Evli bir adamla birlikteyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelip seni kınayacak değilim zaten sen de yaptıgının yanlış olduğunun farkındasın. Umarım adamın eşi durumu fark etmemiştir de fark eder ve boşanır. Çünkü fark edip bu evliliği devam ettirmesi çok feci bir durum. (Sizinki daha feci de zaten benden önce kim bilir neler yazmışlardır) Ama güzel yazmışsın arada böyle yazarsan gelip okurum kendini güzel ifade ediyorsun.

Konuyla alakasız . Aynı şeyleri yasiiyoruz. Kolik bebe 2 günde 3 saat uyku.
Lütfen ne yapıyorsun bunlar için :) soyleer misin ??
Masajlar dışında çünkü onlar yaramadı benimkine.
Aşkııım kıyamam gel sarılalım çünkü gerçekten çok zorlanıyorum bendeeeee .. 2-3 gülecek konu buluyorum burada kendimce ama
Kuzum hafif zıplayarak ve minnoşu hafif sallayarak (kucağında) gezmeyi denedin mi? Asla şiddetli değil minik yaylanma gibi düşün shake head yani şiddetli sallanma nedeniyle beyin hasarı gibi bir rahatsızlık var aman çok dikkat edin buna
Duş vs çok öneriyorlar ama bende işe yaramadı küveti doldurup içindeki sıcak suda beklettiklerinde fayda görenler varmış belki sende işe yarar ..
Gaz damlası yani probiyotik kullandık normalden daha ekstra durumlarda olduğu için 2 adet farklı markayı 24 saatte 1 olacak şekilde birini sabah birini gece kullandık(istersen bunların markalarını tek tek söylerim)
- bağırsak tembelliği
-reflü
- oral beslenme reddi bağırsak tahammülsüzlüğü
-prematüre oluşu gibi gibi bir çok sıkıntıyla başladık ilk 10 gün zaten yoğun bakımda geçti falan..
Baba ile temas durumları nasıl? Eşim bu konuda çözümü bebişi üzerinde uyuyarak buldu beşik vs vs işe yaramadı reflü yatağı falan ilk günkü alınmış gibi duruyor
Şuan minnoş 117 günlük 3. Aydan sonra 2 gün uyutmuyorsa 1 gün yada yarım gün uyumana müsade ediyor zamanla ağlama krizleri azalıyor ama bitmedi hala bitmiyor.

Valla karısıyla arası nasıl iyi ya adam 20.gun ortada yok devamli yanind kalıyor bumu iyi olan evlilik evdeki kadin maddi olarak biseyleri görmüyor gormek.istemiyor tek gerçek bu adamın disarda gayette ne yaptığının farkındadır mümkünmü ya..

Ya adam açıkça çok eşlilik hayatı yaşıyor, nikahlı eşin bilmemesi mümkün değil sanki..nikahlı eş de boşanmaz zaten,yıllarını vermiş, çocuklarını büyütmüş..adamın boşanmaya da niyeti yok gibi anladım, boşansa bile konu sahibiyle evlenmez,geçmişinden korkar,birinin tanımasından korkar..konu sahibi ev aldırmış,ilginç ..

