evli biri ile birliktelik

Başkasının derdini nasil dert ediniyorsunuz? Benimkileri de yüklenir misiniz?
Cevabi ve çözümü bukadar belli ve basit bir konuyu dert edinip buraya açması bana açıkçası arkadaşının değil de kendi derdiymiş gibi geldi. Arkadaşım bana dese ki "şu kk'ya konu aç bakalım onlar ne dicek bu konuda?" Direkt derim ki "salak misin kızım ne dicekler zannediyorsun? oh iyi yapmış falan mi? Bir de konu mu açıcam sana?"

aynısını dedim vicdanen cok rahatsız zaten ama bir ayrılık oluyor sonra hop geri barışıyorlar kadın adamı adam dakadini sevmiyormus
Sevmiyodur zaten silah zoruyla yatiyodur karısıyla da . Evli adamla birlikte olup böyle laflara inanicak kadar saf olmamalı yakınınız 🙄

O adam karısını bosayıp seni almaz oncelıkle onu soyleyım.
Bır de sey, evlı adamla sevgili olup vicdandan bahsetmezsen guzel olur.
Ama ne yapsın adam karısını sevmiyor ama kadınla beraber nasıl bir zül altında bir bilsen o adam 😩

Hala bu yalana inanan var ya,internet çağındayız yani hiç mi gözünüze çarpmıyor yalan sabit : '' zaten karımla da aramız iyi değil,boşanacağız/birlikte olmuyoruz artık ev arkadaşı gibiyiz''.Akıl tutulması mı yaşıyorsunuz da inanıyorsunuz,yok çok büyük aşkmış da bilmem neymiş de,adam heyecan aramış bulmuş onu da,karısı boşanalım dese görürüm o heyecanı,bırakma beni diye döner karısına yalvarır.Birbirini sevmeyen bir çift kolay kolay böyle bir durumda evli kalmaz,hele arada başka biri varsa,adam büyük ihtimalle evde karısına farklı davranıyor,arkadaşınıza farklı anlatıyor.Siz de saf gibi inanıyorsunuz.

Bi salmadınız evli erkekleri arkadaşım.
Hadi erkekler şerefsiz , bu serefsizlige müsamaha gösterip adına aşk diyen kadınlar ne oluyor onu anlayamadım?
Aşkları batasıca..
Yeni moda bu sanırım :işsiz:. Evli erkekler bekarlardan daha cazip geliyor nedeni 1 kere evlenmis tekrar evlenme potansiyeli var diye düşünülüyor olabilir...

Konu sahibi arkadasınızın olayı ama adam çok aşıkmış diyerek normallestirmesine izin vermeyin lütfen çünkü normal degil ahlaki hic degil !!

Evli erkekle ilişki yaşıyor sonra da vicdanen rahat etmiyor mu. Çok üzüldük kk kadınları olarak. Yazık arkadaşınıza. Görüyor musun adamın karısı sevgilisini elinden almış da vicdan azabına sürüklemiş. Vah vah. Allah ıslah etsin arkadaşınızı da bir an önce adamı bıraksın dilerim. Adamın karısına da Allah yardım etsin böyle pislik bir kocası oldugu için

cok yakinim olan birinin arasinda 15 yaş fark bulunan biriyle bir ilişkisi var. evli fakat eşini sevmiyormuş kiz cok vicdan azabı çekiyor. çok gel gitleri oldugu oldu. Eşiyle sorunları varmis eşi de onu sevmiyormuş.Ayrilmayi düşündüğü oluyor ama eşi istemeyebilirmis. Kiz olgun olusünü düzgün oluşunu değer vermesini sevmiş. ayrılıkları cok oldu ama birbirinden vazgeçemediler kiz hem cok istiyor evlenmek hemde istemiyor.Ama adam onu cok seviyormuş kız da adami seviyor sadece vicdanen yuva yikan mi oluyorum benim yuzumden mi diye dusundugu. adam senle alakasi yok demis.
not:hemen bana saldırmayın bende çok yakınım icin soruyorum. Ben kendisine diyeceğimi dedim o buraya yazdırmak istedi. Bu durumda sizce ne yapmalı? ben ne demeliyim ?
O kız sensin dimi itiraf et

Hala bu yalana inanan var ya,internet çağındayız yani hiç mi gözünüze çarpmıyor yalan sabit : '' zaten karımla da aramız iyi değil,boşanacağız/birlikte olmuyoruz artık ev arkadaşı gibiyiz''.Akıl tutulması mı yaşıyorsunuz da inanıyorsunuz,yok çok büyük aşkmış da bilmem neymiş de,adam heyecan aramış bulmuş onu da,karısı boşanalım dese görürüm o heyecanı,bırakma beni diye döner karısına yalvarır.Birbirini sevmeyen bir çift kolay kolay böyle bir durumda evli kalmaz,hele arada başka biri varsa,adam büyük ihtimalle evde karısına farklı davranıyor,arkadaşınıza farklı anlatıyor.Siz de saf gibi inanıyorsunuz.
ben zaten aynı şeyleri dedim ama cok inanıyor. hemde baya baya inanıyor ayrılmak istediğini vs kendiyle alakalı olmadığını

ayrı yatmıyoruz demis
Bu daha güzel yakında gel hep beraber yatalım da der arkadaşın kabul eder o kafalar neyse daha fazla yazmayacağım ben sizin yerinizde olsam arkadaşınıza evire çevire dersini verirdim arkadaşlığımı da bitirirdim edepsizlik yapmasın milletin çoluklu çocuklu yuvasından elini gözünü çeksin terbiyesiz

Yeni moda bu sanırım :işsiz:. Evli erkekler bekarlardan daha cazip geliyor nedeni 1 kere evlenmis tekrar evlenme potansiyeli var diye düşünülüyor olabilir...

Konu sahibi arkadasınızın olayı ama adam çok aşıkmış diyerek normallestirmesine izin vermeyin lütfen çünkü normal degil ahlaki hic degil !!
Tv de dizileri bile oynuyor baksana sadakatsiz falan .. onları gören az buçuk akıllı kızlarımız da "belki karısını boşar da beni alır, ben de eski karısına hava atarak adamın keyfini surerim" falan diye düşünüyorlar herhalde.
Hayır kınamıyorum. Ama yanlışı bildiği halde yapan da en yakınım da olsa çeksin cezasını acımam.

X