Amannn hem yılbaşı gecesi hem 3 aylar başlangıcı sana söverek vakit harcamayayim bizim yerimize kendine bol bol söv. Kadın sana da dava açar inşallahMerhabalar. 6 aydır evli bir adamla birlikteyim. Her gün görüştük ve yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi, sonra eşi öğrendi. Bir gece telefonunu incelemiş mesajlarımızı silmeyi unutmuş. Beni bırakmak için çok çaba harcıyor şuan. Çağırıyorum geliyor ama ben aramadan aramıyor. Eşi Zina davası açmakla tehdit etmiş. Kızını almakla tehdit etmiş. İyi gitmeyen bir evlilik fakat çocuk için devam eden bir evlilik. Yapımız çok farklı ben açığım oldukça. Ama o imam olabilecek bir boyutta. Ne yapacağım ondan uzaklaşmak için bilmiyorum. Ailesi çok bağnaz ve bu konuyu duyacaklar diye korkuyor şuan diyeceksiniz ki yapmadan önce aklı neredeydi . Sevmek böyle birsey demekki . İnsanın gözünü kör ediyormuş. Şuan herşey çok sarpasardi . Birbirimizden uzaklaşmak için caba harcıyoruz .
Adamın evli olduğunu bile bile neden birlikte oldunuz bir de çocuğu varmış. İçinizi rahatlatmak için çocuk için devam eden bir evlilik demeyin. Eminim evde de karısını kısıtlayan sözde MUHAFAZAKAR adam evliyken sizle birlikte bir de şaka gibi ya gerçekten, Allah hidayet versin.Merhabalar. 6 aydır evli bir adamla birlikteyim. Her gün görüştük ve yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi, sonra eşi öğrendi. Bir gece telefonunu incelemiş mesajlarımızı silmeyi unutmuş. Beni bırakmak için çok çaba harcıyor şuan. Çağırıyorum geliyor ama ben aramadan aramıyor. Eşi Zina davası açmakla tehdit etmiş. Kızını almakla tehdit etmiş. İyi gitmeyen bir evlilik fakat çocuk için devam eden bir evlilik. Yapımız çok farklı ben açığım oldukça. Ama o imam olabilecek bir boyutta. Ne yapacağım ondan uzaklaşmak için bilmiyorum. Ailesi çok bağnaz ve bu konuyu duyacaklar diye korkuyor şuan diyeceksiniz ki yapmadan önce aklı neredeydi . Sevmek böyle birsey demekki . İnsanın gözünü kör ediyormuş. Şuan herşey çok sarpasardi . Birbirimizden uzaklaşmak için caba harcıyoruz .
Zahmet olmuş, keşke uzaklaşmak için harcadığınız çabayı hiç yakınlaşmadan önce harcasaydınız. Hep aynı olur zaten kötü giden bir evlilik, çocuklar için devam eden bir evlilik, yakında eşinin hamile haberini alırsınız merak etmeyin. Boşanmak çok mu zormuş da evliyken böyle ahlak dışı bir oluşumun içine girmiş acaba? Sevmek öyle bir şey değil kendinizi kandirmayın, madem sizi seviyor o zaman neden sizi evli adamla beraber olan ahlak yoksunu bir kadın konumuna düşürüyor?Merhabalar. 6 aydır evli bir adamla birlikteyim. Her gün görüştük ve yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi, sonra eşi öğrendi. Bir gece telefonunu incelemiş mesajlarımızı silmeyi unutmuş. Beni bırakmak için çok çaba harcıyor şuan. Çağırıyorum geliyor ama ben aramadan aramıyor. Eşi Zina davası açmakla tehdit etmiş. Kızını almakla tehdit etmiş. İyi gitmeyen bir evlilik fakat çocuk için devam eden bir evlilik. Yapımız çok farklı ben açığım oldukça. Ama o imam olabilecek bir boyutta. Ne yapacağım ondan uzaklaşmak için bilmiyorum. Ailesi çok bağnaz ve bu konuyu duyacaklar diye korkuyor şuan diyeceksiniz ki yapmadan önce aklı neredeydi . Sevmek böyle birsey demekki . İnsanın gözünü kör ediyormuş. Şuan herşey çok sarpasardi . Birbirimizden uzaklaşmak için caba harcıyoruz .
Ve karısını aldatıyor yani zina mı yapıyor? Enteresan.Ama o imam olabilecek bir boyutta.
Hosgeldiniz linc yorumları için şurada bekliyim ben deMerhabalar. 6 aydır evli bir adamla birlikteyim. Her gün görüştük ve yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi, sonra eşi öğrendi. Bir gece telefonunu incelemiş mesajlarımızı silmeyi unutmuş. Beni bırakmak için çok çaba harcıyor şuan. Çağırıyorum geliyor ama ben aramadan aramıyor. Eşi Zina davası açmakla tehdit etmiş. Kızını almakla tehdit etmiş. İyi gitmeyen bir evlilik fakat çocuk için devam eden bir evlilik. Yapımız çok farklı ben açığım oldukça. Ama o imam olabilecek bir boyutta. Ne yapacağım ondan uzaklaşmak için bilmiyorum. Ailesi çok bağnaz ve bu konuyu duyacaklar diye korkuyor şuan diyeceksiniz ki yapmadan önce aklı neredeydi . Sevmek böyle birsey demekki . İnsanın gözünü kör ediyormuş. Şuan herşey çok sarpasardi . Birbirimizden uzaklaşmak için caba harcıyoruz .
Hep de böyle olur zaten. Allah o kadına güç kuvvet versin de açsın davayı inşallah. Böylece ayrılmaya çaba harcamanıza gerek kalmaz.İyi gitmeyen bir evlilik fakat çocuk için devam eden bir evlilik.
AhahahaMerhabalar. 6 aydır evli bir adamla birlikteyim. Her gün görüştük ve yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi, sonra eşi öğrendi. Bir gece telefonunu incelemiş mesajlarımızı silmeyi unutmuş. Beni bırakmak için çok çaba harcıyor şuan. Çağırıyorum geliyor ama ben aramadan aramıyor. Eşi Zina davası açmakla tehdit etmiş. Kızını almakla tehdit etmiş. İyi gitmeyen bir evlilik fakat çocuk için devam eden bir evlilik. Yapımız çok farklı ben açığım oldukça. Ama o imam olabilecek bir boyutta. Ne yapacağım ondan uzaklaşmak için bilmiyorum. Ailesi çok bağnaz ve bu konuyu duyacaklar diye korkuyor şuan diyeceksiniz ki yapmadan önce aklı neredeydi . Sevmek böyle birsey demekki . İnsanın gözünü kör ediyormuş. Şuan herşey çok sarpasardi . Birbirimizden uzaklaşmak için caba harcıyoruz .
Ama o imam olabilecek bir boyutta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?