Sonuna kadar okudum ve üzüldüm. Asla yargılayamam çünkü şu dünyada herşey biz insalar için. Günah sevap Allah korkusu konularına da girmeyeceğim çünkü neyi kınarsak başımıza gelir. Sadece Allah yardımcın olsun diyebilirim. Erkeklerin yaptığı standart şeyler bunlar. Çok seviyorum, ölüyorum, sensiz yaşayamam, çok mutsuzum evliliğimde vs. eminim sende biliyorsun bunları. Belki gerçekten de çok seviyordur ama günün sonunda bu ilişki bitecek çok belli. Sen inandın ve sevdin umut ettin hayal ettin hala da ediyorsun. Ama inanki olmaz olmayacak. Türkiye'de erkekler nadiren boşanmayı tercih ediyor. Onlar sevse de sevmese de yuvalarını yıkmazlar. Çünkü yuva kutsaldır, çocuklarını bırakmazlar. Erkekler kadınlar gibi değil ilgi ya da sevgi azalsın hemen dışarı gitme eğilimindeler. Kadınlar duygusaldır, eve bağlıdır, müthiş bir sabırla yuvalarını beklerler ama erkekler öyle değildir. Şuan o adamın aradığı her ne ise sende bulmuş o eksiği kapatıyor. Kendini o duyguda tatmin ettiğinde bırakacaktır seni emin ol. Sonra bir süre evine aşırı bağlı olacaktır. Sıkılmaya başladığı yeni bir dönemde yeniden senin gibi hoşlanabileceği, beğenebileceği birini bulup heyecan yaşayacaktır. Şundan da çok eminim ki karısını çok seviyordur belki o eski tutku aşk yoktur ama çok sevip değer veriyordur. Onunki ilgi arsızlığı ve heyecan peşinde koşma merakı. Bu yazdıklarım seni incitmesin elbette sen çok değerlisin ama kıymetinin bilineceği yer onun yanı değil. Çok büyük bir aşkla sevgiyle evlendiği karısını aldatabiliyor, en değerli varlığı çocuklarının yüzüne bu yaptıklarına rağmen bakabiliyor. Şimdi çok büyük bir aşk ve sevgiyi nerden çıkardın demeyin öyle olmasa niye evlensin ki. Yüzdeliğe vurduğumuzda yüksek bir oranla bu sebeplerle evlenilir. Sence duyguları azalınca seni umursayacak mı? Sanki ayak bağıymışsın gibi sanki sen onun peşinde koşmuşsun gibi davranacak bir paçavra gibi seni kenara atacak. Bence çok acı çeksen de güçlü dur, kararını ver ve nasıl bir hayata dönmek istiyorsan dön. En azından ilerde kendinle gurur duyarsın. Acı çekeceksin evet ama hayat yeni başlayanlara hep yardım eder. Seninde güzel bir hayatın olabilir. Mucizeler hep vardır...

Doğruları duymak istiyorsanız söyleyeyim,
Evli bir adamın metresi konumundasınız şuan ve gerçekten sunduğunuz hiç bir done bunu değiştirmiyor, değiştirmeyecek.
Bir kadının ve küçücük çocukların vebaline giriyorsunuz.
Karısını aldatan bir adam dürüst ve şerefli bir adam değildir. (Eğer öyle olsaydı işin başında şerefli bir şekilde boşanır ve ne karısının vebaline girer ne de sizi metres konumuna sokardı. Evli adamın pavyonda işinin olmasını bile es geçiyorum.)
Yaşadığınız bu ilişkinin sonu şuan çektiğiniz acının kat kat büyüğünü getirecek.
Meslek seçinimiz -BANA GÖRE- yanlış.

Umarım bir an önce bu adamdan ve seçtiğiniz meslekten uzaklaşır kendinize düzgün bir yol çizersiniz, ALLAH bu konuda yol göstersin ve yolunuzu kolaylaştırsın.

Üye tüymüş Dil dökmeyin, ya fake ya da bildiğini okuyacak biri. Herkes her haltı biliyor işine geldiği gibi davranıyor

Ayrılmak isteyen ayrılır.
Yapamıyorum, edemiyorum, ikna etti beni diye kendinize bahaneler çıkarmayın.
Ne dememizi bekliyorsun tam olarak? Ne duymak sana iyi gelecek?
Hepimiz bir şekilde sevgi, ilgi açlığı ile büyüdük. Bazı kısımlarda noksan kaldık.
Kimi babasız büyüdü, kimi annesiz. Kimi tacize uğradı, kimisi aç uyudu.
Yaşadığın hiçbir acı, şu an başka bir kadına yaşatılan acıya ortak olmanı hafifletmiyor.
Sadakatsiz adam her zaman sadakatsiz olacaktır.
Bugün karısını boşayıp seni alsa, yarın seni aldatacak haberin yok.

