- 13 Nisan 2007
- 33.289
- 101.195
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi ElaElaElala
-
Aynen ben de.Böyle konuları okuduğumda eşle empati yapıp çok üzülüyorum ya.. Evleniyosun bir heves, sen mutlu olduğunu düşünürken senin yıkayıp ütülediğin kıyafetlerle eşin başka kişilerle buluşuyor, duygusal paylaşımlarda bulunuyor.. çok üzücü..
İkimiz di idrinilin titkini insinlirizikimiz de adrenalin tutkunu insanlarız ve bunun etkisiyle bazen kendimizi dağda çamurda araba sürerken buluyoruz o kadar hız tutkunuyuz ki aşırı hız yaparken hissettiğimiz o heyecan bizi bir başka dünyaya taşıyor. silahlarla olan ilgimiz de ayrı bir noktada, bu hobiyi ve ilgiyi birlikte keşfettik, kendimizi bir şekilde o dünyada daha özgür hissediyoruz. gösterdiğimiz yüzeyin çok ötesinde, içimizdeki karanlık tutkuları birbirimize açarak ve yaşatarak bir bağ kurduk
Karşılıklı ağlama kısmı eksik kalmış hikayede bir tek. Aşklarından ağlayıp duruyorlar genelde.Bu tarz ilişki yaşayan kadınlar ilişkilerini niye böyle uzun uzun saçma sapan cümlelerle entel feridun gibi anlatıyorlar? Hepsi mi böyle olur? “karanlık tutkuları birbirimize açarak ve yaşatarak bir bağ kurduk” falan ne anlatıyon bacımsu? Çok düşündün mü şu cümleği? Mıy mıy mıy içim bayıldı. Karanlık tutkuları açarak ve yaşatarak bağ kuracağına biraz noktalama işareti kullansaydın. Koskoca konuda bir tane noktalama işaretimyok.
O yüzden cümleleri yarıda kestik ya ban yemeyelim diyeHanımlar ennnnnnn sevdiğiniz konulardan biri olduğu için sakin gidin
Evet cidden karşılıklı ağlaşma kısmı eksik kalmış bu sefer. karanlık tutkuları birbirine açarak ve yaşatarak bir bağ kurarlarken (konudaki en favori cümlem bu oldu) karşılıklı ağlaşsalarmış konu cuk oturacakmış.Karşılıklı ağlama kısmı eksik kalmış hikayede bir tek. Aşklarından ağlayıp duruyorlar genelde.
M ile başlayan bir şeydi sankiO kadar uzatmanıza gerek yoktu, evli adamla beraber olanlara ne derler?
Hani sadece duygusal bir ilişkiydi, başlıkta öyle diyor. Bunlar öpüşüp elleşiyordur orda burda. Kendimi aşırı acıklı ve masum bir hikayeye hazırlamıştım, hiç öyle çıkmadı.sevişmede ileri gitmiyorsunuz diye "özel" bir şey yaşıyor değilsiniz
Evli bi adam bana açılmıştı. Ben zaten direkt reddettim hatta kanlı bıçaklıyız Ama karısıyla da devam ediyordu güllük güliatanlık. Ben de şüpheye bile düşmüştüm gerçekten beni seviyor mu acaba diye. sonu pişmanlık burada size yazılanlara kızmayın. Evli bi adam bunları yapıp düzgün bi adam olamaz. O Kötü biri ona uymayın.merhaba herkese
buraya yazma sebebim içinde bulunduğum durumu anlamlandırmak ve farklı bakış açılarıyla değerlendirmek normalde bu tarz ilişkileri destekleyen biri değilim hatta hep doğru ve etik olanı savunan biri oldum ama bazen insan düşüncelerine ters düşen bir durumun içinde kendini buluyor işte benim hikayem de tam olarak böyle başladı
bundan bir süre önce birine ilgi duymaya başladım onu uzaktan sevdiğimi söyleyebilirim o zaman hayatında kimse yoktu ama biz henüz bir ilişkiye başlamadan o başka biriyle sevgili oldu daha sonra bu ilişki ciddileşti ve evlilikle sonuçlandı aradan zaman geçti ve biz bir şekilde yakınlaşmaya başladık onun nişanlı olduğu dönemde bile aramızda bir çekim vardı ama o zamanlar bunu hiç dile getirmedik ancak evlendikten sonra artık iletişimimiz daha sık hale geldi ve fark ettim ki onun da bana ilgisi var zamanla daha çok konuşmaya buluşmaya ve birbirimizin hayatında daha fazla yer kaplamaya başladık şu an her hafta görüşüyoruz birbirimizle inanılmaz iyi vakit geçiriyoruz saatlerce konuşuyoruz gülüyoruz eğleniyoruz ama işin garip yanı aramızda hiçbir fiziksel yakınlık olmadı seks hayatımız yok buna rağmen ikimiz de birbirimizden kopamıyoruz
