- 16 Temmuz 2023
- 3.213
- 8.221
- 78
- Konu Sahibi ElaElaElala
-
Bir bitmediniz yamerhaba herkese
buraya yazma sebebim içinde bulunduğum durumu anlamlandırmak ve farklı bakış açılarıyla değerlendirmek normalde bu tarz ilişkileri destekleyen biri değilim hatta hep doğru ve etik olanı savunan biri oldum ama bazen insan düşüncelerine ters düşen bir durumun içinde kendini buluyor işte benim hikayem de tam olarak böyle başladı
bundan bir süre önce birine ilgi duymaya başladım onu uzaktan sevdiğimi söyleyebilirim o zaman hayatında kimse yoktu ama biz henüz bir ilişkiye başlamadan o başka biriyle sevgili oldu daha sonra bu ilişki ciddileşti ve evlilikle sonuçlandı aradan zaman geçti ve biz bir şekilde yakınlaşmaya başladık onun nişanlı olduğu dönemde bile aramızda bir çekim vardı ama o zamanlar bunu hiç dile getirmedik ancak evlendikten sonra artık iletişimimiz daha sık hale geldi ve fark ettim ki onun da bana ilgisi var zamanla daha çok konuşmaya buluşmaya ve birbirimizin hayatında daha fazla yer kaplamaya başladık şu an her hafta görüşüyoruz birbirimizle inanılmaz iyi vakit geçiriyoruz saatlerce konuşuyoruz gülüyoruz eğleniyoruz ama işin garip yanı aramızda hiçbir fiziksel yakınlık olmadı seks hayatımız yok buna rağmen ikimiz de birbirimizden kopamıyoruz
onun yanında kendimi rahat huzurlu ve özel hissediyorum ama kafam çok karışık çünkü ne onun evliliği hakkında konuşuyoruz ne de bunun nereye gittiği konusunda bir şey söylüyoruz normalde bir insan evliyken böyle bir şeye asla bulaşmam diyordum ama şu an buradayım ve neden bu kadar bağlandığımı bile bilmiyorum
onun eşini hiç tanımıyorum ama dışarıdan baktığımda çok güzel bir kadın olduğunu ve evliliklerinde büyük bir sorun olmadığını düşünüyorum ama o benim yanımda eşinden hiç bahsetmiyor bu da bana onun için bir kaçış noktası mı olduğumu düşündürüyor belki de ben de kendimi bir şeylerden kaçarken buldum ve farkında olmadan bu ilişkiye sürüklendim
ne hissettiğimi tam olarak çözebilmiş değilim ona aşık olduğumu söyleyemem ama bir şekilde vazgeçemiyorum da onu seviyor muyum yoksa bu sadece yasak bir şey olduğu için mi ilgimi çekiyor bizim yaşadığımız şey aslında ne
bunu yaşayan ya da bu tarz bir durumu dışarıdan gözlemleyen biri oldu mu sizce biz ne yapıyoruz gerçekten bir ilişki mi yaşıyoruz yoksa sadece birbirimizin hayatında bir boşluğu mu dolduruyoruz düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
ikimiz de birçok ortak noktaya sahibiz hayatlarımızın pek çok alanında benzerlikler var ikimiz de kendi işimizi kurmuş insanlarız ve kendimize ait dükkanlarımız var hatta benim dükkanımı açmama o vesile oldu o olmasaydı belki de şu an bu işi yapmıyor olacaktım ikimiz de işimize tutkuyla bağlıyız ve bulunduğumuz şehirde sektörümüzün en bilinen isimlerinden biriyiz bazen geceler boyu çalışıyor sabahlara kadar emek veriyoruz birbirimizi en çok bu noktada anlıyoruz çünkü ikimiz de başarımızı tesadüflere değil çok çalışmaya borçluyuz belki de aramızdaki en güçlü bağ tam olarak bu çünkü aynı tempoda yaşayan aynı hayallere sahip olan ve aynı yollardan geçen iki insanız