Adam ise ! Hanımına çok üzüldüm. Gelip pavyona sabahlara kadar içen bir adamın ! hanımı ne kadar iyi olabilir onu düşündüm. Bir yanda uçkurunun derdinde olan bir adam ! bir yanda bu adamın ! hayaline kapılmış ne yazık ki haysiyetsiz bir kadın! Kusura bakmayın. Çalışmayı bırakınca başka işe girip adamdan ! tamamen ayrılabilirdiniz. Lakin siz ve o kirli yolu seçmişsiniz. O adamın ! karısı bilse ne büyük bir hüzün ve hayal kırıklığı onu düşünmek bile üzücü. Allah sizleri ıslah etsin.

Kız 5 yıllık evli olacağım bu yıl Haziran'da anne oldum hala Dysonımuz yok hahahahaha ulen ne yüce gönüllü adamlar var konsuna ev düzüyorlar falan
Gülüyoruz ama inanın normal olan biziz. Çünkü bizler normal hayatı yaşarken onlar bataklıkta yaşıyoruz. Acınacak haldeler.

Gülüyoruz ama inanın normal olan biziz. Çünkü bizler normal hayatı yaşarken onlar bataklıkta yaşıyoruz. Acınacak haldeler.
İnanın ev araba dünyayı serseler asla bir adamın metresi olmam. Yuvamda huzurumda var bileğimde altın bileziğim mesleğimde.
Yargılarımda ayıplarımda kınarımda! Hem yuva yık hem kendini becerttir iğrençlik bu ya! Bunu tercih edenede saygı duymam kendi kendine saygı duymuyor ki ben duyayım!

Ne desek boş ,bayağı edebi yazmış. Yani yolu bozuk iyice batmış.

Konst bir çöp kadın için evdeki pırlantadan vazgeçecek erkek var mı ya senin yerin belli sen metressin ve konst sun kusura bakma gerçekler bu

Konst bir çöp kadın için evdeki pırlantadan vazgeçecek erkek var mı ya senin yerin belli sen metressin ve konst sun kusura bakma gerçekler bu
Herkes bu ilişkinin olumsuz olduğunu yazmış zaten..çöp falan ne kadar pis,basit bir tabir..herkes kendine göre değerli, herkes kendine göre pırlantadır..

Herkes bu ilişkinin olumsuz olduğunu yazmış zaten..çöp falan ne kadar pis,basit bir tabir..herkes kendine göre değerli, herkes kendine göre pırlantadır..
Bir metres çöptür. Metres güzellemesi yapmayın. Midesizliği zaten nasıl çöp olduğunu gösteriyor.
Kömür ve Elmas (işlenmiş haliyle pırlanta) bileşen olarak aynıdır. Hangisini albeni ile elinize alırsınız? Hangisinden sonra el yıkamak zorunda kalırsınız? Heh işte bizim çöp dememizdeki kasıtta bu.

Saygı duymuyorum.Her şeye de saygı duyulmaz zaten ve konu da saygı duyulacak bir şey değil. Bir arkadaşın komşusu vardı bu işi yapan. Daha 18 yaşında. Kendisine birçok iş bulundu bırakıp çalışmayı kabul etmedi. Çünkü şerefinle çalışmak zordur ve kazancı da çok değildir. Tek sebep bu. Kolay hayat. Ama sorsan hayatı drama. Nerdeyse ağlarsın dinlerken. O da metresi olduğu adamın bir gün kendisi işe evleneceğini sanıyor. O adam salak mı? Evlilikte birçok heyecanın zamanla sönebildiğini görmedi mi? Seninle de aynı rutine girmek için neden bosansın? Zaten erkekler düzen delisidir. Dışarıdaki maceranın sadece heyecanına aşıklar. Araya evlilik sorunları girince üstelik temelde bu kadar güvensizlik ve ödenen onca bedelle ne heyecan kalır ne aşk ?

Çöp işte hem de basit bir çöp evli bir adamla bile isteye bir yıldır birlikte çöp olduğu için şey çöp demişmiydim demediysem çöp işte ok

Yargılamak ayıplamak kınamak?
Konu içeriği değilde siz hiç kınayan kınadığını yaşamadan ölmez hadisini duymadınız galiba.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…