Evli bir erkekle sadece duygusal bir ilişki yaşamak ne anlama geliyor ?:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir bitmediniz ya

Kaç yaşındasınız bilmiyorum, hayat tecrübenizi erkekleri ne kadar tanıyıp tanımadığınızı da bilmiyorum ama aldatan erkek profilini az çok biliyorum.

Aldatan erkeklerin çoğu eşiyle sorunu olduğu için aldatmıyor, aksine mutlu bir evlilikleri güzel bir eşleri oluyor, eşinden bahsetmez çünkü eğer bir beklentiniz varsa bunun önünü açmak istemez, af buyurun açık konuşacağım adamın sizinle vakit geçirmesi cinsellik yaşama beklentisinden, bugün reddediyorsunuz yarın reddetmeyeceğinize olan umudundan, kedi gibi meraktan hepsi.

Bence kızı götürecek bir ev yok. Dağda çamurda aşırı hız yaptıktan sonra arabada falan sıkıştırıyordur anca.

Çok uzundu okuyamadım ya
Metres miymiş onu diyin bana
Öyleymiste ahlaklisindan, savunmasını görsen Sokrates .ok yemiş

Seni sevdiğimden şöyle birakayim da okuma boşuna gözlerine yazık

"içimizdeki karanlık tutkuları birbirimize açarak ve yaşatarak bir bağ kurduk yakınlaşmalarımız oluyor ama tam anlamıyla bir sex hayatımız yok işin tuhaf kısmıda bu o istiyor ama ben izin vermiyorum"

Adam için farklı olsan nikahı başka kadında değil sende olurdu(!) Kendini kandırma bu igrenc ilişkine de güzelleme yapmayı kes eni konu metressin işte.

O kadar dramatize etmişsinizki sıkıldım ve okumadım tamamını. Sadece şunu söylemek istiyorum, sevgiliniz gibi erkekler aynı anda 100 kadınla beraber olsalar bile 101.gelince hayır demezler. Bu adamda sizin ona ilgi duyduğunuzu farketmiş ve yok dememis hepsi bu. Özel filan değilsiniz. Gel yatalım deseniz koşa koşa gelir ama yarın karısı öğrense üç kuruşluk bir kadın icin yuvamızı yıkmayalım aşkım diye ağlar.

Ay zaten oluyomuş bişeyler öyle dedi

Nefret ediyorum sen ve senin gibi yaptığı pisliği zihninde aklayıp meşrulaştıran o…dan.
Nefret ediyorum birilerinin kalbine basa basa kendi kalbinin çarpıntısını konuşanlardan !
Nefret ediyorum, empati yoksunu pisliklerden !

İster İlahi adalet de , ister karma de , ister başka bir şey ama umarım bin beterini sen yaşa.

Evli biriyle ne tarz olursa olsun ilişki yaşayanlara “metres” denir. Size sadece şunu sormak istiyorum: eğer biriyle evli olsaydınız ve kocanız başka bir kadınla ilişki yaşıyor olsaydı ne yapardınız? Bu tarz ahlaksız ilişkilerinize kılıf uydurmaktan vazgeçin artık. İnsanların yuvasını yıkmayın. İnşallah kurgudur bu konu.

neden başkasına ihtiyaç duyduğunu sorgulayarak başlardım ama suçu kendimde aramazdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…