Evli bir erkekle sadece duygusal bir ilişki yaşamak ne anlama geliyor ?:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen ben de.

Biz okurken üzülüyoruz yaşayan nasıl yıpranıyordur kimbilir…

İkimiz di idrinilin titkini insinliriz

Aşırı hızmış, silahmış bilmem ne. Sizinki aşktan öte barzoluğa dönüşmüş sanki. Biraz daha geliştirirseniz Arka Sokaklar’da bir bölümde rol verilebilir mesela. Müthiş bir uyum gerçekten. Bu tutkunun kıymetini bilin.

İnşallah yaşattığınızı yaşamadan bu dünyadan göçüp gitmezsiniz. Siz bir kadının kul hakkına giriyorsunuz. Affı olmayan tek günah kul hakkıdır bunu unutmayın. Yaptığınız şeyleri güzellemeniz olayın çirkinliğini kapatmıyor. Hiç masum değilsiniz, iyi biride değilsiniz. Evde eşini bekleyen siz olabilirdiniz. Umarım eşi öğrenir bu durumu da rezil olursunuz.

Karşılıklı ağlama kısmı eksik kalmış hikayede bir tek. Aşklarından ağlayıp duruyorlar genelde.

Kendinizi o kadının yerine koyun ve düşünün evli olduğu siz, çekim hissettiği o olsaydı ne düşünürsünüz.Boyle ilişki olmaz madem çok iyisiniz bosansin karisinidan ama hiç sanmiyorum .Erkeklerin doyumsuzlugundan başka bişey değil.Neden kendinizde karşınızdaki kadına da bunu yasatiyorsunuzki

Sonuç nedir ben onu merak ettim.

Ne zaman boşanma davası açıyormuş?

Karşılıklı ağlama kısmı eksik kalmış hikayede bir tek. Aşklarından ağlayıp duruyorlar genelde.
Evet cidden karşılıklı ağlaşma kısmı eksik kalmış bu sefer. karanlık tutkuları birbirine açarak ve yaşatarak bir bağ kurarlarken (konudaki en favori cümlem bu oldu) karşılıklı ağlaşsalarmış konu cuk oturacakmış.

sevişmede ileri gitmiyorsunuz diye "özel" bir şey yaşıyor değilsiniz
Hani sadece duygusal bir ilişkiydi, başlıkta öyle diyor. Bunlar öpüşüp elleşiyordur orda burda. Kendimi aşırı acıklı ve masum bir hikayeye hazırlamıştım, hiç öyle çıkmadı.

Yazık ya o eşe sizin gibilerin kurbanı olmuş haberi yok. Bide olayı dramatikleştirmiş napalım destek mi olalım sana. İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş birgün sizede yaparlar aynısını...

Evli bi adam bana açılmıştı. Ben zaten direkt reddettim hatta kanlı bıçaklıyız Ama karısıyla da devam ediyordu güllük güliatanlık. Ben de şüpheye bile düşmüştüm gerçekten beni seviyor mu acaba diye. sonu pişmanlık burada size yazılanlara kızmayın. Evli bi adam bunları yapıp düzgün bi adam olamaz. O Kötü biri ona uymayın.

Ay konuda bu kısma hiç dikkat etmemiştim. Barzo bir adam yanına bir tane barziye bulmuş aşırı hız, silahlar derken askerlik arkadaşı gibi takılıyolar. Seks de yokmuş zaten aralarında. Yakında beraber 10-11 halı sahaya da giderler.

Bence sevişmeme konusunu çok önemsemeyin. Belki de adam aldatmayı direkt cinsellik olarak görüyordur. Bundan, bunun psikolojik yükünden kaçabilmek için de sizinle bir şey yaşamak istemiyordur. Yani ben onunla birlikte olmuyorum, aldatmış sayılmam kafasında olabilir.

Aşırı hızı modifiyeli Civic’le yaptıklarına yemin edebilirim ama ispatlayamam ahhsjsjsj

Sonuç nedir ben onu merak ettim.

Ne zaman boşanma davası açıyormuş?
Ne boşanması ? Ben hiç başka kadına aşık olup boşanan bi erkek görmedim. Hepsi affet karıcığım, pişmanım karıcığımmmmm. Ühü ühü… Hatta sonra kadın affetmiyor boşanıyor. İstemeyerek boşanan adam da aşkım geldim aşkım bizimki gerçek aşktı diye kandırıyorlar. Böylece HAYATLARI BOYUNCA 2. Kadın olup 2. Kadın kalmaya mahkum olacak kadınlar da “ZAFER” kazandım sanıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…