliyoruz sadece iste sevda diyorlar ne bileyim bende anlamadim
Siz değilseniz boşverin yahu.

Ne kadar yakınınız olursa olsun.

Uzun süredir beraberlermis zaten laftan anlayacak olan anlardı.

Kendine yakıştırdigi hayat evli iki çocuklu adamın metresi olmaksa olsun.

Ne hali varsa görsün bir yerden sonra.

Kimseye sonradan ahlâk yüklemesi yapılamaz.

X