onun yanında kendimi rahat huzurlu ve özel hissediyorum ama kafam çok karışık çünkü ne onun evliliği hakkında konuşuyoruz ne de bunun nereye gittiği konusunda bir şey söylüyoruz normalde bir insan evliyken böyle bir şeye asla bulaşmam diyordum ama şu an buradayım ve neden bu kadar bağlandığımı bile bilmiyorum
onun eşini hiç tanımıyorum ama dışarıdan baktığımda çok güzel bir kadın olduğunu ve evliliklerinde büyük bir sorun olmadığını düşünüyorum ama o benim yanımda eşinden hiç bahsetmiyor bu da bana onun için bir kaçış noktası mı olduğumu düşündürüyor belki de ben de kendimi bir şeylerden kaçarken buldum ve farkında olmadan bu ilişkiye sürüklendim
ne hissettiğimi tam olarak çözebilmiş değilim ona aşık olduğumu söyleyemem ama bir şekilde vazgeçemiyorum da onu seviyor muyum yoksa bu sadece yasak bir şey olduğu için mi ilgimi çekiyor bizim yaşadığımız şey aslında ne
bunu yaşayan ya da bu tarz bir durumu dışarıdan gözlemleyen biri oldu mu sizce biz ne yapıyoruz gerçekten bir ilişki mi yaşıyoruz yoksa sadece birbirimizin hayatında bir boşluğu mu dolduruyoruz düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
ikimiz de birçok ortak noktaya sahibiz hayatlarımızın pek çok alanında benzerlikler var ikimiz de kendi işimizi kurmuş insanlarız ve kendimize ait dükkanlarımız var hatta benim dükkanımı açmama o vesile oldu o olmasaydı belki de şu an bu işi yapmıyor olacaktım ikimiz de işimize tutkuyla bağlıyız ve bulunduğumuz şehirde sektörümüzün en bilinen isimlerinden biriyiz bazen geceler boyu çalışıyor sabahlara kadar emek veriyoruz birbirimizi en çok bu noktada anlıyoruz çünkü ikimiz de başarımızı tesadüflere değil çok çalışmaya borçluyuz belki de aramızdaki en güçlü bağ tam olarak bu çünkü aynı tempoda yaşayan aynı hayallere sahip olan ve aynı yollardan geçen iki insanız
aramızda gösterdiğimiz yüzeydeki her şeyin dışında, sadece birlikte yaşadığımız ve kimseye açmadığımız bir karanlık tarafımız da var. ikimiz de adrenalin tutkunu insanlarız ve bunun etkisiyle bazen kendimizi dağda çamurda araba sürerken buluyoruz o kadar hız tutkunuyuz ki aşırı hız yaparken hissettiğimiz o heyecan bizi bir başka dünyaya taşıyor. silahlarla olan ilgimiz de ayrı bir noktada, bu hobiyi ve ilgiyi birlikte keşfettik, kendimizi bir şekilde o dünyada daha özgür hissediyoruz. gösterdiğimiz yüzeyin çok ötesinde, içimizdeki karanlık tutkuları birbirimize açarak ve yaşatarak bir bağ kurduk yakınlaşmalarımız oluyor ama tam anlamıyla bir sex hayatımız yok işin tuhaf kısmıda bu o istiyor ama ben izin vermiyorum o da saygı gösteriyor ama benden kopmuyor
Ay konuda bu kısma hiç dikkat etmemiştim. Barzo bir adam yanına bir tane barziye bulmuş aşırı hız, silahlar derken askerlik arkadaşı gibi takılıyolar. Seks de yokmuş zaten aralarında. Yakında beraber 10-11 halı sahaya da giderler.İkimiz di idrinilin titkini insinliriz
Aşırı hızmış, silahmış bilmem ne. Sizinki aşktan öte barzoluğa dönüşmüş sanki. Biraz daha geliştirirseniz Arka Sokaklar’da bir bölümde rol verilebilir mesela. Müthiş bir uyum gerçekten. Bu tutkunun kıymetini bilin.
Aşırı hızı modifiyeli Civic’le yaptıklarına yemin edebilirim ama ispatlayamam ahhsjsjsjAy konuda bu kısma hiç dikkat etmemiştim. Barzo bir adam yanına bir tane barziye bulmuş aşırı hız, silahlar derken askerlik arkadaşı gibi takılıyolar. Seks de yokmuş zaten aralarında. Yakında beraber 10-11 halı sahaya da giderler.
Ne boşanması ? Ben hiç başka kadına aşık olup boşanan bi erkek görmedim. Hepsi affet karıcığım, pişmanım karıcığımmmmm. Ühü ühü… Hatta sonra kadın affetmiyor boşanıyor. İstemeyerek boşanan adam da aşkım geldim aşkım bizimki gerçek aşktı diye kandırıyorlar. Böylece HAYATLARI BOYUNCA 2. Kadın olup 2. Kadın kalmaya mahkum olacak kadınlar da “ZAFER” kazandım sanıyor.Sonuç nedir ben onu merak ettim.
Ne zaman boşanma davası açıyormuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?