evli biri ile birliktelik

Yaptigi sey cok egoistce bir davranis. Ona bunun yanlis oldugunu ve baska bir insana ne kadar zarar verdigini anlatin.
Bu yasadigi sey ask degil. Adamla iki üc ay görüsmeyi kezse, zaten onu unutur. Hem o kadinin, hemde kendi hayatini bir hic ugruna karatmazin.
2 3 ay görüşmediği oldu

Öyle dahi olsa, adam nikahlı karısını aldatan biri ayrıca karısını boşalmadan aşk yaşayacak kadar cesaretsiz .... Hala güveniyor diyor hey hey🤢🤮
Kendini böyle kandırıyo işte. Sadakatin olmadığı yerde güven mi olur. Ikisi tam birbirlerini bulmuşlar da adamın karısına yazık işte

çok yakınım cunku
Ona istediği desteği vermemeniz lazım tam da bu yüzden.
Çok yakınınız ve belli ki %99.9 üzülecek bu işin sonunda.
Bu işler öyle dizilerdeki gibi değildir.
Karısını sevmiyormuş falan fistan
Adam basbaya eğleniyor.. hem ana yemeği var hem pastası.
Herşeyi geçtim o kadının yerinde olmak ister miydi onu sorun o arkadaşınıza?
Çocuklarıma her zaman şu öğüdü verdim "sana yapılmasını istemediğin bir şeyi ASLA başkasına yapma."

Ne dememizi bekliyorsunuz? Ayrılsın karısından onunla mi evlensin dememizi yoksa adam zatrn sevmiyormuş ne yuva yıkmasi mi?
Baska erkek kalmadı gitti kendinden 15 yas büyük adami sevdi onun yuvasina huzursuzluk belki de o soktu. Her gece başkasının yanında uyurken sevgili kızımız nasıl rahat ediyor acaba?
Bu yuva yıkmak değil de ne?
Git başkasını sev de o kıza arkadaşına neyinse işte....
ben dedim zaten diyeceğimi. Ama adam sorun sen değilsin demis

cok yakinim olan birinin arasinda 15 yaş fark bulunan biriyle bir ilişkisi var. evli fakat eşini sevmiyormuş kiz cok vicdan azabı çekiyor. çok gel gitleri oldugu oldu. Eşiyle sorunları varmis eşi de onu sevmiyormuş.Ayrilmayi düşündüğü oluyor ama eşi istemeyebilirmis. Kiz olgun olusünü düzgün oluşunu değer vermesini sevmiş. ayrılıkları cok oldu ama birbirinden vazgeçemediler kiz hem cok istiyor evlenmek hemde istemiyor.Ama adam onu cok seviyormuş kız da adami seviyor sadece vicdanen yuva yikan mi oluyorum benim yuzumden mi diye dusundugu. adam senle alakasi yok demis.
not:hemen bana saldırmayın bende çok yakınım icin soruyorum. Ben kendisine diyeceğimi dedim o buraya yazdırmak istedi. Bu durumda sizce ne yapmalı? ben ne demeliyim ?
Dicek laf bulamıyorum kadın kadının yurdudur yurdu bizim birbirimize yaptığımızı kimse yapmıyor allah nasıl biliyorsa öyle yapsın ne diyecekti ya tabikide sevmiyorum eşimi boşanacağım cart curt diyecek nasıl hemen inanıyorsunuz pessss akşam vakti canım skıldı birde benim yüzümden mi diye suçlanıyormuş hanımefendi tabi senin yüzünden Koysana kendini karşı tarafın yerine acaba arkadaşının yanından nereye gidiyor sanıyor adam karısının koynuna elbet ..

cok guveniyor ama
Karısı da aynı şeyi söylüyordur büyük ihtimalle.

Eşini aldatan adama çok güvennekre nasıl bir akıl tutulmasıdır.

Çok uzun süredir birlikteler güya adam da aşık o çok yakınıniza ama boşanmayip metres konumuna düşürüyor güzel güzel. Evde karısı, dışarıda metresi hayat adama güzel.

Yakınınız da evlilik hayali kursun 😂😂

Karısı belki çocukları var empati yapsın diyeceğim ama bicdany olsa uzun süredir evli adamla birlikte olmazdı zaten.

Ona istediği desteği vermemeniz lazım tam da bu yüzden.
Çok yakınınız ve belli ki %99.9 üzülecek bu işin sonunda.
Bu işler öyle dizilerdeki gibi değildir.
Karısını sevmiyormuş falan fistan
Adam basbaya eğleniyor.. hem ana yemeği var hem pastası.
Herşeyi geçtim o kadının yerinde olmak ister miydi onu sorun o arkadaşınıza?
Çocuklarıma her zaman şu öğüdü verdim "sana yapılmasını istemediğin bir şeyi ASLA başkasına yapma."
aynısını dedim vicdanen cok rahatsız zaten ama bir ayrılık oluyor sonra hop geri barışıyorlar kadın adamı adam dakadini sevmiyormus

Dicek laf bulamıyorum kadın kadının yurdudur yurdu bizim birbirimize yaptığımızı kimse yapmıyor allah nasıl biliyorsa öyle yapsın ne diyecekti ya tabikide sevmiyorum eşimi boşanacağım cart curt diyecek nasıl hemen inanıyorsunuz pessss akşam vakti canım skıldı birde benim yüzümden mi diye suçlanıyormuş hanımefendi tabi senin yüzünden Koysana kendini karşı tarafın yerine acaba arkadaşının yanından nereye gidiyor sanıyor adam karısının koynuna elbet ..
o konuda evet ayrı yatmıyoruz demis gayet bana karşı dürüst diyor

Kınamak, yargılamak haddime düşmez. Ancak şu gerçeği asla unutmamamız gerek adam evli belki de çocuğu var. Siz bir arkadaş olarak uyarın arkadaşınızı, birilerinin mutsuzluğu üzerine mutluluk olmaz. Hem evlilik ile bağlı olduğu karısını aldatan kişi yarın arkadaşınızı da aldatabilir. Bir de 15 yaş ciddi bir yaş farkı, uzak dursun arkadaşınız. Vebal altına girmesin.

.

Kınamak, yargılamak haddime düşmez. Ancak şu gerçeği asla unutmamamız gerek adam evli belki de çocuğu var. Siz bir arkadaş olarak uyarın arkadaşınızı, birilerinin mutsuzluğu üzerine mutluluk olmaz. Hem evlilik ile bağlı olduğu karısını aldatan kişi yarın arkadaşınızı da aldatabilir. Bir de 15 yaş ciddi bir yaş farkı, uzak dursun arkadaşınız. Vebal altına girmesin.

.
zaten cok vixdan azabi cekiyor baya hemde cok ayrildigi oldu evet cocuklari varmis

X