aramızda gösterdiğimiz yüzeydeki her şeyin dışında, sadece birlikte yaşadığımız ve kimseye açmadığımız bir karanlık tarafımız da var. ikimiz de adrenalin tutkunu insanlarız ve bunun etkisiyle bazen kendimizi dağda çamurda araba sürerken buluyoruz o kadar hız tutkunuyuz ki aşırı hız yaparken hissettiğimiz o heyecan bizi bir başka dünyaya taşıyor. silahlarla olan ilgimiz de ayrı bir noktada, bu hobiyi ve ilgiyi birlikte keşfettik, kendimizi bir şekilde o dünyada daha özgür hissediyoruz. gösterdiğimiz yüzeyin çok ötesinde, içimizdeki karanlık tutkuları birbirimize açarak ve yaşatarak bir bağ kurduk yakınlaşmalarımız oluyor ama tam anlamıyla bir sex hayatımız yok işin tuhaf kısmıda bu o istiyor ama ben izin vermiyorum o da saygı gösteriyor ama benden kopmuyor
Kaç yaşındasınız bilmiyorum, hayat tecrübenizi erkekleri ne kadar tanıyıp tanımadığınızı da bilmiyorum ama aldatan erkek profilini az çok biliyorum.onun eşini hiç tanımıyorum ama dışarıdan baktığımda çok güzel bir kadın olduğunu ve evliliklerinde büyük bir sorun olmadığını düşünüyorum ama o benim yanımda eşinden hiç bahsetmiyor
Bence kızı götürecek bir ev yok. Dağda çamurda aşırı hız yaptıktan sonra arabada falan sıkıştırıyordur anca.Bence sevişmeme konusunu çok önemsemeyin. Belki de adam aldatmayı direkt cinsellik olarak görüyordur. Bundan, bunun psikolojik yükünden kaçabilmek için de sizinle bir şey yaşamak istemiyordur. Yani ben onunla birlikte olmuyorum, aldatmış sayılmam kafasında olabilir.
Öyleymiste ahlaklisindan, savunmasını görsen Sokrates .ok yemişÇok uzundu okuyamadım ya
Metres miymiş onu diyin bana
haha o kadar emin olmaAşırı hızı modifiyeli Civic’le yaptıklarına yemin edebilirim ama ispatlayamam ahhsjsjsj
Doğan görünümlü şahin??haha o kadar emin olma
Kızzz nasıl bir duygu ikinci kadın olmak?haha o kadar emin olma
Ay zaten oluyomuş bişeyler öyle dediO kadar dramatize etmişsinizki sıkıldım ve okumadım tamamını. Sadece şunu söylemek istiyorum, sevgiliniz gibi erkekler aynı anda 100 kadınla beraber olsalar bile 101.gelince hayır demezler. Bu adamda sizin ona ilgi duyduğunuzu farketmiş ve yok dememis hepsi bu. Özel filan değilsiniz. Gel yatalım deseniz koşa koşa gelir ama yarın karısı öğrense üç kuruşluk bir kadın icin yuvamızı yıkmayalım aşkım diye ağlar.
CJ5Doğan görünümlü şahin??
evet beş kuruş harcamadım diyebilirim sadece malzemelerimi kendim aldım eğitim paralarını bile o ödediTükkanı sana adam mı açtı?
ayyy hayır tabikide cinsellik yok dedim yaKız en karanlık tutkuları neymiş onu merak ettim ben, adam muhtemelen evde karısına yaptıramadığı bişeyi bunla yaşıyo, tanga donla topuklu giyip kendini mi kırbaçlatıyo napıyo adam
neden başkasına ihtiyaç duyduğunu sorgulayarak başlardım ama suçu kendimde aramazdımEvli biriyle ne tarz olursa olsun ilişki yaşayanlara “metres” denir. Size sadece şunu sormak istiyorum: eğer biriyle evli olsaydınız ve kocanız başka bir kadınla ilişki yaşıyor olsaydı ne yapardınız? Bu tarz ahlaksız ilişkilerinize kılıf uydurmaktan vazgeçin artık. İnsanların yuvasını yıkmayın. İnşallah kurgudur bu konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?